Készüljünk a piknikre reklámajándékokkal

Tavasszal és nyáron, az egyik kedvenc időtöltésünk egy gyönyörű helyen a fűben pokrócokon való piknikezés! Nincs is annál nyugisabb program főleg, ha rendesen felkészülünk rá! Mi a családdal minden évben legalább egyszer rendezünk egy családi pikniket, de kiváló program lehet barátokkal, egy első randevú alkalmával, vagy akár egy céges csapatépítő részeként is! Ha idén ti is úgy döntötök, hogy a kollégákkal egy piknikkel egybekötött csapatépítőt szerveztek, olvasd el alábbiakban mit érdemes előre átgondolni, és milyen emblémázott reklámajándékkal készülhetsz!

Hogyan készüljünk a piknikre?

Ahhoz, hogy a megrendezett esemény igazán jól sikerüljön és emlékezetes legyen, fontos hogy előre megtervezzünk mindent! Sok mindenre előre kell gondolnunk! Az első ami nagyon fontos, hogy olyan időpontot válasszunk, amikor már épp elég meleg van a földön való ücsörgéshez! Nem árt ha süt a nap, hisz ekkor van igazán meleg, akár még napozni is lehet a leterített pokrócon!

reklámajándék szabadtéri eseményre

polár takaró

Ha már meleg napos időt választunk, gondoskodnunk kell arról is, hogy ha esetleg nincs árnyékos hely a választott helyszínen, akkor se kapjanak napszúrást a résztvevők! Az eseménynek az a lényege, hogy a természetben mindenki gond felett pihenhessen és jól érezze magát a stresszmentes munkát elfeledve, ezért a komfortot meg kell teremteni odakint! A napsütés ellen, egy napernyővel, kiválóan tudunk védekezni! Nem árt persze fényvédő krémet is csomagolni a piknikre! A meleg ellen pedig a legjobb megoldás egy vidám legyező!

piknikezős reklámajándékok

reklámajándék napernyő

A piknik legfontosabb része, az étel! Gondoskodni kell a finom a falatokról! Ha kitaláltad milyen menüvel készülsz arról is gondoskodnod kell, hogy azt megfelelő módon a helyszínre szállítsd úgy, hogy minősége még a piknik végére is megfelelő maradjon, majd a tálalást is meg kell szervezned! Ehhez elengedhetetlen a hűtőtáska, ami akár egész nap hidegen tartja a csomagolt ételt, illetve készülhetsz egy borhűtővel is, amiben bármilyen palackot hidegen tarthatsz!

reklámajándék borhűtő

reklámajándék borhűtő

Végezetül ne felejtsd el az étkezéshez szükséges poharat, tányért, szalvétát, esetleg dugóhúzót vagy sörnyitót és evőeszközt sem!

logózott piknik kiegészítők

dugóhúzó sörnyitóval logózási lehetőséggel

Kellemes pikniket és jó időtöltést kívánunk! 🙂

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás