Magyaros ajándék kategória bejegyzései

Budapest termékek ajándékcsomagjainkban

Év közben a legtöbb ajándékcsomagot magyaros kínálatunkból készítjük. Konferenciákra, céges rendezvényekre, elsősorban külföldi partnereknek választják ügyfeleink. Ezek közül is legnépszerűbbek azok a csomagok, melyekben valamilyen formában megjelenítésre kerül egy-egy budapesti látványosság. Éppen ezért folyamatosan igyekszünk bővíteni kínálatunkat új termékekkel. Következzen most egy kis ízelítő, ajándékcsomagok Budapest témában 😊

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Konferenciákra ajándéknak

Konferenciára ajánljuk – ajándék cégeknek

A vállalati konferenciára érkező külföldi partnerek számára sokan keresnek valami apró és magyaros termékekből álló ajándékcsomagot. Nálunk mindenre van megoldás! Rengeteg olyan terméket tudunk kínálni, ami egy ilyen alkalomhoz szükséges lehet. Ha a konferenciára csak később kerül sor, akkor akár céglogóval ellátott terméket is tudunk ajánlani. Azonban ha kevés idő áll rendelkezésre, akkor van lehetőség más jellegű ajándékokra is. Legyen szó magyaros ajándékcsomagról, különlegességről, egyedi édességről, önálló termékről, bízd ránk és mi segítünk!

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

kalocsai mintás termékek

Top 5 ajándékcsomag hagyományos magyaros ajándékokból

Magyaros ajándékcsomagok

Vannak, akik ragaszkodnak a régi hagyományokhoz, a régi jól bevált dolgokhoz. Ezek közé tartoznak a tradicionális magyar termékek is, amiket előszeretettel keresnek a webáruházunkban. Vállalatok, céges ügyfelek inkább a hagyományos magyar élelmiszereket részesíti előnyben külföldi partnereik megajándékozása céljából. A legnépszerűbb hungarikumok közé tartozik a kalocsai paprika őrlemény, mézkülönlegesség, vagy a kis kiszerelésű pálinka. Ezek mellett nagyon keresettek az árban magasabb kategóriát képviselő Szamos termékek, illetve a világhírű Tokaji aszú is. Nagyon sok magyaros ajándékcsomagot állítottunk össze a felmerülő igények alapján, így biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kreációt. Hogy segíteni tudjuk a választásban, megmutatjuk a Top 5 hagyományos magyar termékekből álló ajándékcsomagunkat. Íme:

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Magyaros ajándék – Kedvencünk a konyakmeggy

Ha Hungaricumokról, magyaros ajándékokról beszélünk, nagyjából mindenkinek ugyan azok a termékek jutnak eszébe: Kalocsai fűszerpaprika, Pick szalámi, Pálinka, Tokaji aszú, Gyulai kolbász, méz. De van egy nagyon fontos édességünk, ami sajnos nem kapta meg a hungaricum címet, de ez a méltánytalan elbánás nem csorbítja értékeit, hiszen a XIX. század óta hűséges segítője ajándékozási szokásainknak és kitűnő magyaros ajándék. Ő a konyakmeggy.

Magyaros ajándék - A konyakmeggy

A konyakmeggy Forrás: Dreamstime

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Magyaros ajándék – Hungarikumok

Mit is nevezünk Hungarikumnak

Hungarikum címmel egy elismerésre méltó, kiemelkedő értéket díjaznak, ami a magyarság büszkeségeit, egyediségét szimbolizálja, gyűjti össze “nemzeti értéktárunkba”. Ezeket az értékeket mind itthon, mind külföldön hazánk kizárólagos érdemeiként tartják számon. Bármit elő lehet terjeszteni a nyilvántartásba vételre, de ez egy többlépcsős, szigorú folyamat. Ha tájjelegű értékről van szó akkor a helyi önkormányzathoz kell fordulni, majd a megyei illetőség következik és így tovább a lépcső tetejéig. Láthatjuk nem egyszerű az előterjesztés, de érdemes…

Mai cikkünkben Tokaj két érdemes Hungarikumát szeretném bemutatni, a magyaros ajándéknak is kiváló Tokaji aszút és a történelmi borvidéket.

Magyaros ajándék - Hungaricum

Magyaros ajándék – Hungaricum Forrás: majsa.info

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kicsi magyar ajándékok

Éppen látogatóba készülsz külföldre a barátokhoz, rokonokhoz vagy a párodhoz? És vinnél nekik valami kicsi magyaros ajándékot, ami esetleg a repülőre is felvihetsz? Érdemes olyan ajándékot vásárolni amit fel tudnak használni, vagy szépségéből adódóan szívesen tennék ki a lakás valamelyik pontjába. Bár utóbbit talán kevésbé sikeres, hiszen valljuk be, az emberek jobban örülnek az olyan kedveskedésnek ami hasznos lehet.

Összeszedtünk néhány kisebb és nagyobb ajándékot, amit könnyedén beszerezhetsz és persze igazán magyaros és nem utolsó sorban biztosan örömet szerzel vele!

Magyar termékek ajándékba

Kicsi magyar ajándékok

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Rézangyal pálinka mint hungarikum

A Rézangyal márkanév jól cseng a hazai a pálinkák között. A cég indulásánál több célt is kitűztek magunknak. Ezek közé tartozott a hazai pálinkakultúra megteremtése, ami manapság nem tűnhet olyan nagy feladatnak, ám akkoriban még nem volt olyan szigorú a pálinkaszabályozás, sok-sok olyan termék is pálinkának nevezte magát, ami sosem látott gyümölcsöt. Ebben a miliőben kezdeményezésüket sokan szélmalomharcnak gondolták, de ők rácáfoltak a kétkedőkre. Ellentétben a hazai gyártók többségével, ők egy más utat jártak be és nem rendelkeznek saját pálinkafőzdével. A világon, sok helyen alkalmazott módszert (korábbi cikkünkben írtunk a skót Whisky-ről, ami hasonlóan készül) honosítottak meg, aminek lényege a válogatás és a kóstolás. Bevallom mikor ezt megtudtam mindjárt utána néztem, hogy véletlenül nincs-e üresedés a cégnél. Szóval folyamatosan keresik és látogatják a legjobb hazai főzdéket és kóstolgatnak, majd kiválasztják és felvásárolják az általuk legjobbnak vélt főzeteket. Ezeket saját pincéikben ágyazzák, érlelik és blendelik (keverik), végül pedig értékesítik.

hungarikum ajándék

forrás: www.deluxe.hu

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

5 kedvenc magyaros ajándékcsomagunk 5000 Ft alatt

Karácsonykor, mikor a cégek céges ajándékot választanak kollégáiknak, üzleti partnereiknek, sokszor felteszik nekünk a kérdést “Mi mit ajánlanánk?”. Általában a legfőbb szempontok az ár, az, hogy magyar termékek kerüljenek a csomagokba, illetve, hogy ne legyen se túl nőies, se túl férfias az ajándékcsomag.

Ezen elvek mentén válogattuk ki azt az öt, 5000 forint alatti magyaros ajándékcsomagot, melyeket jó szívvel ajánlunk céges ajándékozáshoz.

Kistáblás csoki és kis lekvár ajándékcsomag

Kicsi ajándékcsomag, csoki és lekvár

Magyaros ajándékcsomag 5000 Ft alatt

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Magyaros ajándék díjnyertes termékekből

Ennek a cikknek a megírásakor nem volt nehéz dolgom, mert kínálatunkban számos díjnyertes termék van jelen. Magyar emberként is büszkeséggel tölt el, hogy ennyire magasan jegyzett, nívós italok, édességek készülnek hazánkban, melyek kivívták az itthoni és a nemzetközi elismerést is. Az vásárlók és a szakma megbecsülése egyaránt fontos, hiszen az anyagi siker mellett az erkölcsi is ugyan olyan fontos, különösen, ha hosszútávon tervez az adott cég.

Díjnyertes kézműves termékek

Szeleshát pincészet – Merlot 2011

Azt hiszem a szakmai zsűri díjai különösen nagy jelentőséggel bírnak azokban az esetekben, amikor egy fiatal vállalkozást tűntetnek ki különféle elismeréssel. Következzen néhány olyan sikeres gyártó, akik nagy tradíciók nélkül, de sok jó ötlettel, kreativitással és ambícióval törtek az élre a saját területükön. A szekszárdi Szeleshát Pincészet a 90-es évek végétől kezdte meg a működését, lépésről-lépésre növelte szőlőskertjei területeit és ezzel együtt borai kínálatát. A következetes munkának meglett a gyümölcse, hiszen 2013-ban a pincészet 2011-es Merlot-ja lett Budapest Bora. Ezt a címet a főváros ítéli oda, célja, hogy ismeretséget szerezzen a hazai minőségi boroknak és segítse azok fejlődését.

magyaros ajándék - Szeleshát

forrás: www.index.hu

Egy kattintás ide a folytatáshoz….