Karácsonyi ajándék kategória bejegyzései

Új ajándékcsomagok nőknek 15000 Ft alatt

Ajándékcsomagok hölgyeknek 15000 Ft alatt

Mint minden évben új ajándékcsomagokkal kedveskedünk a vevőinknek és ez természetesen idén sem marad el.
Mivel több árkategóriában is vannak termékeink, ebben a bejegyzésben a 15000 Ft alatti ajándékcsomagokat mutatunk be, melyeket nőknek érdemes ajándékozni.
Szélsebesen repülnek a napok, hetek, hónapok és évek, és ezért néha előfordul, hogy megfeledkezünk azokról, akik fontosan nekünk. Ebben szeretnék segítséget adni, a lenti összeállításainkkal, melyeket különböző igények alapján készítettük el.

Ha szeretnél biztosra menni, és nem tudod pontosan minek örülne az illető, akkor jó eséllyel az lenti összeállításunk közül egy, biztosan elnyeri a tetszésedet!

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Karácsonyi ajándék felsővezetőknek

Sok cég már októberben elkezdi a céges karácsonyi ajándékokat intézni. Emiatt ez az időszak nagyon pörgős nálunk. Rengeteg ajánlatkérés érkezik hozzánk októbertől decemberig. Mindenkinek van egy elképzelése és egy meghatározott kerete ami alapján az ajánlatokat összeállítjuk. Azok a cégek akik nagy létszámmal rendelkeznek, általában nem költenek sokat 1-1 dolgozóra, így olyan csomagokat állítunk össze ezeknek a vásárlóknak, ami több kisebb terméket tartalmaz, hogy mutatós és tartalmas legyen az ajándék.

Presztízs ajándékok felsővezetőknek

Vannak olyan munkahelyek is, ahol csak a felső vezetőket ajándékozzák meg karácsonykor, ilyen esetekben nagyobb összeget szánnak az ajándékra. Egy dolgozót megajándékozhatunk egy vidám mintás bögrével, amin akár a cég emblémája is fel van tüntetve, viszont egy igazgatónak ennél sokkal értékesebb ötlettel kell előállnunk. Az ajándéknak ki kell fejeznie az illető státuszát, sugallnia kell megbecsülésünket! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Szerinted mi a legfranciásabb hangzású magyaros ajándék?

Hát persze, hogy a Gerbeaud!  Természetesen ajándékküldő szolgálatunk kínálatában is számos termékük megtalálható, hiszen klasszikus és igen kedvelt finomságok. Azonban mielőtt bemutatnánk őket, ismerjük meg a több mint százéves cukrászat történetét!

A Gerbeaud története

A Gerbeaud cukrászdát, kávéházat senkinek sem kell bemutatni Magyarországon. Sokan tudják, hogy régi, patinás hely, amely a klasszikus kávézók stílusát és íz világát képviseli mind a mai napig, ám a történetét csak kevesek ismerik.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Tripla csokis brownie karácsonyi ajándékként

A tripla csokis brownie olyan földöntúlian finom desszert, hogy akár karácsonyi ajándékként is vihetjük a rokonoknak, tuti hogy boldogabbak lesznek tőle, mint egy pár zoknitól.

Tripla csokis brownie karácsonyi ajándékként

Tripla csokis brownie karácsonyi ajándékként

A karácsonyi brownie elkészítése:

1. A sütőt előmelegítem 170 fokra. Egy hőálló üvegtálat vagy tepsit kivajazok.

2. Az étcsokit és a vajat egy nagy tálba teszem, és vízfördő felé helyezve addig kevergetem, amíg teljesen folyékony masszát kapok.

3. Ha kész, leveszem a vízfürdőről, majd belekeverem a cukrot, vaníliás cukrot, és óvatosan beledolgozom a tojásokat is. Végül hozzákeverem a sütőporos lisztet, a nagyobb darabokra tördelt csokit és a mandulát.

4. Az egész masszát a kivajazott tepsibe öntöm, és kb. 20 perc alatt készre sütöm. Tűpróbával ellenőröm, mielőtt kiveszem. Akkor jó, ha a teteje már megsült, de a belseje még kissé képlékeny, folyós állagú.

5. Tejszínnel, vanília fagyival tálalom.

 

Karácsonyi ajándék ötlet – Karácsonyi üdvözlőlap tartó

Egy nem mindennapi csináld magad karácsonyi ajándék elkészítését fogjuk bemutatni most lépésről lépésre. Elsőre talán bonyolultnak tűnhet, de ha közelebbről megnézzük, akkor egy nagyon egyszerű és nagyon olcsó karácsonyi ajándék lesz belőle, melyre büszkén tehetjük majd ki az összes karácsonyi lapot

Karácsonyi ajándék ötlet - Karácsonyi üdvözlőlap tartó

Karácsonyi ajándék ötlet – Karácsonyi üdvözlőlap tartó

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Adventi naptár karácsonyi készülődéshez

A karácsonyi időszakban az idő repül, így gyakorlatilag állandóan tisztában kell lennünk azzal, hogy még hány napunk van a karácsonyi ajándék vásárlásra. Az adventi naptár elkészítése azért is nagyon hasznos, mert így követni tudjuk a száguldó napokat, és türelmesebben készülődhetünk a karácsonyi ajándékozásra.

Adventi naptár karácsonyi készülődéshez

Adventi naptár karácsonyi készülődéshez

Egy kattintás ide a folytatáshoz….