Emblémázott reklámajándék kategória bejegyzései

Orvosi reklámajándékok logózása

Orvosi reklámajándékok

Korábban már írtunk arról bejegyezést, hogy milyen ajándékokkal lehetne kedveskedni orvosainknak, amit itt tudsz megtekinteni. Viszont a mai cikkükben arra térünk ki, hogy milyen termékekkel tudná magát reklámozni egy orvos, és milyen orvosi reklámajándékok a legnyerőbbek A jó orvos megválasztása egy igen komoly kérdés, melyről elsősorban rokonaink és ismerőseink tapasztalatai illetve véleménye alapján tájékozódunk. Emellett a világhálón tudunk utánanézni és érdeklődni a jó szakemberek iránt, akik több internetes oldalon is fellelhetőek. Olyan összegyűjtő oldal is megtalálható, ahol teljesen leírást kaphatunk az adott orvosról és könnyen le tudjuk vonni a következtetéseket mások véleménye alapján. De, hogy kinek milyen egy jó orvos az valójában teljesen szubjektív, hiszen mindenkinek más orvosi tulajdonságok fontosak. 
Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Persely, pénztárca és más reklámajándékok

Mibe tegyük el pénzünket?

A pénz a mai világunkban központi szerepet játszik, rendszeresen használjuk. Így az egyik olyan fontos használati tárgy, amit mindig magunknál hordunk az a pénztárca. Ha készülünk elmenni otthonról ez az első számú, amit ellenőrzünk hogy nálunk van e, hiszen ebben tartjuk a pénzünket, bankkártyánkat és az igazolványainkat. Mindig magunknál kell hordani, mivel az igazolványok kötelezőek, pénzre meg mindig szükségünk van, vásárláshoz, befizetni a számlákat stb. Enélkül nem hagyjuk el az otthonunkat, és ezek miatt a pénztárca hagyományos reklámajándékként nőtte ki magát. Ebben a bejegyzésünkben főleg pénztárcákat mutatunk be reklámajándék  kínálatunkból, de más olyat termékek is előtérbe kerülnek, melyek a pénzhez kapcsolódnak.

Pénztárcák

Ma már egyre jobban preferáljuk az olyan pénztárcákat melyek sok kis zsebbekkel vannak ellátva, hiszen egyre több kártyát kell magunknál hordanunk. Ezért is fontos szempont, hogy a pénztárca strapabíró legyen, jó minőségű és dizájnos. Webáruházunk kínálatában műbőr, bőr és hasított bőr pénztárcák lelhetők fel, melyek igazán minőségi darabok és sosem mennek ki a divatból.
Listaár logózás nélkül: 3025 Ft + áfa*

logózható műbőr pénztárca

logózható műbőr pénztárca

Van aki nem szereti a pénztárcájában hordani azt a rengeteg kártyát amit az évek alatt felhalmozott, gondolunk itt a pont gyűjtő és élmény kártyákra. Így kifejezetten hasznos és nagyon jó megoldásnak számít a kártyatartó, melyben akár névjegykártyát is el tudunk helyezni.
Listaár logózás nélkül: 1080 Ft + áfa*

reklámajándék kártyatartó

reklámajándék kártyatartó

Kiváló reklámajándéknak számít az útlevéltartó, azoknak, akik sokat utaznak külföldre üzleti megbeszélésékre, konferenciákra. Ebben az utazótárcában minden fontos irat elhelyezhető melyben segít a cipzáras rész, így valóban ideális utazásokhoz.
Listaár logózás nélkül: 20 413 Ft + áfa*

utazótárca reklámajándék

utazótárca reklámajándék

Pénzcsipesz reklámajándék

Megbecsült ügyfeleinknek remek reklámjándéknak bizonyul egy pénzcsipesz melynek hátulján hitelkártyatartó zsebek is megtalálhatóak. Ajándékozzon partnereinek hasznos ajándékot az Ön cégnevével ellátva!
Listaár logózás nélkül: 1146 Ft + áfa*

gravírozható pénzcsipesz

gravírozható pénzcsipesz

Persely

Szóróajándékot keres rendezvényre? Tippként fogadja el tőlünk reklámajándék gyanánt a malacperselyt. Többféle színben is elérhető ez a kis műanyag malac, melyből az orránál fogva tudjuk kivenni az aprópénzt. Vagy akár konzerv formájú perselyt lehet egyedi varázsolni saját céges logójával!
Listaár logózás nélkül: 554 Ft + áfa*

malacpersely reklámajándék

malacpersely reklámajándék

*  az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Reklámajándék napszemüvegek

Reklámajándék napszemüvegek UV védelemmel

A napsugárzástól nem csak a bőrünket kell védeni hanem a szemünket is, hiszen a nap sugarai nagyon megviseli őket. Ezért nagyon elővigyázatosnak kell lenni, és nem csak divatból érdemes viselni!  Az UV sugárzás okozta szemkárosodásokat mint a szürke hályog, nem azonnal észleljük hanem hosszú távon, idős korunkra alakul ki. Ezért is nagyon fontos, hogy nyáron viseljünk napszemüveget, főleg vízparton, ahol fokozottan ügyelni kell rá! Kínálatunkból most néhány UV védelemmel ellátott reklámajándék napszemüveget ajánlunk.

Logózható napszemüvegek

A nyári fesztiválok, vízparti és sport rendezvények egyik legnagyobb szóróajándéka a logózott napszemüveg. Egy napszemüveg mindig jól jön, főleg egy fesztiválon, ahol egy ilyen jellegű tárgyat még nagyon félteni sem kell a nagyon drága napszemüvegekkel ellentétben. Ha nem is szóróajándékként, akkor valamilyen nyereményjáték keretében osztogatnak saját céglogóval ellátott napszemüvegeket. Ez mindkét félnek ideális, hiszen a viselője örül, hogy nem kell hunyorognia és megvédheti a szemét a nap káros sugaraitól, a cégnek viszont tökéletes reklámfelület. Viselője egész nap hordja, ezáltal nagyon sok ember találkozik cége nevével. Hosszú távon is megéri, hiszen lehetséges, hogy a következő évben is ezt a napszemüveget fogja felvenni elsőként. Mivel sokan csak divatból hordanak napszemüveget így érdemes trendibb darabot választani, így garantál a hosszú távú viselése. Nem érdemes túl hivalkodó színben és hatalmas betűkkel ellátni az adott reklámajándékot, hanem érdemes szolidabb logózást igényelni. A túl nagy és zavaró márkajelzést eltántoríthatja birtoklóját a viselésétől. Webáruházunk rengeteg színben és stílusban különböző darabot lehet választani, így ebben a bejegyzésünkben mutatunk egy kis ízelítőt választékunkból.

Sport napszemüvegek

Megjelenésében ezek a szemüvegek inkább a sportosabb jellegűek. Nyári vízi sport rendezvények egyik tökéletes reklámajándéka lehet valamelyik darab, mellyel a vízfelszínről visszatükröződő ibolyasugaraktól megvédheti szemünket.
Ezüst-sárga napszemüveg 400 UV védelemmel.
Listaár logózás nélkül: 261 Ft + áfa*

sárga sport napszemüveg

sárga sport napszemüveg

Fekete fehér divatos sport napszemüveg UV 400 védelemmel.
Listaár logózás nélkül: 3015 Ft + áfa*

sportnapszemuveg fekete fehér

sportnapszemuveg fekete fehér

Sportos napszemüveg polarizált lencsékkel és átlátszó tasakkal
Listaár logózás nélkül: 11130 Ft + áfa*

napszemüveg tasakkal reklámajándék

napszemüveg tasakkal reklámajándék

Exkluzív kivitelű polarizált lencsékkel és 400 Uv védelemmel ellátott matt fekete napszemüveg.
Listaár logózás nélkül: 13187 Ft + áfa*

kék lencsés napszemüveg

kék lencsés napszemüveg

Színes napszemüvegek

Színes és trendi napszemüvegek hatalmas választékban, válassza ki a cég profiljába illeszkedő darabot!
Retro napszemüveg 400 UV védelemmel
Listaár logózás nélkül: 526 Ft + áfa*

retro sárga napszemüveg

retro sárga napszemüveg

Napszemüveg mikroszálas tokkal, 400 UV védelemmel.
Listaár logózás nélkül: 345 Ft + áfa*

logózható napszemüveg fekete

logózható napszemüveg fekete

Fa mintázatú napszemüveg
Listaár logózás nélkül: 471 Ft + áfa*

emblémázott fa mintás napszemüveg

emblémázott fa mintás napszemüveg

Trendi napszemüveg, tokkal és tisztítókendővel többféle színben!
Listaár logózás nélkül: 2603 Ft + áfa*

narancs napszemüveg reklámajándék

narancs napszemüveg reklámajándék

Mókás fesztivál napszemüvegek

Egy nyári fesztivál tökéletes kelléke lehet a vicces, mókás szemüvegek, melyeket a fiatalok szívesen viselnek.

Napellenzős napszemüveg műanyagból, több színben elérhető!
Listaár logózás nélkül: 813 Ft + áfa*

napellenzős napszemüveg

napellenzős napszemüveg

Mókás, pixel-hatású napszemüveg
Listaár logózás nélkül: 842 Ft + áfa*

emblémázható pixel napszemüveg

emblémázható pixel napszemüveg

* az árváltozás jogát fenntartjuk.

5 arany színű reklámajándék

Ha szeretné munkatársait kiemelt munkájukért vagy komoly üzleti ügyfeleket megajándékozni valami elegánsabb megjelenésű reklámajándékkal, akkor ajánljuk arany színű termékeinket kínálatunkból. Az arany színű termékek jelképezik a luxust illetve az exkluzivitást. Hölgyeknek és férfiaknak egyaránt adható arany színű emblémázott ajándék. Tekintse meg 5 féle mutatós arany színben pompázó termékünket.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Öko reklámajándékok: toll és füzet

Fontos kímélnünk a Föld erőforrásait, minden apróság számíthat. Például segíthetünk azzal, hogy öko reklámajándékokat vásárolunk. Ezzel hozzájárulhatunk, hogy kevesebb fa kerüljön kivágásra papírgyártás céljából, és emellett persze rengeteg víz és áram felhasználásától menthetjük meg a környezetet. Érdemes a munkahelyünkön is ennek szellemében az újrahasznosított termékekre való áttérés.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Logózott reklámajándék hideg időre

Sosem árt előre gondolkodnunk ha reklámajándékról van szó. Nem győzzük eleget ismételni, hogy az ideális emblémázott reklámajándékok beszerzésére elég időt kell szánni. Rengeteg időt vesz el már maga a termék kiválasztása is, tehát ha már tudjuk, hogy az ősz és a hideg idő beköszöntével ismét reklámajándékokra lesz szükségünk, érdemes már most ajánlatot kérni több okból is! Sajnos sokszor hiába tudjuk mit szeretnénk, ha készlethiány miatt nem tudjuk megrendelni azt. Ha időben gondoskodunk a megrendelésről, akkor elkerülhetjük azt, hogy kifussunk az időből, akkor is ha esetleg külföldről érkezik meg az áru. Szintén kicsúszhatunk az időből, ha valami gond van a szállítmánnyal és újat kell hozatni, vagy nem megfelelő a logózás és emiatt újra kell nyomtatni. Ezek persze nem mindennapos problémák, de számolnunk kell velük amikor rendelést adunk le.

Logózott reklámajándék hideg időre

Az alábbi válogatást azoknak gyűjtöttük össze, akik már most szeretnék megtervezni az őszi vagy a téli reklámajándékot, így biztosítva azt, hogy garantáltan meglegyenek időre. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Reklámajándék természetkedvelőknek

Reklámajándék azoknak, akik szeretnek a természetben gyönyörködni

Mindenkinek szüksége van egy kis feltöltődésre, hogy kiszakadjunk a szürke hétköznapokból, és erre a leginkább csak hétvégén van lehetőség. Ma már sokféleképpen, és mindenki máshogy szereti eltölteni a pihenőnapjait. Van aki fürdőbe megy, kiállításra, színházba, vagy éppen megindul a természetbe!

Amint beköszönt a jó idő, hétvégente sokan járnak a barátaikkal, családjukkal kirándulni és piknikezni a közeli zöld és kiépített helyekre, amelyeket még tömegközeledéssel is könnyen meglehet közelíteni, mint például a Normafa. Az utóbbi időkben a futás is nagyon közkedvelt lett és egyre többen járnak ki a természetbe sportolni. Sőt erdei tornapályákat is építettek, ezzel ösztönözve az embereket a mozgásra! Tehát ha megindulunk a természetbe, akkor szükségünk van pár dologra!

Ha olyan termékeket keresel ami a túrázáshoz, kiránduláshoz hasznos lehet és beleillik a cég profiljába, vagy éppen egy rendezvényt szerveztek a természetben akkor a következő reklámajándékokat ajánljuk.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kihagyhatatlan fesztiválozós reklámajándékok

Már májusban megkezdődött a fesztiválok időszaka. A strandolás és nyaralás mellett ez az ami miatt évről évre nagyon várjuk a nyarat! Sajnos a jó idő eddig igencsak elkerült minket, de nem kell aggódni, hiszen a fesztiválok fel vannak készülve az esőre is, így biztosan megrendezésre kerül minden esemény.

reklámajándékok fesztiválra

forrás: pinterest.com

Országosan rengeteg szabadtéri nyári rendezvény kerül idén is megrendezésre! Különböző zenei, főzős, vagy sport fesztiválok közül tudunk választani ha egy jó kikapcsolódásra vágyunk. Viszont nem csak a buli kedvéért érdemes ellátogatni egy-egy nyári fesztiválra, hanem reklámajándék terjesztése céljából is igen hasznos. A fesztiválozókra különösen igaz, hogy ebben az oldott hangulatban távol a stresszes hétköznapoktól sokkal nyitottabbak az új emberek és új dolgok felé. Ezt kihasználva érdemes egy-egy ilyen eseményre kitelepülni, és néhány reklámajándékkal leszólítani a résztvevőket!

Mit adjunk a fesztiválozóknak?

Egy ilyen kitelepülés során nem mindegy az sem, hogy a logónkat milyen reklámtárgyra nyomtatjuk rá. Kiválasztásánál fontos szempont, hogy az esemény alkalmával használni tudja az illető, nem árt az sem, ha minél színesebb feltűnőbb termeket választunk és fontos azt is szem előtt tartani, hogy a nyár folyamán máskor, más helyen is használható legyen, így reklámunk eljuthat sok olyan helyre is, ahova mi magunk nem megyünk el. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Legcsajosabb logózható reklámajándékok

Nem csak nőnapra érdemes a hölgyeknek reklámajándékkal kedveskedni! Ha olyan tevékenységgel foglalkozol, ahol a vásárlóid, ügyfeleid, vagy akár partnereid nő neműek, érdemes elgondolkoznod azon, hogy milyen promóciós ajándékkal tudnád őket még inkább levenni a lábukról. A reklámajándéknak nagy szerepe van a jó kapcsolat fenntartásában, ezért érdemes időről időre újabb kedvességgel megajándékozni az érintetteket.

Mi kell a nőnek?

Úgy gondolom, hogy egy komoly céltudatos nőt nem lehet bármivel elvarázsolni. Épp ezért a nekik szánt reklámajándékok kiválasztására is érdemes igen nagy figyelmet fektetni. Ehhez igyekszünk egy kis segítséget nyújtani az alábbiakban, a legcsajosabb logózható reklámajándék válogatásunkkal.

Konyhai termékek

Nem minden nőre igaz a konyhatündér kifejezés, de az biztos, hogy otthon mindenkinek van konyhája amit időről időre használ is. Sütés-főzéshez számtalan reklámajándékot találunk, amikkel megkönnyítjük, a reggeli, ebéd illetve a vacsora készítésének folyamatát. Ilyen például a spagetti adagoló, digitális konyhai mérleg, mérő pohár vagy egy konyhai időzítő. Ezen kívül még a konyhai reklámajándékok közé tartoznak a különféle bögrék, grill vagy koktélos szettek, fondü készítők is, amiket nem feltétlen használunk minden nap, de hasznos ha kéznél van egy vendégség, vagy kerti parti során.

Konyhai reklámajándékok nőknek

fondü

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Hűsítő nyári reklámajándékok

Még csak június eleje van, de az időjárás már most azt sejteti, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is nagyon meleg nyári hónapokra számíthatunk. Ezt kihasználva érdemes a reklámajándékokat is eszerint beszerezni. A nyári melegben nem csak azokra kell gondolnunk akik a strandon, vagy a nyaralóhelyen tartózkodnak, hanem azokra is, akik munkájuk miatt irodában, autóban vagy egyéb bezárt helyen töltenek rengeteg időt. A meleg nagyon megvisel mindenkit, kicsiket, időseket egyaránt. Nem is kérdéses hogy egy hűsítő reklámajándékkal mekkora sikert aratsz majd az emberek között.

Hűsítő reklámajándékok

A nyárról és melegről mindenkinek elsőre a strandon hűsölés és nyaralás jut eszébe, de sajnos igen kevesen vannak akik megtehetik, hogy egész nyáron csak a lábukat lógassák. Így elsőként most azokat a logózható reklámajándékokat mutatjuk be, amikkel otthon, útközben, vagy akár az irodában, munkahelyen is hűsölhetünk.

Műanyag ventilátort már nem csak a USB-vel használhatót, hanem mobilra csatlakoztathatót is találunk, minden színben. A kis ventilátort csak rá kell dugni egy okos telefonra, táblagépre vagy laptopra, és bárhol bármikor kaphatunk általa egy kis légmozgást akár vásárlás közben egy klíma nélküli boltban is sorbaállás közben.

hűsítő reklámajándék

műanyag ventilátor

Egy kattintás ide a folytatáshoz….