Emblémázott reklámajándék kategória bejegyzései

Reklámajándék ötlettár a foci vb jegyében

Szurkolói reklámajándék dömping indul…

Mint minden 4. évben idén nyáron is megrendezésre kerül a labdarúgó-világbajnokság június 14. és július 15.-e között, aminek ez alkalommal Oroszország lesz a házigazdája. Ez a sportesemény nem csak a kikapcsolódni, szurkolni vágyóknak nyújt remek lehetőséget egy kis szórakozásra, cégeknek is remek alkalom lehet, jól meggondolt és szuperül kivitelezett reklámra, logózott szurkolói reklámajándék termékeinkkel.

focis reklámajándékok

focis reklámajándékok

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Orvosi reklámajándékok logózása

Orvosi reklámajándékok

Korábban már írtunk arról bejegyezést, hogy milyen ajándékokkal lehetne kedveskedni orvosainknak, amit itt tudsz megtekinteni. Viszont a mai cikkükben arra térünk ki, hogy milyen termékekkel tudná magát reklámozni egy orvos, és milyen orvosi reklámajándékok a legnyerőbbek A jó orvos megválasztása egy igen komoly kérdés, melyről elsősorban rokonaink és ismerőseink tapasztalatai illetve véleménye alapján tájékozódunk. Emellett a világhálón tudunk utánanézni és érdeklődni a jó szakemberek iránt, akik több internetes oldalon is fellelhetőek. Olyan összegyűjtő oldal is megtalálható, ahol teljesen leírást kaphatunk az adott orvosról és könnyen le tudjuk vonni a következtetéseket mások véleménye alapján. De, hogy kinek milyen egy jó orvos az valójában teljesen szubjektív, hiszen mindenkinek más orvosi tulajdonságok fontosak. 
Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Persely, pénztárca és más reklámajándékok

Mibe tegyük el pénzünket?

A pénz a mai világunkban központi szerepet játszik, rendszeresen használjuk. Így az egyik olyan fontos használati tárgy, amit mindig magunknál hordunk az a pénztárca. Ha készülünk elmenni otthonról ez az első számú, amit ellenőrzünk hogy nálunk van e, hiszen ebben tartjuk a pénzünket, bankkártyánkat és az igazolványainkat. Mindig magunknál kell hordani, mivel az igazolványok kötelezőek, pénzre meg mindig szükségünk van, vásárláshoz, befizetni a számlákat stb. Enélkül nem hagyjuk el az otthonunkat, és ezek miatt a pénztárca hagyományos reklámajándékként nőtte ki magát. Ebben a bejegyzésünkben főleg pénztárcákat mutatunk be reklámajándék  kínálatunkból, de más olyat termékek is előtérbe kerülnek, melyek a pénzhez kapcsolódnak.

Pénztárcák

Ma már egyre jobban preferáljuk az olyan pénztárcákat melyek sok kis zsebbekkel vannak ellátva, hiszen egyre több kártyát kell magunknál hordanunk. Ezért is fontos szempont, hogy a pénztárca strapabíró legyen, jó minőségű és dizájnos. Webáruházunk kínálatában műbőr, bőr és hasított bőr pénztárcák lelhetők fel, melyek igazán minőségi darabok és sosem mennek ki a divatból.
Listaár logózás nélkül: 7543 Ft + áfa*

logózható műbőr pénztárca

logózható műbőr pénztárca

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Reklámajándék napszemüvegek

Reklámajándék napszemüvegek UV védelemmel

A napsugárzástól nem csak a bőrünket kell védeni hanem a szemünket is, hiszen a nap sugarai nagyon megviseli őket. Ezért nagyon elővigyázatosnak kell lenni, és nem csak divatból érdemes viselni!  Az UV sugárzás okozta szemkárosodásokat mint a szürke hályog, nem azonnal észleljük hanem hosszú távon, idős korunkra alakul ki. Ezért is nagyon fontos, hogy nyáron viseljünk napszemüveget, főleg vízparton, ahol fokozottan ügyelni kell rá! Kínálatunkból most néhány UV védelemmel ellátott reklámajándék napszemüveget ajánlunk.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

5 arany színű reklámajándék

Ha szeretné munkatársait kiemelt munkájukért vagy komoly üzleti ügyfeleket megajándékozni valami elegánsabb megjelenésű reklámajándékkal, akkor ajánljuk arany színű termékeinket kínálatunkból. Az arany színű termékek jelképezik a luxust illetve az exkluzivitást. Hölgyeknek és férfiaknak egyaránt adható arany színű emblémázott ajándék. Tekintse meg 5 féle mutatós arany színben pompázó termékünket.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Öko reklámajándékok: toll és füzet

Fontos kímélnünk a Föld erőforrásait, minden apróság számíthat. Például segíthetünk azzal, hogy öko reklámajándékokat vásárolunk. Ezzel hozzájárulhatunk, hogy kevesebb fa kerüljön kivágásra papírgyártás céljából, és emellett persze rengeteg víz és áram felhasználásától menthetjük meg a környezetet. Érdemes a munkahelyünkön is ennek szellemében az újrahasznosított termékekre való áttérés.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Logózott reklámajándék hideg időre

Sosem árt előre gondolkodnunk ha reklámajándékról van szó. Nem győzzük eleget ismételni, hogy az ideális emblémázott reklámajándékok beszerzésére elég időt kell szánni. Rengeteg időt vesz el már maga a termék kiválasztása is, tehát ha már tudjuk, hogy az ősz és a hideg idő beköszöntével ismét reklámajándékokra lesz szükségünk, érdemes már most ajánlatot kérni több okból is! Sajnos sokszor hiába tudjuk mit szeretnénk, ha készlethiány miatt nem tudjuk megrendelni azt. Ha időben gondoskodunk a megrendelésről, akkor elkerülhetjük azt, hogy kifussunk az időből, akkor is ha esetleg külföldről érkezik meg az áru. Szintén kicsúszhatunk az időből, ha valami gond van a szállítmánnyal és újat kell hozatni, vagy nem megfelelő a logózás és emiatt újra kell nyomtatni. Ezek persze nem mindennapos problémák, de számolnunk kell velük amikor rendelést adunk le.

Logózott reklámajándék hideg időre

Az alábbi válogatást azoknak gyűjtöttük össze, akik már most szeretnék megtervezni az őszi vagy a téli reklámajándékot, így biztosítva azt, hogy garantáltan meglegyenek időre. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Reklámajándék természetkedvelőknek

Reklámajándék azoknak, akik szeretnek a természetben gyönyörködni

Mindenkinek szüksége van egy kis feltöltődésre, hogy kiszakadjunk a szürke hétköznapokból, és erre a leginkább csak hétvégén van lehetőség. Ma már sokféleképpen, és mindenki máshogy szereti eltölteni a pihenőnapjait. Van aki fürdőbe megy, kiállításra, színházba, vagy éppen megindul a természetbe!

Amint beköszönt a jó idő, hétvégente sokan járnak a barátaikkal, családjukkal kirándulni és piknikezni a közeli zöld és kiépített helyekre, amelyeket még tömegközeledéssel is könnyen meglehet közelíteni, mint például a Normafa. Az utóbbi időkben a futás is nagyon közkedvelt lett és egyre többen járnak ki a természetbe sportolni. Sőt erdei tornapályákat is építettek, ezzel ösztönözve az embereket a mozgásra! Tehát ha megindulunk a természetbe, akkor szükségünk van pár dologra!

Ha olyan termékeket keresel ami a túrázáshoz, kiránduláshoz hasznos lehet és beleillik a cég profiljába, vagy éppen egy rendezvényt szerveztek a természetben akkor a következő reklámajándékokat ajánljuk.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kihagyhatatlan fesztiválozós reklámajándékok

Már májusban megkezdődött a fesztiválok időszaka. A strandolás és nyaralás mellett ez az ami miatt évről évre nagyon várjuk a nyarat! Sajnos a jó idő eddig igencsak elkerült minket, de nem kell aggódni, hiszen a fesztiválok fel vannak készülve az esőre is, így biztosan megrendezésre kerül minden esemény.

reklámajándékok fesztiválra

forrás: pinterest.com

Országosan rengeteg szabadtéri nyári rendezvény kerül idén is megrendezésre! Különböző zenei, főzős, vagy sport fesztiválok közül tudunk választani ha egy jó kikapcsolódásra vágyunk. Viszont nem csak a buli kedvéért érdemes ellátogatni egy-egy nyári fesztiválra, hanem reklámajándék terjesztése céljából is igen hasznos. A fesztiválozókra különösen igaz, hogy ebben az oldott hangulatban távol a stresszes hétköznapoktól sokkal nyitottabbak az új emberek és új dolgok felé. Ezt kihasználva érdemes egy-egy ilyen eseményre kitelepülni, és néhány reklámajándékkal leszólítani a résztvevőket!

Mit adjunk a fesztiválozóknak?

Egy ilyen kitelepülés során nem mindegy az sem, hogy a logónkat milyen reklámtárgyra nyomtatjuk rá. Kiválasztásánál fontos szempont, hogy az esemény alkalmával használni tudja az illető, nem árt az sem, ha minél színesebb feltűnőbb termeket választunk és fontos azt is szem előtt tartani, hogy a nyár folyamán máskor, más helyen is használható legyen, így reklámunk eljuthat sok olyan helyre is, ahova mi magunk nem megyünk el. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Legcsajosabb logózható reklámajándékok

Nem csak nőnapra érdemes a hölgyeknek reklámajándékkal kedveskedni! Ha olyan tevékenységgel foglalkozol, ahol a vásárlóid, ügyfeleid, vagy akár partnereid nő neműek, érdemes elgondolkoznod azon, hogy milyen promóciós ajándékkal tudnád őket még inkább levenni a lábukról. A reklámajándéknak nagy szerepe van a jó kapcsolat fenntartásában, ezért érdemes időről időre újabb kedvességgel megajándékozni az érintetteket.

Mi kell a nőnek?

Úgy gondolom, hogy egy komoly céltudatos nőt nem lehet bármivel elvarázsolni. Épp ezért a nekik szánt reklámajándékok kiválasztására is érdemes igen nagy figyelmet fektetni. Ehhez igyekszünk egy kis segítséget nyújtani az alábbiakban, a legcsajosabb logózható reklámajándék válogatásunkkal.

Konyhai termékek

Nem minden nőre igaz a konyhatündér kifejezés, de az biztos, hogy otthon mindenkinek van konyhája amit időről időre használ is. Sütés-főzéshez számtalan reklámajándékot találunk, amikkel megkönnyítjük, a reggeli, ebéd illetve a vacsora készítésének folyamatát. Ilyen például a spatula, digitális konyhai mérleg, mérő pohár vagy egy konyhai időzítő. Ezen kívül még a konyhai reklámajándékok közé tartoznak a különféle bögrék, grill vagy koktélos szettek, fondü készítők is, amiket nem feltétlen használunk minden nap, de hasznos ha kéznél van egy vendégség, vagy kerti parti során.

reklámajándék fundue

reklámajándék fundue

Egy kattintás ide a folytatáshoz….