Emblémázott reklámajándék kategória bejegyzései

Öko reklámajándékok: toll és füzet

Fontos kímélnünk a Föld erőforrásait, minden apróság számíthat. Például segíthetünk azzal, hogy öko reklámajándékokat vásárolunk. Ezzel hozzájárulhatunk, hogy kevesebb fa kerüljön kivágásra papírgyártás céljából, és emellett persze rengeteg víz és áram felhasználásától menthetjük meg a környezetet. Érdemes a munkahelyünkön is ennek szellemében az újrahasznosított termékekre való áttérés.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Logózott reklámajándék hideg időre

Sosem árt előre gondolkodnunk ha reklámajándékról van szó. Nem győzzük eleget ismételni, hogy az ideális emblémázott reklámajándékok beszerzésére elég időt kell szánni. Rengeteg időt vesz el már maga a termék kiválasztása is, tehát ha már tudjuk, hogy az ősz és a hideg idő beköszöntével ismét reklámajándékokra lesz szükségünk, érdemes már most ajánlatot kérni több okból is! Sajnos sokszor hiába tudjuk mit szeretnénk, ha készlethiány miatt nem tudjuk megrendelni azt. Ha időben gondoskodunk a megrendelésről, akkor elkerülhetjük azt, hogy kifussunk az időből, akkor is ha esetleg külföldről érkezik meg az áru. Szintén kicsúszhatunk az időből, ha valami gond van a szállítmánnyal és újat kell hozatni, vagy nem megfelelő a logózás és emiatt újra kell nyomtatni. Ezek persze nem mindennapos problémák, de számolnunk kell velük amikor rendelést adunk le.

Logózott reklámajándék hideg időre

Az alábbi válogatást azoknak gyűjtöttük össze, akik már most szeretnék megtervezni az őszi vagy a téli reklámajándékot, így biztosítva azt, hogy garantáltan meglegyenek időre. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Reklámajándék természetkedvelőknek

Reklámajándék azoknak, akik szeretnek a természetben gyönyörködni

Mindenkinek szüksége van egy kis feltöltődésre, hogy kiszakadjunk a szürke hétköznapokból, és erre a leginkább csak hétvégén van lehetőség. Ma már sokféleképpen, és mindenki máshogy szereti eltölteni a pihenőnapjait. Van aki fürdőbe megy, kiállításra, színházba, vagy éppen megindul a természetbe!

Amint beköszönt a jó idő, hétvégente sokan járnak a barátaikkal, családjukkal kirándulni és piknikezni a közeli zöld és kiépített helyekre, amelyeket még tömegközeledéssel is könnyen meglehet közelíteni, mint például a Normafa. Az utóbbi időkben a futás is nagyon közkedvelt lett és egyre többen járnak ki a természetbe sportolni. Sőt erdei tornapályákat is építettek, ezzel ösztönözve az embereket a mozgásra! Tehát ha megindulunk a természetbe, akkor szükségünk van pár dologra!

Ha olyan termékeket keresel ami a túrázáshoz, kiránduláshoz hasznos lehet és beleillik a cég profiljába, vagy éppen egy rendezvényt szerveztek a természetben akkor a következő reklámajándékokat ajánljuk.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kihagyhatatlan fesztiválozós reklámajándékok

Már májusban megkezdődött a fesztiválok időszaka. A strandolás és nyaralás mellett ez az ami miatt évről évre nagyon várjuk a nyarat! Sajnos a jó idő eddig igencsak elkerült minket, de nem kell aggódni, hiszen a fesztiválok fel vannak készülve az esőre is, így biztosan megrendezésre kerül minden esemény.

reklámajándékok fesztiválra

forrás: pinterest.com

Országosan rengeteg szabadtéri nyári rendezvény kerül idén is megrendezésre! Különböző zenei, főzős, vagy sport fesztiválok közül tudunk választani ha egy jó kikapcsolódásra vágyunk. Viszont nem csak a buli kedvéért érdemes ellátogatni egy-egy nyári fesztiválra, hanem reklámajándék terjesztése céljából is igen hasznos. A fesztiválozókra különösen igaz, hogy ebben az oldott hangulatban távol a stresszes hétköznapoktól sokkal nyitottabbak az új emberek és új dolgok felé. Ezt kihasználva érdemes egy-egy ilyen eseményre kitelepülni, és néhány reklámajándékkal leszólítani a résztvevőket!

Mit adjunk a fesztiválozóknak?

Egy ilyen kitelepülés során nem mindegy az sem, hogy a logónkat milyen reklámtárgyra nyomtatjuk rá. Kiválasztásánál fontos szempont, hogy az esemény alkalmával használni tudja az illető, nem árt az sem, ha minél színesebb feltűnőbb termeket választunk és fontos azt is szem előtt tartani, hogy a nyár folyamán máskor, más helyen is használható legyen, így reklámunk eljuthat sok olyan helyre is, ahova mi magunk nem megyünk el. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Legcsajosabb logózható reklámajándékok

Nem csak nőnapra érdemes a hölgyeknek reklámajándékkal kedveskedni! Ha olyan tevékenységgel foglalkozol, ahol a vásárlóid, ügyfeleid, vagy akár partnereid nő neműek, érdemes elgondolkoznod azon, hogy milyen promóciós ajándékkal tudnád őket még inkább levenni a lábukról. A reklámajándéknak nagy szerepe van a jó kapcsolat fenntartásában, ezért érdemes időről időre újabb kedvességgel megajándékozni az érintetteket.

Mi kell a nőnek?

Úgy gondolom, hogy egy komoly céltudatos nőt nem lehet bármivel elvarázsolni. Épp ezért a nekik szánt reklámajándékok kiválasztására is érdemes igen nagy figyelmet fektetni. Ehhez igyekszünk egy kis segítséget nyújtani az alábbiakban, a legcsajosabb logózható reklámajándék válogatásunkkal.

Konyhai termékek

Nem minden nőre igaz a konyhatündér kifejezés, de az biztos, hogy otthon mindenkinek van konyhája amit időről időre használ is. Sütés-főzéshez számtalan reklámajándékot találunk, amikkel megkönnyítjük, a reggeli, ebéd illetve a vacsora készítésének folyamatát. Ilyen például a spagetti adagoló, digitális konyhai mérleg, mérő pohár vagy egy konyhai időzítő. Ezen kívül még a konyhai reklámajándékok közé tartoznak a különféle bögrék, grill vagy koktélos szettek, fondü készítők is, amiket nem feltétlen használunk minden nap, de hasznos ha kéznél van egy vendégség, vagy kerti parti során.

Konyhai reklámajándékok nőknek

fondü

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Hűsítő nyári reklámajándékok

Még csak június eleje van, de az időjárás már most azt sejteti, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is nagyon meleg nyári hónapokra számíthatunk. Ezt kihasználva érdemes a reklámajándékokat is eszerint beszerezni. A nyári melegben nem csak azokra kell gondolnunk akik a strandon, vagy a nyaralóhelyen tartózkodnak, hanem azokra is, akik munkájuk miatt irodában, autóban vagy egyéb bezárt helyen töltenek rengeteg időt. A meleg nagyon megvisel mindenkit, kicsiket, időseket egyaránt. Nem is kérdéses hogy egy hűsítő reklámajándékkal mekkora sikert aratsz majd az emberek között.

Hűsítő reklámajándékok

A nyárról és melegről mindenkinek elsőre a strandon hűsölés és nyaralás jut eszébe, de sajnos igen kevesen vannak akik megtehetik, hogy egész nyáron csak a lábukat lógassák. Így elsőként most azokat a logózható reklámajándékokat mutatjuk be, amikkel otthon, útközben, vagy akár az irodában, munkahelyen is hűsölhetünk.

Műanyag ventilátort már nem csak a USB-vel használhatót, hanem mobilra csatlakoztathatót is találunk, minden színben. A kis ventilátort csak rá kell dugni egy okos telefonra, táblagépre vagy laptopra, és bárhol bármikor kaphatunk általa egy kis légmozgást akár vásárlás közben egy klíma nélküli boltban is sorbaállás közben.

hűsítő reklámajándék

műanyag ventilátor

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Egyedi könyvjelzők mindenkinek

Manapság a könyvek szerepe kezd háttérbe szorulni, az informatika fejlődése mellett! Egyre többen választják már inkább az E könyveket amit akár laptopon, táblagépen vagy e-book olvasón is kényelmesen olvashatunk. Ennek ellenére biztosak vagyunk abban, hogy vannak akik sosem fognak lemondani a könyvlapozgatás örömeiről, és sosem fogják kedvenc könyveiket a könyvespolcon lecserélni! Ez érthető és lássuk be, hogy a könyvtárba járásnak is megvan a maga nyugodt hangulata.

Néhány napja kaptunk egy ajánlatkérést egy könyvkiadótól, akik partnereik részére kerestek emblémázható reklámajándékot. Olyan terméket kerestek, ami illik a tevékenységükhöz, rá tudják tenni a logójukat és nem utolsó sorban hasznos lesz a megajándékozott részére. A rengeteg logózható reklámajándék közül végül a könyvjelzőre esett a választásuk.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Reklámajándék horgászoknak

Ellepték a horgászok a Balatont, a Velencei tavat, és a többi kis horgásztavat is!  Nem is meglepő, hisz a jó idő nagyon kedvez a horgászat szerelmeseinek! Mivel már rengeteg téma, hobbi, sport, szín és foglalkozás szerint írtunk válogatásokat a logózható reklámajándékok témakörében, most megfordult a fejemben, vajon mi az az eszköz, aminek egy horgász a pecázás során hasznát veheti!

Én magam sosem horgásztam, viszont számtalanszor láttam már a Balatonon nyaralva, ahogy a horgászok egymás mellett ülve fogják a halakat! Ahogy visszaemlékszem ezekre az emberekre, több olyan emblémázott reklámajándék is beugrott, amit láttam már náluk!

Horgászkellékek emblémázva

Az összecsukható szék elengedhetetlen ahhoz, hogy a horgászok akár egy teljes napot a vízpart mellett töltsenek! Kényelmesen egy újsággal a kezükben vagy egy rádióval órákon át leshetik a halakat. Ha este végeztek, csak összecsukják a széket és a felszereléssel együtt könnyedén magukkal vihetik.

eszközök horgászoknak

strandszék

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Készüljünk a piknikre reklámajándékokkal

Tavasszal és nyáron, az egyik kedvenc időtöltésünk egy gyönyörű helyen a fűben pokrócokon való piknikezés! Nincs is annál nyugisabb program főleg, ha rendesen felkészülünk rá! Mi a családdal minden évben legalább egyszer rendezünk egy családi pikniket, de kiváló program lehet barátokkal, egy első randevú alkalmával, vagy akár egy céges csapatépítő részeként is! Ha idén ti is úgy döntötök, hogy a kollégákkal egy piknikkel egybekötött csapatépítőt szerveztek, olvasd el alábbiakban mit érdemes előre átgondolni, és milyen emblémázott reklámajándékkal készülhetsz!

Hogyan készüljünk a piknikre?

Ahhoz, hogy a megrendezett esemény igazán jól sikerüljön és emlékezetes legyen, fontos hogy előre megtervezzünk mindent! Sok mindenre előre kell gondolnunk! Az első ami nagyon fontos, hogy olyan időpontot válasszunk, amikor már épp elég meleg van a földön való ücsörgéshez! Nem árt ha süt a nap, hisz ekkor van igazán meleg, akár még napozni is lehet a leterített pokrócon!

reklámajándék szabadtéri eseményre

polár takaró

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Reklámajándékok kisgyerekeseknek

Ha kisgyerekek részére keresünk reklámajándékot, nincs nehéz dolgunk. Nem kell nagy ajándéknak lennie, a gyerekek minden új apróságnak örülnek, ami ajándékba kapnak! Arra kell csak figyelnünk, hogy színes, kreatív terméket válasszunk, ami leköti a gyerkőcök figyelmét! Az alábbiakban megmutatjuk azokat a logózható reklámajándékokat, amikkel minden gyereknél sikered lesz, és nem utolsó sorban a szülőknél is!

Írószer, színező

Ha egy gyereket szeretnél levenni a lábáról, olyan ajándékot válassz, ami hosszú távon kedvenc lesz! Egy hátizsák, amit saját maga színezhet ki a mellé kapott színes filctollakkal, biztosan ezek közé tartozik! Miért olyan különleges számukra? Mert anya mindig megtiltja, hogy összefirkálják a ruháikat vagy otthon a falat, ezen végre kiélhetik kreativitásukat anélkül, hogy bárki megdorgálná őket! 🙂

logózott reklámajándék ötletek

kiszínezhető hátizsák

Egy kattintás ide a folytatáshoz….