esküvői ajándék kategória bejegyzései

Hogyan ajándékozzunk pénzt stílusosan?

Sok pár készít listát azokról az ajándékokról, melyekre szüksége van, megkönnyítve ezzel a választást a vendégek számára. Minden meghívottnak illik ajándékot vinnie a párnak, de vannak, akik maguk szeretik kiválasztani az ajándékot. Ezek a listák nagyon hasznosak tudnak lenni, hiszen nem kell gondolkodunk hogy mit vegyünk és hogy biztosan tetszene e a párnak.  A listán szereplő tételek biztosan olyan ajándékok melyekre szükségük van az önálló élet megkezdéséhez.

Viszont több pár van, akik nem írnak listát, hanem kifejezetten pénzt szeretnének kapni a vendégektől, és ezt a meghívóban kedvesen megírt üzenetként adják a tudtunkra. Ez nem probléma, hiszen vannak, akiknek már tényleg nincs szüksége semmilyen eszközre, mert megvan mindenük, és inkább lakásfelújításba szeretnének beruházni vagy leendő kisbabájuk születésére szeretnének áldozni.

Nem könnyű pénzt stílusosan ajándékozni, de összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan lehet, igényes formában nászajándékba adni az ifjú párnak.

Nászajándék lufiban

Nászajándék lufiban

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Bajuszos esküvők

Bajusz őrület

Jó néhány éve már, hogy divatba jöttek a különböző bajuszos termékek. Látjuk a ruhákon, ékszereken, telefon tokokon, és különböző vicces bulis fényképeken.  Sokan nem tudják, honnan is terjedt el ez az őrület.

bajusz őrület

forrás: www.pecsma.hu

Egy Ausztráliából indult mozgalom, ami a prosztata rákra hívja fel a figyelmet indítványozta, hogy novemberben a férfiak ne borotválkozzanak, hanem növesszék meg a bajuszukat ezzel felhívva a figyelmet a betegségre és a szűrővizsgálatok fontosságára. A bajusz ennek a mozgalomnak a jelképe, mint például a mellrák elleni kampánynál a rózsaszín szalag.

Bajuszos köszönetajándék és egyéb esküvői dekorációk

Egyre nagyobb divat mostanában az esküvőket, valamilyen téma szerint felépíteni. Ilyenkor a téma adja az esküvői dekorációt, ültetőkártyák és meghívók kinézetét, a torta és sütemények díszítését, a köszönetajándékot esetleg még a helyszínt is. Nem kellett hát sokat várni, amíg a bajusz őrület megfertőzte az esküvőket is.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Öt esküvői helyszínötlet

Minden nő megálmodta már legalább egyszer a saját esküvőjét az elejétől a végéig. A helyszínt, a ruháját, az asztali díszítést, az ételsort, a vendégek listáját, talán még nászajándék listáját is összeállította.

Sok fontos pontja van egy lakodalomnak, de a helyszín biztosan nagyban hozzájárul, hogy a kedves meghívottak mennyire és milyen módon fognak rá emlékezni. Összeállítottuk a mi saját esküvői helyszínlistánkat, ahol igyekeztünk mindenféle trendből és irányzatból válogatni a klasszikustól a modernig. Egy kattintás ide a folytatáshoz….