Céges ajándék kategória bejegyzései

Budapest termékek ajándékcsomagjainkban

Év közben a legtöbb ajándékcsomagot magyaros kínálatunkból készítjük. Konferenciákra, céges rendezvényekre, elsősorban külföldi partnereknek választják ügyfeleink. Ezek közül is legnépszerűbbek azok a csomagok, melyekben valamilyen formában megjelenítésre kerül egy-egy budapesti látványosság. Éppen ezért folyamatosan igyekszünk bővíteni kínálatunkat új termékekkel. Következzen most egy kis ízelítő, ajándékcsomagok Budapest témában 😊

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Céges Nőnapi logózható ajándékok

Céges nőnapi ajándékok

Március 8-án Nőnapon, nem csak rokonainkat, barátainkat lephetjük meg egy kis aprósággal. Már egyre több munkahelyen, közösségben figyelnek arra, hogy ez alkalommal a női kollégákat meglepjék valami jelképes ajándékkal! Sokan az édességet választják, mert azzal biztosan nem lőnek mellé, van aki kisebb ajándékcsomagot állít össze néhány apróságból, és vannak olyan cégek akik a saját logójukkal ellátott reklámajándékokkal kedveskednek a hölgy kollégáknak.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kedvenc céges ajándékcsomagjaink új köntösbe bújtatva 2.

Előző cikkünkben bemutattunk már néhányat megújult céges ajándékaink közül, egy hölgyeknek-, egy férfiaknak- és egy több személynek adható ajándékcsomagot. Most folytatjuk a sort, hogy könnyebb legyen a választás. Hoztunk egy magyaros-, egy kifejezetten karácsonyi- és egy üzleti ajándékcsomagot. Mind a három csomag népszerű volt céges partnereink körében, reméljük megújult változataikat is így fogjátok szeretni. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kedvenc céges ajándékcsomagjaink új köntösbe bújtatva 1.

A céges igények évről évre változnak, így mi is igyekszünk az ünnepi céges ajándékcsomag kínálatunkat ennek megfelelően megújítani. Izgalmas időszak az évben, amikor az új termékeket keressük, válogatjuk, gyermeki izgalommal, hogy minden szempontból passzoljon az általunk kialakított termékek körébe. Az idei évben különösen jól sikerültek megújuló csomagjaink, melyekből szeretnénk bemutatni néhányat. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Konferenciákra ajándéknak

Konferenciára ajánljuk – ajándék cégeknek

A vállalati konferenciára érkező külföldi partnerek számára sokan keresnek valami apró és magyaros termékekből álló ajándékcsomagot. Nálunk mindenre van megoldás! Rengeteg olyan terméket tudunk kínálni, ami egy ilyen alkalomhoz szükséges lehet. Ha a konferenciára csak később kerül sor, akkor akár céglogóval ellátott terméket is tudunk ajánlani. Azonban ha kevés idő áll rendelkezésre, akkor van lehetőség más jellegű ajándékokra is. Legyen szó magyaros ajándékcsomagról, különlegességről, egyedi édességről, önálló termékről, bízd ránk és mi segítünk!

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

kalocsai mintás termékek

Top 5 ajándékcsomag hagyományos magyaros ajándékokból

Magyaros ajándékcsomagok

Vannak, akik ragaszkodnak a régi hagyományokhoz, a régi jól bevált dolgokhoz. Ezek közé tartoznak a tradicionális magyar termékek is, amiket előszeretettel keresnek a webáruházunkban. Vállalatok, céges ügyfelek inkább a hagyományos magyar élelmiszereket részesíti előnyben külföldi partnereik megajándékozása céljából. A legnépszerűbb hungarikumok közé tartozik a kalocsai paprika őrlemény, mézkülönlegesség, vagy a kis kiszerelésű pálinka. Ezek mellett nagyon keresettek az árban magasabb kategóriát képviselő Szamos termékek, illetve a világhírű Tokaji aszú is. Nagyon sok magyaros ajándékcsomagot állítottunk össze a felmerülő igények alapján, így biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kreációt. Hogy segíteni tudjuk a választásban, megmutatjuk a Top 5 hagyományos magyar termékekből álló ajándékcsomagunkat. Íme:

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Csokimikulás ajándékba cégeknek

Magyarországon a 19 század vége óta gyártanak csokoládé mikulás figurákat. A kezdetben készített tömör csokikat ma már felváltotta az üreges édesség, de így is töretlen a sikere. A legtöbb mai csokimikulás valódi csokoládé helyett kakaós bevonómasszából készül, melyek minőségben kevéssé jók a tej- és étcsokoládéból készült figurákkal szemben. Így a legtöbben a magasabb kakaótartalommal rendelkező darabokat keresik. Webáruházunkban csak tejcsoki- illetve étcsokiból készült csokimikulás kapható melyek többféle méretben érhetők el. Nézzen szét oldalunkon és válogasson kínálatunkból!

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Új karácsonyi ajándékcsomagok cégeknek

Karácsonyi ajándékcsomagok cégeknek

A hideg hamarabb beköszöntött, mint ahogy hozzászoktunk az elmúlt években. Így a hideggel együtt az ünnepi gondolatok és érzések is megérkeztek. Ideje készülődni a karácsonyra, az ajándékok ötletelésére, mely minden évben a nyár elmúlásával megdolgoztatja kreativitásunkat, és keressük az elképzeléseinknek megfelelő karácsonyi ajándékot. Mi pontosan ebben segítünk, hogy megtaláld azt az ajándékot, mellyel örömet szerezhetsz a munkatársaidnak és a partnereidnek is. Ha kisebb összeg áll rendelkezésre, de szeretnél mégis egy mutatós szép csomagolásba rejtett apró finomságokat és tárgyakat ajándékozni, akkor nálunk meg fogod találni azt, amire gondoltál! A következő sorokban a kisebb és karácsonyi termékekkel ellátott ajándékcsomagjainkat fogjuk bemutatni melyeket kifejezetten cégek részére szántunk.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Az új céges ajándék trend: logózható csokoládé

Logózott reklámédességek

A logózott, feliratozott reklámajándékok mindig is előkelő helyet foglaltak el a céges ajándék kategóriák között. Ez érthető, hiszen amikor pénzt fordítunk arra, hogy partnereinket megajándékozzuk szeretnénk, hogy minél tovább emlékezzenek arra, hogy az adott tárgyat kitől kapták. Hazánkban is nagy hagyománya van a különböző emblémázott tárgyak ajándékozásának, ám az emblémázás módja jól láthatóan hatalmas változáson ment át az elmúlt években.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Nyári csapatépítő programok

Ha már unjátok az irodában való ücsörgést a jó időben, itt az ideje egy felpezsdítő szabadtéri csapatépítőre invitálni a kollégákat! De hova is érdemes elmenni? Olyan programot kell keresni amit jó időben kint szívesen csinál az ember, és megmozgatja azokat is, akiknek az irodai munka mellett nem igen jut szabadidejük a mozgásra!

Alábbiakban mutatunk néhány ötletet amiből biztosan ihletet nyersz a szervezés során. Ne feledkezz meg a reklámajándékokról sem, amivel teljessé teheted kollégáidnak a programot!

Biciklitúra a kollégákkal

A Balaton és a Velencei tó körül is végig bicikli út vezet! Érdemes egy túrára indulni biciklivel. Ha edzettebb a társaság akkor egy balatoni kört is lehet tenni, akár több nap alatt, de egy Velencei tó körbetekerése is remek táv egy csapatépítés alkalmával! Ha hasonló útra indultok, mindenképpen készüljetek fel a napsütésre sapkával, napszemüveggel, és az esőre is egy esőkabáttal, ugyanis az időjárás gyakran igen kiszámíthatatlan! A biztonságotok érdekében pedig szereljetek minden biciklire egy csengőt és jólláthatósági matricát!

 

biciklitúra csapatépítő

biciklicsengő

Egy kattintás ide a folytatáshoz….