Céges ajándék kategória bejegyzései

Csokimikulás ajándékba cégeknek

Magyarországon a 19 század vége óta gyártanak csokoládé mikulás figurákat. A kezdetben készített tömör csokikat ma már felváltotta az üreges édesség, de így is töretlen a sikere. A legtöbb mai csokimikulás valódi csokoládé helyett kakaós bevonómasszából készül, melyek minőségben kevéssé jók a tej- és étcsokoládéból készült figurákkal szemben. Így a legtöbben a magasabb kakaótartalommal rendelkező darabokat keresik. Webáruházunkban csak tejcsoki- illetve étcsokiból készült csokimikulás kapható melyek többféle méretben érhetők el. Nézzen szét oldalunkon és válogasson kínálatunkból!

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Új karácsonyi ajándékcsomagok cégeknek

Karácsonyi ajándékcsomagok cégeknek

A hideg hamarabb beköszöntött, mint ahogy hozzászoktunk az elmúlt években. Így a hideggel együtt az ünnepi gondolatok és érzések is megérkeztek. Ideje készülődni a karácsonyra, az ajándékok ötletelésére, mely minden évben a nyár elmúlásával megdolgoztatja kreativitásunkat, és keressük az elképzeléseinknek megfelelő karácsonyi ajándékot. Mi pontosan ebben segítünk, hogy megtaláld azt az ajándékot, mellyel örömet szerezhetsz a munkatársaidnak és a partnereidnek is. Ha kisebb összeg áll rendelkezésre, de szeretnél mégis egy mutatós szép csomagolásba rejtett apró finomságokat és tárgyakat ajándékozni, akkor nálunk meg fogod találni azt, amire gondoltál! A következő sorokban a kisebb és karácsonyi termékekkel ellátott ajándékcsomagjainkat fogjuk bemutatni melyeket kifejezetten cégek részére szántunk.

Forraltbor fűszer, bögre, kandis, csokinyalóka, jegyzetcsípesz

A hideggel együtt jön meleg iránti vágyunk, a melegbe öltözés illetve a forró italok fogyasztása is, mellyel belülről tudjuk felmelegíteni magunkat. A téli időszak egyik kiemelkedőbb forró itala a forraltbor, szinte elengedhetetlen kelléke a hideg napoknak. Így gondoltuk ki, hogy ebbe az ajándékcsomagunkba egy gyümölcsös forraltbor fűszerkeveréket csempészünk bele, mely nem csak egy bögrényire elegendő! Sőt! 
Csomag ára logózás nélkül: bruttó 4190.- Ft
Minimum rendelés: 5 db

karácsonyi reklámajándék

karácsonyi reklámajándék

Desszert és karácsonyi apróságok

A különleges Magyarországon készült gyümölcsdesszert, négyféle ízt tartalmaz, barackosat, szilvásat, vörösáfonyásat és meggyeset ét-és tejcsokoládéba mártva. Ez az édesség rejlik az ajándékcsomagban a karácsonyi hangulatú apróságok mellett, mint a jegyzetfüzet, ceruza és csipesz. Igazán ünnepi hangulatot árasztanak ezek a karácsonyfa díszes tárgyak és még hasznosak is! 
Csomag ára logózás nélkül: bruttó 3290.- Ft
Minimum rendelés: 5 db

Karácsonyi ajándék cégeknek

Karácsonyi ajándék cégeknek

Csokinyalóka, mézeskalács és karácsonyi apróságok

Csokinyalóka újdonság kínálatunkban, mely a többi apróság mellett szintén cégnévvel, egyedi felirattal lehet ellátni. Ha nem szeretné egyiket sem, akkor a minimum rendelés 5 darab, de bármely termék logózása esetén 50 darab a minimum rendelés. Kérjen ajánlatot tőlünk!
Csomag ára logózás nélkül: bruttó 2690.- Ft
Minimum rendelés: 5 db

Karácsonyi ajándékcsomag

Karácsonyi ajándékcsomag

Csokoládé, gyertyaszett, hógömb, karácsonyi filcfigura

Mi finomságokat takar ez az ajándékcsomag? Kézműves csokit elsősorban! Étcsokoládé meggy-, vörösáfonya- és pekándió feltéttel megbolondítva. Tökéletes párosként a csillag alakú gyertyaszett, mely a pihentető délutánokat teszi kellemesebbé.
Csomag ára logózás nélkül: bruttó 4190.- Ft
Minimum rendelés: 5 db

Ajándékkosár helyett

Ajándékkosár helyett

Az új céges ajándék trend: logózható csokoládé

Logózott reklámédességek

A logózott, feliratozott reklámajándékok mindig is előkelő helyet foglaltak el a céges ajándék kategóriák között. Ez érthető, hiszen amikor pénzt fordítunk arra, hogy partnereinket megajándékozzuk szeretnénk, hogy minél tovább emlékezzenek arra, hogy az adott tárgyat kitől kapták. Hazánkban is nagy hagyománya van a különböző emblémázott tárgyak ajándékozásának, ám az emblémázás módja jól láthatóan hatalmas változáson ment át az elmúlt években.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Nyári csapatépítő programok

Ha már unjátok az irodában való ücsörgést a jó időben, itt az ideje egy felpezsdítő szabadtéri csapatépítőre invitálni a kollégákat! De hova is érdemes elmenni? Olyan programot kell keresni amit jó időben kint szívesen csinál az ember, és megmozgatja azokat is, akiknek az irodai munka mellett nem igen jut szabadidejük a mozgásra!

Alábbiakban mutatunk néhány ötletet amiből biztosan ihletet nyersz a szervezés során. Ne feledkezz meg a reklámajándékokról sem, amivel teljessé teheted kollégáidnak a programot!

Biciklitúra a kollégákkal

A Balaton és a Velencei tó körül is végig bicikli út vezet! Érdemes egy túrára indulni biciklivel. Ha edzettebb a társaság akkor egy balatoni kört is lehet tenni, akár több nap alatt, de egy Velencei tó körbetekerése is remek táv egy csapatépítés alkalmával! Ha hasonló útra indultok, mindenképpen készüljetek fel a napsütésre sapkával, napszemüveggel, és az esőre is egy esőkabáttal, ugyanis az időjárás gyakran igen kiszámíthatatlan! A biztonságotok érdekében pedig szereljetek minden biciklire egy csengőt és jólláthatósági matricát!

 

biciklitúra csapatépítő

biciklicsengő

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Céges Nőnapi logózható ajándékok

Március 8-án Nőnapon, nem csak rokonainkat, barátainkat lephetjük meg egy kis aprósággal. Már egyre több munkahelyen, közösségben figyelnek arra, hogy ez alkalommal a női kollégákat meglepjék valami jelképes ajándékkal! Sokan az édességet választják, mert azzal biztosan nem lőnek mellé, van aki apró ajándékcsomagot állít össze néhány apróságból, és vannak olyan cégek akik a saját logójukkal ellátott reklámajándékokkal kedveskednek a hölgy kollégáknak.

Mivel lepjük meg hölgy kollégáinkat?

Cégünk több éve foglalkozik emblémázható ajándéktárgyakkal. Évről évre egyre több cég keres meg minket nőnapi ajándékötlet ügyében! Sokakban megvan az ajándékozási szándék, hogy hódolatukat fejezzék ki a női nemnek az ünnep alkalmával, viszont azt már kevesebben tudják, mi is lenne az ideális ajándék a kollégák számára. A rengeteg termék közül sokszor nem találják meg a legjobbat, ezért kérik segítségünket, mi pedig örömmel segítünk a választásban! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Last Minute céges ajándékcsomagok

Minden évben belefutunk olyan céges megrendelésekbe, amiket az utolsó pillanatban  rövid határidőn belül SOS kellene leszállítanunk. Sajnos ilyenkor már nincs idő arra, hogy különleges kéréseket teljesítsünk, egyedi csomagokat készítsünk és sokszor már bizonyos termékek berendelésére sincs kapacitásunk. Azok a cégek akik későn kezdik el az ajándékok beszerzését sokszor kisebb választékból kényszerülnek választani. Logózott csokit, egyedi címkés bort vagy logózott kártyát ilyenkor már nem valószínű, hogy tudunk biztosítani a partnerek leterheltsége miatt, főleg ha nagy darabszámú megrendelésről van szó.

Ha te is ezek közé a megrendelők közé tartozol, és SOS szeretnéd az ajándékok beszerzését lebonyolítani akkor ezeket a csomagokat érdemes végignézned. Természetesen azért mindenekelőtt érdemes rákérdezni, hogy milyen egyéb lehetőségek vannak. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Céges ajándék – Minden ami szaloncukor

Céges karácsonyi ajándékok

Már sokadik éve foglalkozunk az ajándék- és virágküldés mellett céges ajándékokkal is. Természetesen a céges megrendelések is a karácsonyi időszakban sűrűsödnek meg. Már október végétől érkeznek hozzánk az első karácsonyi csomagajánlat kérő e-mail-ek és meg sem állnak decemberig. Évről évre egyre több cég keres meg bennünket céges karácsonyi ajándékok ügyében.  A sok visszatérő megrendelő mellett egyre több új ügyfél érdeklődik különféle kívánságaikkal. Igyekszünk minden kérést teljesíteni, és az előző évekből okulva fejleszteni kínálatunkat. Ez történt idén is, már tavasszal elkezdtük az új csomagok megtervezését és a termékspaletta bővítését, hogy a karácsonyi időszakban már felkészülten várjuk az érdeklődőket.

Szaloncukor minden formában

Minden évben van egy-kettő sláger termék vagy csomag. Az eddigi megkeresések alapján az a tapasztalat, hogy a szaloncukor lesz az egyik nagy kedvenc ebben az évben. Kínálatunkban több formában is megjelenik, ezeket fogom az alábbiakban bemutatni. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Karácsonyi ajándék felsővezetőknek

Sok cég már októberben elkezdi a céges karácsonyi ajándékokat intézni. Emiatt ez az időszak nagyon pörgős nálunk. Rengeteg ajánlatkérés érkezik hozzánk októbertől decemberig. Mindenkinek van egy elképzelése és egy meghatározott kerete ami alapján az ajánlatokat összeállítjuk. Azok a cégek akik nagy létszámmal rendelkeznek, általában nem költenek sokat 1-1 dolgozóra, így olyan csomagokat állítunk össze ezeknek a vásárlóknak, ami több kisebb terméket tartalmaz, hogy mutatós és tartalmas legyen az ajándék.

Presztízs ajándékok felsővezetőknek

Vannak olyan munkahelyek is, ahol csak a felső vezetőket ajándékozzák meg karácsonykor, ilyen esetekben nagyobb összeget szánnak az ajándékra. Egy dolgozót megajándékozhatunk egy vidám mintás bögrével, amin akár a cég emblémája is fel van tüntetve, viszont egy igazgatónak ennél sokkal értékesebb ötlettel kell előállnunk. Az ajándéknak ki kell fejeznie az illető státuszát, sugallnia kell megbecsülésünket! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Legújabb céges ajándékcsomagjaink 5000 ft alatt.

Javában folyik nálunk is a karácsonyra való készülődés. Már nyáron is rengeteget dolgoztunk azon, hogy mire a cégek elkezdik a karácsonyi ajándékokat megtervezni, és eljutnak odáig, hogy ajánlatot kérjenek különböző helyekről, mi már az új termékekkel bővült ajándékcsomag variációkkal várjuk az érdeklődőket céges ajándék kategóriában is. Sok olyan megkeresés érkezik ilyenkor, amiben  a cég viszonylag sok létszámú dolgozó részére szeretne, tartalmas de olcsó karácsonyi ajándékot. Épp ezért weboldalunkon a céges ajándékok menüpont alatt külön választottuk az 5000 forint alatti ajándékcsomagokat, amit most további variációkkal bővítettünk.

Ha idén te kaptad azt a feladatot, hogy a cég dolgozói számára kitaláld mi is legyen a karácsonyi ajándék, illetve a beszerzést is te bonyolítod, akkor sokat segíthet a keresésben az alábbi cikkünk, amiben a legújabb csomagjainkat mutatjuk be. Lesz köztük kifejezetten karácsonyi összeállítás, és olyan is amit hölgyeknek illetve Uraknak ajánlunk karácsonyra és emellett bemutatjuk a legújabb kedvenceinket is.

Céges ajándék ötlet 5000 forintig

Pálinkás csoki, forró csoki, mézeskalács és borzselé

Céges ajándék karácsonyra

Céges ajándék karácsonyra

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Karácsonyi céges ajándék tippek

Szeptemberben a legtöbb cégnél elindul a karácsonyi készülődés. Ilyenkor van az, hogy a cégek vezetősége összeül és egy meeting keretében megbeszélik idén mennyit költsenek a kollégák megajándékozására, majd megbíznak egy embert hogy a megbeszéltek alapján kérjen be ajánlatokat több helyről és bonyolítsa le az ajándékok komplett beszerzését. Ebben az időszakban kezdenek el érkezni hozzánk az  első ajánlatkérő e-mailek. Tisztába vagyunk azzal, hogy rengeteg utánajárást és időt igényel ez a feladat, és nem egyszerű megtalálni az árban megfelelő ajándékot, ezért szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azoknak akik a cégüknél ezt a feladatot megkapták. Ha idén Rád esett a választás akkor mindenképpen érdemes tovább olvasnod! 🙂  Egy kattintás ide a folytatáshoz….