Céges ajándék kategória bejegyzései

Az új céges ajándék trend: logózható csokoládé

Logózott reklámédességek

A logózott, feliratozott reklámajándékok mindig is előkelő helyet foglaltak el a céges ajándék kategóriák között. Ez érthető, hiszen amikor pénzt fordítunk arra, hogy partnereinket megajándékozzuk szeretnénk, hogy minél tovább emlékezzenek arra, hogy az adott tárgyat kitől kapták. Hazánkban is nagy hagyománya van a különböző emblémázott tárgyak ajándékozásának, ám az emblémázás módja jól láthatóan hatalmas változáson ment át az elmúlt években.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Nyári csapatépítő programok

Ha már unjátok az irodában való ücsörgést a jó időben, itt az ideje egy felpezsdítő szabadtéri csapatépítőre invitálni a kollégákat! De hova is érdemes elmenni? Olyan programot kell keresni amit jó időben kint szívesen csinál az ember, és megmozgatja azokat is, akiknek az irodai munka mellett nem igen jut szabadidejük a mozgásra!

Alábbiakban mutatunk néhány ötletet amiből biztosan ihletet nyersz a szervezés során. Ne feledkezz meg a reklámajándékokról sem, amivel teljessé teheted kollégáidnak a programot!

Biciklitúra a kollégákkal

A Balaton és a Velencei tó körül is végig bicikli út vezet! Érdemes egy túrára indulni biciklivel. Ha edzettebb a társaság akkor egy balatoni kört is lehet tenni, akár több nap alatt, de egy Velencei tó körbetekerése is remek táv egy csapatépítés alkalmával! Ha hasonló útra indultok, mindenképpen készüljetek fel a napsütésre sapkával, napszemüveggel, és az esőre is egy esőkabáttal, ugyanis az időjárás gyakran igen kiszámíthatatlan! A biztonságotok érdekében pedig szereljetek minden biciklire egy csengőt és jólláthatósági matricát!

 

biciklitúra csapatépítő

biciklicsengő

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Céges Nőnapi logózható ajándékok

Március 8-án Nőnapon, nem csak rokonainkat, barátainkat lephetjük meg egy kis aprósággal. Már egyre több munkahelyen, közösségben figyelnek arra, hogy ez alkalommal a női kollégákat meglepjék valami jelképes ajándékkal! Sokan az édességet választják, mert azzal biztosan nem lőnek mellé, van aki apró ajándékcsomagot állít össze néhány apróságból, és vannak olyan cégek akik a saját logójukkal ellátott reklámajándékokkal kedveskednek a hölgy kollégáknak.

Mivel lepjük meg hölgy kollégáinkat?

Cégünk több éve foglalkozik emblémázható ajándéktárgyakkal. Évről évre egyre több cég keres meg minket nőnapi ajándékötlet ügyében! Sokakban megvan az ajándékozási szándék, hogy hódolatukat fejezzék ki a női nemnek az ünnep alkalmával, viszont azt már kevesebben tudják, mi is lenne az ideális ajándék a kollégák számára. A rengeteg termék közül sokszor nem találják meg a legjobbat, ezért kérik segítségünket, mi pedig örömmel segítünk a választásban! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Last Minute céges ajándékcsomagok

Minden évben belefutunk olyan céges megrendelésekbe, amiket az utolsó pillanatban  rövid határidőn belül SOS kellene leszállítanunk. Sajnos ilyenkor már nincs idő arra, hogy különleges kéréseket teljesítsünk, egyedi csomagokat készítsünk és sokszor már bizonyos termékek berendelésére sincs kapacitásunk. Azok a cégek akik későn kezdik el az ajándékok beszerzését sokszor kisebb választékból kényszerülnek választani. Logózott csokit, egyedi címkés bort vagy logózott kártyát ilyenkor már nem valószínű, hogy tudunk biztosítani a partnerek leterheltsége miatt, főleg ha nagy darabszámú megrendelésről van szó.

Ha te is ezek közé a megrendelők közé tartozol, és SOS szeretnéd az ajándékok beszerzését lebonyolítani akkor ezeket a csomagokat érdemes végignézned. Természetesen azért mindenekelőtt érdemes rákérdezni, hogy milyen egyéb lehetőségek vannak. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Céges ajándék – Minden ami szaloncukor

Céges karácsonyi ajándékok

Már sokadik éve foglalkozunk az ajándék- és virágküldés mellett céges ajándékokkal is. Természetesen a céges megrendelések is a karácsonyi időszakban sűrűsödnek meg. Már október végétől érkeznek hozzánk az első karácsonyi csomagajánlat kérő e-mail-ek és meg sem állnak decemberig. Évről évre egyre több cég keres meg bennünket céges karácsonyi ajándékok ügyében.  A sok visszatérő megrendelő mellett egyre több új ügyfél érdeklődik különféle kívánságaikkal. Igyekszünk minden kérést teljesíteni, és az előző évekből okulva fejleszteni kínálatunkat. Ez történt idén is, már tavasszal elkezdtük az új csomagok megtervezését és a termékspaletta bővítését, hogy a karácsonyi időszakban már felkészülten várjuk az érdeklődőket.

Szaloncukor minden formában

Minden évben van egy-kettő sláger termék vagy csomag. Az eddigi megkeresések alapján az a tapasztalat, hogy a szaloncukor lesz az egyik nagy kedvenc ebben az évben. Kínálatunkban több formában is megjelenik, ezeket fogom az alábbiakban bemutatni. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Karácsonyi ajándék felsővezetőknek

Sok cég már októberben elkezdi a céges karácsonyi ajándékokat intézni. Emiatt ez az időszak nagyon pörgős nálunk. Rengeteg ajánlatkérés érkezik hozzánk októbertől decemberig. Mindenkinek van egy elképzelése és egy meghatározott kerete ami alapján az ajánlatokat összeállítjuk. Azok a cégek akik nagy létszámmal rendelkeznek, általában nem költenek sokat 1-1 dolgozóra, így olyan csomagokat állítunk össze ezeknek a vásárlóknak, ami több kisebb terméket tartalmaz, hogy mutatós és tartalmas legyen az ajándék.

Presztízs ajándékok felsővezetőknek

Vannak olyan munkahelyek is, ahol csak a felső vezetőket ajándékozzák meg karácsonykor, ilyen esetekben nagyobb összeget szánnak az ajándékra. Egy dolgozót megajándékozhatunk egy vidám mintás bögrével, amin akár a cég emblémája is fel van tüntetve, viszont egy igazgatónak ennél sokkal értékesebb ötlettel kell előállnunk. Az ajándéknak ki kell fejeznie az illető státuszát, sugallnia kell megbecsülésünket! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Legújabb céges ajándékcsomagjaink 5000 ft alatt.

Javában folyik nálunk is a karácsonyra való készülődés. Már nyáron is rengeteget dolgoztunk azon, hogy mire a cégek elkezdik a karácsonyi ajándékokat megtervezni, és eljutnak odáig, hogy ajánlatot kérjenek különböző helyekről, mi már az új termékekkel bővült ajándékcsomag variációkkal várjuk az érdeklődőket céges ajándék kategóriában is. Sok olyan megkeresés érkezik ilyenkor, amiben  a cég viszonylag sok létszámú dolgozó részére szeretne, tartalmas de olcsó karácsonyi ajándékot. Épp ezért weboldalunkon a céges ajándékok menüpont alatt külön választottuk az 5000 forint alatti ajándékcsomagokat, amit most további variációkkal bővítettünk.

Ha idén te kaptad azt a feladatot, hogy a cég dolgozói számára kitaláld mi is legyen a karácsonyi ajándék, illetve a beszerzést is te bonyolítod, akkor sokat segíthet a keresésben az alábbi cikkünk, amiben a legújabb csomagjainkat mutatjuk be. Lesz köztük kifejezetten karácsonyi összeállítás, és olyan is amit hölgyeknek illetve Uraknak ajánlunk karácsonyra és emellett bemutatjuk a legújabb kedvenceinket is.

Céges ajándék ötlet 5000 forintig

Pálinkás csoki, forró csoki, mézeskalács és borzselé

Céges ajándék karácsonyra

Céges ajándék karácsonyra

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Karácsonyi céges ajándék tippek

Szeptemberben a legtöbb cégnél elindul a karácsonyi készülődés. Ilyenkor van az, hogy a cégek vezetősége összeül és egy meeting keretében megbeszélik idén mennyit költsenek a kollégák megajándékozására, majd megbíznak egy embert hogy a megbeszéltek alapján kérjen be ajánlatokat több helyről és bonyolítsa le az ajándékok komplett beszerzését. Ebben az időszakban kezdenek el érkezni hozzánk az  első ajánlatkérő e-mailek. Tisztába vagyunk azzal, hogy rengeteg utánajárást és időt igényel ez a feladat, és nem egyszerű megtalálni az árban megfelelő ajándékot, ezért szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azoknak akik a cégüknél ezt a feladatot megkapták. Ha idén Rád esett a választás akkor mindenképpen érdemes tovább olvasnod! 🙂  Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Ajándékozz vidámságot a munkahelyeden!

Azt szokták mondani, hogy egy sikeres vállalkozás titka a megbízhatóságon túl az, hogy képes legyen időről-időre megújulni. Azt gondolom nincs ez másképpen az ajándékok világában sem. Ez alatt azt értem, hogy léteznek úgynevezett hagyományos céges ajándékok: virág, édesség, ital (bor, pálinka), óra, ékszer, stb., ám ezen jól bevált tradíciók mellett mernünk kell olykor újítani, mondjuk a humor jegyében ajándékozni. Ez például egy munkahelyen, de egy családban is jól sülhet el, de ehhez nem árt jobban ismernünk az ajándékozni kívánt felet, feleket, hogy minél személyesebb, humoros ajándékkal lepjük meg az adott alkalmon. Ez alkalommal bemutatunk néhány igazán humoros ajándékot, ezzel tippet adva a vicces meglepetésekhez.

Vicces munkahelyi ajándékok

Pénz labirintus

A labirintus játék nem egy új keletű dolog, már az én gyermekkoromban is nagyon népszerű volt a 80-as években. Ez egy tipikusan olyan játékszer, amit kicsi és nagy, fiatal és idős, hölgy és úr egyaránt ugyan úgy szeret és élvez. Persze ezt is megújították és már létezik az úgynevezett pénz labirintus változata. Az újszerű ebben, hogy mi, az ajándékozók választhatjuk ki és helyezhetjük az útvesztőbe a pénz fajtáját és az összeg nagyságát, amit persze csak akkor kap meg az ajándékozott, ha sikeresen teljesíti a labirintust. Nem csak pénzt adunk, mert szükség van az ügyességre, figyelemre, játékosságra is. Remek kreatív ajándék, minden korosztály számára.

jópofa céges ajándék ötletek

jópofa céges ajándék ötletek

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Gondolkodj előre, céges ajándék ötletek

A nyár vége nem igazán az a pörgős időszak, legalább is a céges rendezvények, ajándékozások tekintetében, mert az emberek többsége ilyenkor tölti a szabadságát, nyaral, pihen, illetve nyáron nincsen semmilyen olyan jellegű ünnep, ahol a tradícióknak megfelelően ajándékot szokás adni. Többször említettük már oldalunkon, hogy az ajándékozásra, illetve annak beszerzésére, elkészítésére nem szabad sajnálni az időt. Ez a nyugodtabb augusztusi időintervallum pont ideális az előre tervezéshez, így számos problémától, idegeskedéstől kímélhetjük meg magunkat, ha jó előre rákészülünk az elkövetkező ajándékozási alkalmakra.

Cégek esetében a legkorábbi ilyen alkalom a mostanság hazánkban is divatossá vált Halloween, ami október 31-én tartandó. Ilyenkor elsősorban a gyerekeket szoktuk megajándékozni némi édességgel, de azt gondolom a szülőknek is nagyon jól esik egy apró figyelmesség, ha a munkaadójuk gondol rájuk és utódukra. Egy kisebb ajándékcsomag, melyben a szülőé egy alkohol tartalmú kézműves csokoládé, a gyermeké, gyermekeké pedig egy céglogós bonbon. Gondolj csak arra, hogy az ifjonc mennyire fog örülni, és akinek csak lehet, elmeséli, hogy apa, anya cége csokoládét küldött neki Halloween-ra.

céges ajándék Halloweenra

céges ajándék Halloween-ra

Egy kattintás ide a folytatáshoz….