Valentin napi ajándék kategória bejegyzései

Valentin napi olcsó ajándékcsomagok

Itt van hamarosan a szerelem napja! Valentin! A szerelem a világ egyik legszebb érzése. Ha valaha is érezted valaki iránt azokat a bizonyos pillangókat a gyomrodban, akkor tudod mire gondolunk. A Valentin nap az egyik legjobb alkalom, hogy az érzéseidet a másik tudtára add. Ha párkapcsolatban vagy, ez a nap tökéletes arra, hogy megünnepeljétek a kettőtök közti köteléket. Lepd meg a párodat valami különlegességgel, például egy Valentin napi ajándékcsomaggal, amit szeretettel állítottunk össze!

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Így lepd meg szerelmedet Valentin napon!

A Valentin napot már Magyarországon is egyre többen ünneplik! Ha Te is azok közé tartozol, akik a szerelmesek napján meglepetéssel, apró ajándékkal lepi meg kedvesét, akkor érdemes tovább olvasnod, ahol segítünk néhány remek ajándék ötlettel az ünnep alkalmából!

Legjobb Valentin napi ajándék ötletek

Ha te sem szereted a giccses szívecskés ajándéktárgyakat amikkel Bálint nap előtt tele vannak az üzletek, és ennél személyesebb, szívhez szólóbb ajándékkal szeretnéd kifejezni érzéseidet szerelmednek, akkor az alábbi három ajándék ötlet közül érdemes választanod. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Valentin napi ajándékcsomagok

Valentin napi ajándékcsomagok

A Valentin nap a romantikus szerelem és szeretet napja, ami egy leihatatlan érzés. Erre a napra sokan készülnek egy szerelmes üzenettel, virággal, ajándékcsomaggal vagy élménnyel házastársuknak vagy partnerüknek. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk megünnepelni a napot, és felidézni az együtt töltött kellemes időt. Ha romantikus ajándékot keresel neki, ami elkényezteti és boldogsággal tölti el, akkor böngéssz Valentin napi ajándékaink kínálatában a legjobb választásért!

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Bonbonkészítés házilag bonbonkészítő készlettel

A saját készítésű ajándékok varázsa

Manapság egyre többen követik azt az elvet, hogy a legértékesebb ajándék, amit magunk készítünk. De mi is legyen ez az ajándék? Van valami, amit a világ minden táján ismernek és szeretnek, kicsik és nagyok egyaránt. A csokoládé! És miért ne készíthetnénk mutatós bonbonokat házilag a saját és szeretteink örömére is?

Szilvás bonbon

Szilvás bonbon

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

3 szuper Valentin napi ajándék szerelmeseknek!

Te is minden évben alig várod a Valentin napot? Vagy esetleg azok közé tartozol, akik általában egyedül vannak, de idén végre van kivel együtt lenni a szerelmesek napján? Szeretnéd romantikussá, meghitté és csodálatossá tenni ezt a napot amit a szerelem jegyében töltötök együtt a pároddal? Bármelyik csoportba tartozol, biztos vagyok benne, hogy az alábbi 3 ajándék ötlet közül találsz majd olyat, amivel meg tudod lepni szerelmedet a közelgő eseményen!

Valentin napi ajándék szerelmeseknek

Olyan ötleteket hoztam neked, ami szorosan kötődik az ünnephez, nem túl bonyolult, bárki el tudja készíteni, és bízom benne, hogy a lehető legnagyobb örömödet leled majd az elkészítésében is! Elvégre ajándékozni legalább annyira jó, mint ajándékot kapni, főképp, ha szíved lelked benne van az elkészítésben!

Csokoládéba öntött szív

Az eper mindig is kötődött a romantikához! Szerelmesen összebújva, csokiba mártott epret enni nagyon kellemes, azzal akit szeretünk! Egy kicsit különlegesebbé teheted ha az alábbi képsor szerint fogpiszkálóval össze illesztesz két fél epret úgy, hogy szív alakot formázzon, majd olvasztott étcsokoládéval borítod! Díszítheted desszert öntettel, vagy torta darával, minél színesebb annál  szebben mutat.

csokis eper szív

Valentin napi recept

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

3 nyalánkság amivel megédesítheted a Valentin napot

Valentin nap előtt az üzletek telis-tele vannak különböző (sokszor haszontalan) Valentin napi apróságokkal, nyalánkságokkal! Ha már többször ünnepelted az eddigi években a szerelmesek napját, biztosan nálad is lapul otthon ezekből, egy szívecskés képkeret esetleg egy szívet szorongató plüss  mackó formájában! Ha a pároddal ti is meg szoktátok ünnepelni a Valentin napot, akkor már biztosan elkezdtél gondolkozni azon, mivel lepd meg idén február 14-én.  Ha szeretsz sütni és van egy kis gyakorlatod benne, akkor a legjobb ajándék, ha magad készíted el (sütöd meg) a meglepetést! Hadd mutassuk egy két ötletet:

Cake Pops – Süti nyalóka házilag

Nem is gondolnád mennyire egyszerű ezt a vidám süti nyalókát elkészíteni, ráadásul még alapanyag is alig kell hozzá! Piskótatésztát (40g), vagy akár más sütemény tésztát összekeverünk hat evőkanál mascarpone sajttal majd a hűtőbe tesszük egy órára, míg megdermed annyira, hogy 2-3 cm-es golyókat tudjunk belőle gyúrni! Amíg a tészta hűl, 20 dkg fehér csokit vízgőz felett megolvasztunk, és pár csepp ételfestékkel színezzük kedvünk szerint! Szúrjuk a tészta golyókat egy műanyag pálcikára, majd mártogassuk bele a csokiba! Ha szeretnéd színes tortadarával még színesebbé teheted!

Valentin napi recept

Valentin napi recept

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Valentin napi kívánságkártyák

Kifogtad az aranyhalat, és van egy kívánságod, mit kívánsz? Természetesen még 100 kívánságot.

Ezen a Valentin napunk párunk tudni fogja, hogy nem az aranyhalat fogta ki, hanem a világ legfigyelmesebb kedvesét, aki minden kívánságát teljesíti. A Valentin napi kívánság kártyák elkészítésénél a legfontosabb, hogy mindegyik személyes legyen. Apró kacsintások, csak két ember között értelmezhető utalások legyenek benne. Ha ez meg van, akkor biztos, hogy az egyik Valentin napi kívánság az lesz, hogy legyetek együtt örökre.

Valentin napi kívánságkártyák

Valentin napi kívánságkártyák

Saját készítésű mécsestartó Valentin napra

Az tény, hogy mindig a saját készítésű ajándékoknak van a legnagyobb sikere, és persze hatványozottan érvényes ez a Valentin napi ajándékozásra. Szeretjük azt tudni, hogy párunk foglalkozott a szerelmesek napjával, és nem csak egy csokor rózsával állít be este.

A Valentin napi mécsestartó elkészítéséhez még kiemelkedő kézügyesség sem kell, egyszerűen csak követni kell a képeken látható utasításokat, és természetesen valamilyen romantikus könyvet használjunk papírlapnak.:

Saját készítésű mécsestartó Valentin napra

Saját készítésű mécsestartó Valentin napra

Egy kattintás ide a folytatáshoz….