Anyák napi ajándékötlet kategória bejegyzései

Ajándékküldés Anyák napja alkalmából

Még alig ért véget a Húsvét, máris nyakunkon az Anyák napja. Ezen a különleges napon kicsik és nagyok is elárasztják Édesanyjukat, Nagymamájukat szeretetükkel. Sajnos szeretteink érdekében még az idei évben is jobb, ha tartjuk a távolságot, de emiatt nem kell lemondanunk az ajándékozás öröméről. Ajándékküldés, virágküldés szolgáltatásainkkal örömet szerezhetsz Anyukádnak, Nagymamádnak a távolból is, kínálatunkban biztosan találsz olyan meglepetést, ami a kedvencük lesz.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Különleges anyák napi ajándékok

Tedd különlegessé anyukád és nagymamád számára az év egyik legszebb napját, amikor Őket ünnepeljük! Hogy megóvjuk szeretteinket, most távolságot kell tartanunk, így vigyázunk egymásra. De nem kell lemondanod az örömszerzésről! Tudasd vele, hogy mennyire szereted egy ajándékcsomag segítségével! Imádja a kényeztetést és a szépségápolást? Odavan a finom és különleges édességekért? Szereti a családi fotókat nézegetni? Mi azért vagyunk, hogy segítsünk és megtaláld a tökéletes meglepetést! Mindenre van egy jó ötletünk!

Anyák napi ajándékok

Anyák napi ajándékok

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Ajándékcsomagok Anyák napja alkalmából

“Orgona ága, barackfa virága…” 

Május első vasárnapján minden évben szeretettel köszöntjük az édesanyákat, nagymamákat. Rajtunk különösen nagy a nyomás ilyenkor, hiszen sokan nem tudják személyesen felköszönteni anyukájukat az áthidalhatatlan távolság miatt. Ezért is igyekszünk évről évre megújítani kínálatunkat, hogy visszatérő vásárlóink is találjanak újdonságot Anyák napja alkalmából.

Anyák napja

Anyák napja

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Programok anyák napjára

A dátumot ne feledd, idén május 7.-én van anyák napja! Ha szeretnéd meglepni édesanyádat, nagymamádat, akkor fontos ezt a dátumod megjegyezned és felírnod, hogy még időben készülni tudj valami meglepetéssel, egy ajándékcsomaggal vagy virágcsokorral. Korábban megjelent néhány bejegyzésünkben olvashattok néhány hogyan készíthetsz saját magad valami egyszerűen és könnyen elkészíthető kedvességet. De ha nem ilyen jellegű ajándékkal szeretnél nekik örömet okozni, akkor tudunk néhány programot ajánlani nektek, hogy egy közös szuper vasárnapi napot együtt tölthessetek!

anyák napja

anyák napja by google

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Nagymamáknak anyák napjára

Nem mindenkinek jut eszébe, hogy anyák napján a Nagymamákat is ünnepeljük, nem csak az édesanyákat! Pedig akik szerencsések, és maguknak tudhatnak egy nagymamát, azok tudják, hogy ők is rengeteg dolgot tesznek unokáikért, önzetlenek, segítőkészek és segítenek mindenben amiben tudnak! Egy nagyszülő nagyon nagy kincs, ne feledkezzünk hát el róluk sem május első vasárnapján! Köszöntsük fel őket is egy virággal, desszerttel, vagy akár saját kézzel készített ajándékkal!

Csináld magad ajándékok nagymamáknak

A DIY ajándékok igen népszerűek ezen az ünnepen, főleg, mivel a kicsiknek még nincs lehetőségük arra, hogy ajándékot vásároljanak! Az alábbiakban olyan saját kézzel elkészíthető ajándék ötleteket mutatunk, amiket kisgyerekkel együtt is el tudunk készíteni!

Pohár alátét

Fehér csempére színes olajfestékkel nyomjuk rá az unokák tenyérlenyomatait! Hagyjuk megszáradni, majd ragasszunk 4 db műanyag lábacskát az aljára, hogy ne csússzon, illetve ne karcolja esetlegesen az asztalt használat közben.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Legnépszerűbb anyák napi ajándékcsomagjaink

Egy-két hét és újra itt van az egyik kedvenc tavaszi ünnepünk, az anyák napja! Minden évben rengetegen fordultok hozzánk ajándék javaslatokért, tippekért! Vannak akik a virágcsokorban hisznek, azok közül is a cserepeset választják, hogy tovább gyönyörködhessen benne a megajándékozott! Sokan kreatív ötletek miatt keresnek fel minket, mert saját kézzel, szívvel lélekkel készült meglepetéssel készülnének szívesen az alkalomra! Nekik pinterest oldalunkon gyűjtöttünk DIY ötleteket, de blogbejegyzéseink között is érdemes szétnézni, mert sok ötletes dolgot olvashattok. Sajnos sokan vannak, akik messze laknak édesanyjuktól, és nem tudják személyesen köszönteni őket, nekik javasoljuk a legnépszerűbb anyák napi ajándékcsomagjaink -at, amit futárok visznek házhoz egy személyes üzenettel, gyönyörűen becsomagolva.

Top 3 ajándékcsomagunk édesanyáknak

Ha te is az utóbbi csoportba tartozol, lapozz lejjebb, ahol megmutatjuk a 3 legkedveltebb ajándékcsomag összeállításainkat amiket édesanyák, nagymamák részére ajánljuk kifejezetten. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kreatív ötletek anyák napjára

Nincs ötleted anyák napjára?

Néhány napja azon ötletelek, mi lenne az az ajándék édesanyám részére, amit saját kézzel el tudok készíteni, nem túl bonyolult, mégis mutatós és ami a legfontosabb, hogy nem valami haszontalan dolog, hanem valami aminek hasznát is veszi!

Néhány napja mutattunk pár olyan ötletet amit gyerekekkel együtt el tudunk készíteni anyák napjára, akár a nagymamák részére is, most azonban olyan kreatív, DIY ötleteket kerestem, amivel egy felnőtt ajándékozhatja meg édesanyját anyák napján! Ha te is hasonló ötletekért kutatsz, érdemes elolvasnod az alábbi tippet!

Ékszertartó minden formában

A rusztikus otthon kedvelőinek ajánljuk ezt a farönkből készült jópofa és igazán kreatív nyaklánc tartót! Az elkészítése nem igényel sok időt, inkább az anyag beszerzése kíván több utánajárást! A fadarab minél természetesebb annál jobban fog mutatni, ezt erdőben, a természetben bárhol megtalálhatjuk! Másik hozzávaló a több különböző színű és formájú fogantyú, amit össze kell válogatnunk! A lényeg, hogy minél jobban elüssenek a farönktől és egymástól! Kiegészítésképpen akaszthatsz egy nyakláncot a saját készítésű ajándékra, hogy még nagyobb legyen a meglepetés! Ne felejtkezz meg a hátuljára akasztót tenni!

kreatív anyák nap ajándékok

forrás: ezer5let.hu

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Anyák napi üdvözletek virágcsokorhoz

Május első vasárnapján ünnepeljük az Édesanyákat! Ilyenkor egy  csokor virággal, vagy ajándékcsomaggal lepjük meg Őket, akik életük hosszú szakaszát áldozták arra, hogy minket felneveljenek, és minden szükségletünket kielégítsék! Bár szívünk mélyén tudjuk, hogy ennyivel nem viszonozhatjuk azt a  sok évi önzetlen törődést és odaadást amit az évek során kaptunk, de biztosak lehetünk abban, hogy Nekik semmi elvárásuk nincs felénk, hiszen az anyai szeretet teljesen őszinte! Ettől függetlenül egy jelképes csokorral minden évben felköszöntjük Őket ezen a szép napon, amit lehetőség szerint személyesen adunk át! Azoknak pedig, akiknek nincs lehetőségük a személyes köszöntésre, remek megoldást nyújt a virág és ajándékküldő szolgálatunk!

Mind a csomag mellé, mind pedig a virágcsokorhoz érdemes egy kedves üzenetet küldeni! Erre általában a csomagküldő szolgálatoknál is lehetőség van már, sok helyen külön alkalomhoz illő képeslapot is tudsz az üzenet átadására választani! És hogy mit érdemes ráírni? Épp elég hálánkat kifejezni és megköszönni pár szóval a sok évi szeretetet, de ha nem vagy a szavak embere, mégis valami különlegesebbet szeretnél a kártyára írni, akkor az alábbiakban adunk néhány tippet!

Anyák napi idézetek csokor mellé

forrás: sulihalo.hu

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kreatív képeslap készítés anyák napjára gyerekekkel

A kicsik nagy örömmel és lelkesedéssel készítenek ajándékot édesanyjuknak akár születésnapra, vagy anyák napjára, de sokszor még alkalom sem kell hozzá! Előszeretettel rajzolnak, alkotnak ajándékba különböző mesterműveket, amit a lehető legnagyobb szeretettel adnak át az Anyukáknak, Apukáknak! Anyák napja alkalmából lehet nekik ötletet adni különböző alkotások elkészítéséhez, de a legjobb, ha együtt készítjük el velük közösen a meglepetést, így olyan technikát is kipróbálhatnak, amire egyedül nincs lehetőségük! Az óvónénik minden alkalomra kitalálnak valamilyen jópofa és aranyos ötlete, de egy nagy testvér, édesapa, vagy akár nagyszülő is segíthet az elkészítésben!

Anyák napi képeslap készítés gyerekekkel

Alábbiakban olyan anyák napi üdvözlőlapokat gyűjtöttem össze, amit kicsi gyerekekkel is el lehet készíteni közösen! A saját készítésű ajándék az anyukáknak épp olyan nagy kincs mint amilyen szeretettel a gyerekek készítik! Egy képeslapot, könnyedén el tud rakni minden szülő emlékbe, vagy akár a hűtőszekrényre is kikerülhet, hogy a gyerekek és az szülők egyformán büszkék lehessenek amikor valaki megcsodálja, megdicséri azt!

DIY képeslapok anyák napjára

Képeslap és boríték egyben! Szív alakot vágjunk ki dekorpapírból, írjuk rá az üzenetünket, majd hajtsunk belőle borítékot!

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Anyák napi csináld magad

Anyák napján többnyire kézzel készített ajándékokkal lepjük meg édesanyáinkat! Ez valószínűleg abból alakult ki, hogy amíg kisgyerekek voltunk az óvodában, általános iskolában technika óra és kézműves foglalkozások keretében saját magunk kreativitását beleadva készítettük el az édesanyáink talán legkedvesebb ajándékait!

anyák napi ajándékozás

anyák napi ajándékozás

Későbbiekben amikor már nem teszik kötelezővé az anyák napi ajándék készítését az iskolában , azok a gyerekek akiknél kialakul a kézügyesség és szeretnek kreatív dolgokat készíteni, biztosan továbbra is örömmel használják ki tehetségüket, és inkább saját kezűleg készítik el az anyák napi ajándékot! Persze ez nem mondható el mindenkiről, mert a másik csoport, akiknek nem olyan ügyes a kezük, vagy nincs türelmük hozzá, azok inkább maradnak a jól bevált és megszokott virágcsokor, vagy ajándékcsomag mellett! Egy kattintás ide a folytatáshoz….