Ajándékküldés kategória bejegyzései

Különleges anyák napi ajándékok

Tedd különlegessé anyukád és nagymamád számára az év egyik legszebb napját, amikor Őket ünnepeljük! Hogy megóvjuk szeretteinket, most távolságot kell tartanunk, így vigyázunk egymásra. De nem kell lemondanod az örömszerzésről! Tudasd vele, hogy mennyire szereted egy ajándékcsomag segítségével! Imádja a kényeztetést és a szépségápolást? Odavan a finom és különleges édességekért? Szereti a családi fotókat nézegetni? Mi azért vagyunk, hogy segítsünk és megtaláld a tökéletes meglepetést! Mindenre van egy jó ötletünk!

Anyák napi ajándékok

Anyák napi ajándékok

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Húsvéti ajándékcsomagok

A jelenlegi karantén családokat választ el egymástól, gyerekeket, nagyszülőket. Ez egy nagyon nehéz helyzet, de mi minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a húsvéti ünnepet szebbé tehessük mindenki számára!  Mi az ajándékozás élményét tudjuk nyújtani mindazoknak, akik szeretnék meglepni és örömet szerezni szeretteiknek húsvét alkalmából, de ezt személyesen nem tudják megtenni!  Az igazat megvallva korábban nem készítettünk ilyen jellegű csomagokat, de az igények alapján úgy gondoltuk megpróbálunk néhány gyerekeknek is izgalmas húsvéti ajándékot összeállítani. Olyan termékeket válogattunk össze, amik a kézműves édességeink mellett, ismert, hagyományos finomságok is megtalálhatók.

Húsvéti ajándékcsomag

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Ajándékozás a karantén idején

Mindannyian nehéz időszakon megyünk keresztül, a Koronavírus járvány okozta felfordulásban aki teheti önkéntes karanténba vonult, hogy megóvja embertársait, rokonait és barátait. Ugyanakkor az élet nem áll meg, elszigetelve szeretteinktől, családunktól, egyre hosszabbak és unalmasabbak a mindennapok, pedig ilyenkor lenne leginkább szükségünk a támogatásra, egy ölelésre, néhány kedves szóra, átbeszélgetett estékre. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Ajándékcsomagok szállítása a koronavírus idején

Kedves Vásárlóink!

A szokásos blogbejegyzés helyett, egy személyesebb hangvételű üzenetet szeretnék most megosztani veletek, ha teheted, kérlek te is olvasd el. A járvány kitörésével nagyot fordult mindannyiunk élete, a koronavírus mindannyiunkat próbára tesz.  Akik megtehetjük önkéntes karanténba vonultunk, akik pedig olyan területen dolgoznak végeláthatatlan munkanapok elé néznek a következő hónapokban.

Home office

Maradj otthon, önkéntes karantén

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Új ízeink nyomában, ínyenc termékek 1.

Karácsony közeledtével minket is elkapott a hév, lázasan készülünk, hogy új csomagjaink a lehető legjobb minőségű, ínyenc termékekből állíthassuk össze. Ilyenkor általában kicsit változnak az igények, a jól bevált termékek mellett sokan keresnek újdonságokat is. Most bemutatok néhány terméket az új kínálatból, amik személyes kedvenceim lettek.

A hónap ajándéka

A hónap ajándéka – Forrás: ahonapajandeka.hu

Borsa, aszalt gyümölcsös desszertek

Új termékünk, a különféle kiszerelésekben elérhető Borsa aszalt gyümölcsös csokoládés desszertek. A Borsa 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy a piacon elérhető megszokott desszerteken kívül egy jóval egészségesebb terméket is elérhessenek az ínyenc vásárlók. Éppen ezért a fő alapanyagok különféle aszalt gyümölcsök és olajos magvak, melyeknek számtalan jótékony hatása ismert. A kezdetben csak natúr termékekből álló paletta mára kiegészült minőségi csokoládéval bevont desszertekkel is. Mutatós kivitele révén bátran ajándékozhatjuk is, hiszen a Borsát úgy tervezték, hogy csomagolása megfeleljen a vásárlók exkluzív igényeinek.

Borsa aszalt gyümölcsös desszert

Borsa aszalt gyümölcsös desszert

Borsa gyümölcsdesszert

Borsa gyümölcsdesszert

 Anthon Berg csokoládék

A Dán származású Anthon Berg 1884-ben kezdett csokoládé gyártással kísérletezni zöldséges üzlete raktárában. Alapelve a mai napig a cég mottója: olyan csokoládét készíteni, ami megfelel a legmagasabb kritériumoknak, mint íz, állag és esztétika. Kínálatunkba a gyártó 3 termékét vettük fel. Az első egy alkoholos gyümölcsös marcipánnal töltött csokoládé tallér szilva-madeira ízesítéssel. Esztétikus külső csomagolás rejti az egyesével csomagolt finomságokat. Bekerült számos csomagajánlatunkba a folyékony alkoholos kávékoktél válogatás is, ami csokoládé üvegcsékbe töltött különféle koktélok variációja.
Kubai koktél: fehér rum, kávé, tejszínhab, csipetnyi lime
Francia koktél: narancs, konyak és egy csipet szegfűszeg…
Ír koktél: tejszínes whiskys tradicionális ír nemzeti kávé
Mexikói koktél: illatos fahéjas csokoládés rumos kávékoktél
A harmadik és egyben kedvenc Anthon Berg kedvencem a karamellás tallér ami tejcsokoládéval bevont lágy karamellkrém és egy csipet tengeri só elegye. Egy szó, mint száz, az Anthon Berg prémium minőségű termékeiben senki nem fog csalódni bármelyik csemegét is választja.

Anthon Berg Szilvás-Madeira

Anthon Berg Szilvás-Madeira – Forrás: ahonapajandeka.hu

Anthon Berg Kávékoktél válogatás

Anthon Berg Kávékoktél válogatás – Forrás: ahonapajandeka.hu

Anthon Berg Tejcsokoládés karamell tallér

Anthon Berg Tejcsokoládés karamell tallér – Forrás: ahonapajandeka.hu

Márciusi névnapok – Eredetük és jelentésük

Még a télben vagyunk de közben már érezzük a tavasz előszelét. Korábban világosodik és később nyugszik le a nap. Elkezdődött a természet ébredése és mindezekkel együtt aktívabbá válnak mindennapjaink. Ez a hónap az ébredésé és ünneplésé. Március 8-án nemzetközi nőnap van Magyarországon, mely a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja.  A nemzetközi nőnap létrehozói szerint az egyszerű, de mégis történelmet alakító nők napja, ami a nők évszázados küzdelmét eleveníti fel, melyet az egyenlő jogokért és lehetőségekért vívtak. Ezen a napon a férfiak egy kis ajándékkal vagy virággal kedveskednek a női ismerőseinek, és ebben szeretnénk a segítségükre lenni. De ezen kívül sok más jeles nap van a hónapban mely okot ad a megemlékezésre, többek között a Március 15. az 1848-as forradalom ünnepe. És mint minden hónapban, sokan ünneplik névnapjukat most is, de nézzük is meg, hogy pontosan kik és honnan ered nevük?

tulipán - pinterest.com

tulipán – pinterest.com

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Válassz magyaros ajándékot a Szekszárdi borvidékről

Amikor az ember a szekszárdi borvidéken kirándul, érdemes ellátogatnia Báta városába. A párezres település a Dunára lefutó dombvonulat lábánál mintegy 5 km hosszan nyúlik el. Kissé kiesik a környék látnivalói közül, pedig viharos történelme van az apró helységnek, amit súlyos birtokperek, török várospusztítások tarkítanak, és ha igaz a monda valaha itt őrizték a Szent Vér ereklyéjét is. Ajándékküldő szolgálatunk kötődése Bátához kevésbé misztikus, de számunkra legalább ilyen fontos, számos magyaros ajándékcsomagunkban megtalálható Adrián kadarkája.

Bősz Adrián Pincészete

Báta község jelenkori történelmében Bősz Adrián neve újra a dicső múltat idézi, bár a borász nem teljesen ide való, mert szekszárdi, ám a nagyszülei a városka lakói voltak. A nyarakat náluk töltötte, ekkor ismerte meg a szőlővel való munkát és megtanulta, hogy becsülettel és szorgalom elengedhetetlen a mind a művelésben és az életben is egyaránt. A fő minta a nagypapa volt, aki maga művelte szőlőit, majd bort készített belőle, ám a remek példától még nem vezetett egyenes út a saját pincészet létrehozásához. Más irányba indult el, műszaki vonalon tanult, gépésznek készült, de jött a 180 fokos fordulat, iskolát váltott, meg sem állt a kertészmérnöki szakig. Később megalapítja saját pincészetét. Borához a szőlő egy részét maga termeli, a többit pedig vásárolja, olyan gazdától, aki nagy tapasztalattal rendelkezik és akiben nem utolsó sorban megbízik. A vásárolt szőlő a Látóhegyről és a Cenege dűlőről való, ezek közül az előbbi igazi minőségi borok alapanyaga.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Magyaros ajándék, ami minden külföldinek meg kell kóstolnia

Árpád pálinka – Ezernyi apró részlet egy palackba zárva

Hazánkban a pálinkafőzésnek nagy hagyományai vannak, legyen szó a nagy üzemi termelésről, vagy éppen a házilag készített gyümölcspárlatról. Az elmúlt évtizedben a pálinka is elfoglalta az őt már régóta megillető helyét a hazai borok mellett és a pálinkakészítés igen intenzív fejlődésnek indult. Sokan fektettek időt, energiát és nem utolsósorban pénzt abba, hogy igazi magas minőségű, prémium pálinkát készítsenek a saját és mások határtalan örömére, élvezetére. Rengeteg kiváló pálinkát készítő kézműves főzde alakult országszerte, és ha ismerjük a megfelelő márkákat már nem kell a kiszámíthatatlan minőségtől tartani, és ezeket a termékeket is büszkén ajándékozhatjuk külföldi barátainknak, partnereinknek.

Magyaros ajándék - Budapest Prémium Pálinka

Magyaros ajándék – Budapest Prémium Pálinka

Destillata – Az egyik legrangosabb szakmai verseny

Elárulhatom, hogy magam is nagy rajongója vagyok a kiváló minőségű pálinkáknak és az említett „pálinkaforradalmat” nagy várakozásokkal és figyelemmel követtem. Ennek a folyamatnak az egyik nagy pillanata idén következett be mikor is a23. alkalommal rendezték meg a legtekintélyesebb szakmai bajnokságot, a Destillatat (amit egy amolyan Európa bajnokságnak is tekintenek a résztvevők), amelyre idén 14 országból neveztek összesen 162 főzdét és 1500 terméket, tételt.

A versenyre, ami egyben egy gála is Ausztriában, az Eszterházy kastélyban került sor és nagy büszkeségünkre a legnagyobb elismerést egy magyar pálinkaháznak ítélte a zsűri és az Agárdi Pálinkafőzdét választották az Év Párlatfőzdéjének. Emellett jó néhány vállalkozás ért el figyelemreméltó eredményeket a versenyen, köztük szakmai partnerünk az Árpád pálinkaház is, mely idén is több éremmel lett gazdagabb a versenyen.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Szamos: az egyik legnépszerűbb magyaros ajándék

A Szamos birodalom születése

Örömmel jelentjük, hogy eleget téve a rengeteg kérésnek céges-, és magyaros ajándékcsomagjainkat 2015 szeptemberétől a Szamos Marcipán termékeivel bővítjük ki.

Ha van olyan cukrászda, édesipari hálózat Magyarországon, ami nagy népszerűségnek örvend és a nevét jól ismerik szerte a pannon földön az nem más, mint a Szamos. A nagyhírű cég históriája egy szentendrei szerb kisfiúval Mladen Szavitsal (később Szamos Mátyás) kezdődött az 1900-as évek elején, aki a nagyhírű Auguszt E. József Krisztina körúti üzletében volt cukrásztanuló.

Egyszer egy dán cukrász mutatta meg a patinás műhelyben, hogy is kell kézzel marcipánból rózsát formázni. Ez annyira megtetszett a kis Mladennek, hogy nem sajnálva az időt és energiát, ezt a folyamatot a tökélyre fejlesztette, akár már álmából felkeltve is képessé vált a marcipán rózsát előállítani. Ezzel párhuzamosan megszerezte a szakmunkás képesítést és tudását több nagynevű helyen csiszolta. Egy kattintás ide a folytatáshoz….