Ajándék ötletek esküvőre kategória bejegyzései

Esküvői ajándékcsomag kínálatunk

Ajándékküldés esküvőre

Esküvőre menni jó! Ki ne szeretné együtt ünnepelni barátaival, családtagjaival az ifjú pár életének eddigi legszebb napját! Nagy beszélgetések, jó hangulat, tánc, játékos feladatok és finom falatok. De mielőtt elengedhetnénk magunkat és hátradőlve várnánk a nagy napot még meg kell hoznunk egy igen fontos döntést: Mit adjunk az ifjú párnak ajándékba?

Esküvői ajándékcsomag küldés - www.ahonapajandeka.hu

Esküvői ajándékcsomag küldés – www.ahonapajandeka.hu

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Ha már pénzt adunk nászajándékba…

Az ifjú párt segíteni kell ez tény. Pénzt adni ajándékba mégsem szeret senki, pedig néha ez a leghasznosabb nászajándék. Ha minden jel arra mutat, hogy a férj és feleség a pénznek örülne a legjobban, akkor vegyük a fáradtságot és lépjünk túl a kissé proli borítékos megoldáson.

Íme egy ötlet, hogy hogyan lehet kreatív és szellemes a pénz átadása.

Ha már pénzt adunk nászajándékba...

Ha már pénzt adunk nászajándékba…

Ajándék esküvőre – Montázs a párról

A fényképes ajándékoknak se szeri se száma, de most egy olyat találtunk, amely garantáltan nagyon nagy sikert fog aratni a boldog párnál. Véleményünk szerint túlságosan elterjedt mostanában, hogy mindenféle számítógépes programmal próbálunk fotóalbumot csinálni, miközben a hagyományos képkeretes megoldásnál még senki nem talált fel jobb ajándékot esküvőre.

Ajándék esküvőre - Montázs a párról

Ajándék esküvőre – Montázs a párról

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Hogyan ajándékozzunk pénzt esküvőre?

Tisztában vagyunk vele, hogy a legkevésbé ideális helyzet, ha pénzt adunk esküvői ajándékba a boldog párnak, de néha el kell ismernünk, hogy a közös életet kezdő ifjú házasoknak néha nincs másra szüksége csak egy kis induló tőkére. Természetesen azt ajánljuk, hogy ha pénzt adunk nászajándékba, akkor is kedveskedjünk a párnak valamilyen személyes ajándékkal, vagy egyszerűen csináljunk viccet a “súlyos anyagiakból”, mint az itt látható képen:

Esküvői ajándék - Pénz ajándék másképp

Esküvői ajándék – Pénz ajándék másképp

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Ajándék esküvőre – Monogramos törölköző

Ha esküvőre vásárolunk ajándékot, akkor általában két fontos szempont van, egyrészt hasznos legyen, másrészt személyes, ennek következtében pedig ajándékunk tűnjön ki az esküvői ajándékok tengeréből. A monogramos törölköző mindkét fontos szempontnak megfelel, így igen kedvelt ajándék esküvőre.

Ajándék esküvőre – Monogramos törölköző

Ajándék esküvőre – Monogramos törölköző

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Esküvői ajándék ötlet – Gravírozott étkészlet

Esküvői ajándékot keresel? Valami ötletes, de mégsem túl drága dolgot adnál? Készíttess gravírozott étkészletet.

Esküvői ajándék - gravírozott étkészlet

Esküvői ajándék – gravírozott étkészlet

Jó minőségű evőeszközt már sok helyen lehet kapni és a gravírozás is sok helyen elérhető. Ráírathatod a pár nevét a darabokra, vagy akár kisebb üzeneteket, közös emlékeket is. Így tényleg nagyon egyedi lesz ajándékod. Ebből biztosan nem kap kettőt az ifjú pár!

További ötletek esküvős Pinterest oldalunkon.