Esküvő kategória bejegyzései

Reklámajándék kínálatunk az esküvői szezonra

A reklámajándék mindennapjainkban

Mint tudjuk a logózható reklámajándék, egyedi, emblémázható termékek piacát elsősorban a cégek, vállalatok teszik ki. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a rendeléseket egy minimum darabszámhoz kötik, ami cégek esetében indokolt is, de magánszemélyként már mások az igényeink. Vannak azonban olyan cégek, akik kis tételszámnál is vállalják az elkészítést, itt azonban számolnunk kell azzal, hogy a gyártás technikai költsége, ami nagyobb rendeléseknél szépen leoszlik a darabszámra, a mi kis tételszámú rendelésünk esetében akár drágább is lehet, mint maga a megvásárolt termék. Sajnos a kis tételszámú megrendeléseket mi sem tudjuk teljesíteni, de a nálunk beszerzett reklámajándékok emblémázását kisebb stúdiókban, ahol nem rendelkeznek ekkora készletekkel, szívesen vállalják. De most lássuk azokat az eseteket amikor magánszemélyként is megéri emblémáztatásra adni a fejünket…

Emblémázható lufi esküvőre

Emblémázható lufi esküvőre

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Dekorációs ötletek szabadtéri esküvőre

Sokan nyáron szeretnek esküdni és természetesen ekkor a legalkalmasabb, hogy szabadtéri esküvőt szervezzünk. Egyetlen egy buktatója lehet igazán az pedig a rossz idő, így mindenképpen kell egy B terv, ami a pavilont jelenti 🙂

Ha az esküvődet a természet lágy ölén, parkban, tó mellett, vidéken, családi háznál tervezed, és magad szeretnéd megtervezni a dekorációt, akkor jó helyen jársz, mert ebben a cikkükben összeszedtünk néhány ötletet, hogy hogyan tudnád káprázatosan széppé, ötletessé, és egyedivé varázsolni az esküvődet a következő ötletek segítségével.

Hangulatos esküvői dekorációs ötlet

Hangulatos esküvői dekorációs ötlet

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Ötletek lánybúcsúra

Ha már annyi bejegyzést tettünk közzé blogunkon az esküvő témában, akkor ideje néhány szót ejteni az esküvő előtt szervezendő lánybúcsúról is, mivel a két téma szorosan kapcsolódik egymáshoz. Nem ritka, hogy az esküvő témájához igazodik a lánybúcsú is, persze ez csak akkor lehetséges ha a főszervező koszorúslányok be vannak avatva az esküvő titkaiba.

ötletek lánybúcsú szervezéséhez

Ha a lánybúcsúról beszélünk, mindenkinek a filmekből jól ismert pajzán jelenetek jutnak eszébe, alkohollal, táncos fiúkkal és minden féle illetlen sütikkel és kellékekkel. Mi azonban a szolid és ízléses lánybúcsú hívei vagyunk. Az alkohollal természetesen nincs baj, sőt, remek koktélrecepteket lehet találni az alkalomra, amiket ízlésesen lehet tálalni. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Legfurcsább esküvők

Úgy látszik, a hagyományos esküvők ideje kezd lejárni, bizonyítják ezt az alábbi képek, amiket a pinterest oldalon gyűjtöttünk össze különböző szokatlan, nem mindennapi esküvőkről. Van hogy csak egy-egy dekorációs elem, vagy a torta különleges, esetleg a menyasszonyi ruhán van valami meghökkentő nem mindennapi dolog, de sokan már az egész esküvői szertartást építik valamilyen furcsa téma köré.

Általában az a jellemző, hogy az egyedi esküvők bizarr story köré épülnek. Gyakoriak a valamilyen ünnep köré szervezett szertartások, pl a halloween vagy a vannak akik kedvenc filmjüket választják az esküvő témájának. Ezek általában valamilyen vámpíros, zombis történetek. Ezeknél általában hátborzongató dekorációkat és bizar jelmezeket használnak. De akadnak olyan esküvők is, ahol az esküvő lényege jellege nem változik, mégis találkozhatunk egy-két meghökkentő dologgal.

Bizarr esküvői torták

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Esküvők évszak szerint

Egy esküvő megszervezése előtt bizonyára mindenki alaposan utánajár az aktuális esküvői trendnek, éppen mi az esküvői ruha divat, milyen új köszönetajándék ötletek vannak, melyek a legtrendibb dekorációk és milyen egyedi esküvői fotókat érdemes készíteni. Mindezt érdemes azzal kezdeni, hogy kitaláljuk a NAGY NAP melyik nap legyen, melyik évszakra essen, mert ez mind a ruhát, mind a dekorációt és az esküvő témáját is meghatározza.

esküvők évszak szerint

esküvők évszak szerint

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Esküvő őszi hangulatban

Nem csak a nyári hangulatban megrendezett esküvők lehetnek csodálatosak. Bizonyára egyetértenek velünk azok az olvasók, akik most pont az őszi esküvő témában olvassák ezt a cikket. Az ősz akár önmagában is lehet egy téma a szertartás megszervezése során, de nem feltétlenül kell már szeptemberben lehullott falevelek után kutatni, hogy elkészíthessük a terem dekorációját.

Kora őszi esküvő témák

Egy kora ősszel megrendezett szertartásnál még nem érdemes őszi hangulatot varázsolni a teremben, mert ezzel inkább lelombozó hatást érünk el azoknál, akik tegyük fel épp akkor értek haza késői nyaralásukból. Ilyenkor az emberek még vágynak a nyári hangulatra és igyekszenek minden meleg  napsütéses kora őszi napot kihasználni.

Az őszi hangulatot tehát érdemesebb inkább október végétől időzíteni, amikor már valóban beköszöntött az ősz a kora őszi esküvőkre pedig célszerű valamilyen évszaktól független témát választani. Ez lehet akár egy vintage stílusú szertartás,

őszi vintage esküvő

őszi vintage esküvő

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Bajuszos esküvők

Bajusz őrület

Jó néhány éve már, hogy divatba jöttek a különböző bajuszos termékek. Látjuk a ruhákon, ékszereken, telefon tokokon, és különböző vicces bulis fényképeken.  Sokan nem tudják, honnan is terjedt el ez az őrület.

bajusz őrület

forrás: www.pecsma.hu

Egy Ausztráliából indult mozgalom, ami a prosztata rákra hívja fel a figyelmet indítványozta, hogy novemberben a férfiak ne borotválkozzanak, hanem növesszék meg a bajuszukat ezzel felhívva a figyelmet a betegségre és a szűrővizsgálatok fontosságára. A bajusz ennek a mozgalomnak a jelképe, mint például a mellrák elleni kampánynál a rózsaszín szalag.

Bajuszos köszönetajándék és egyéb esküvői dekorációk

Egyre nagyobb divat mostanában az esküvőket, valamilyen téma szerint felépíteni. Ilyenkor a téma adja az esküvői dekorációt, ültetőkártyák és meghívók kinézetét, a torta és sütemények díszítését, a köszönetajándékot esetleg még a helyszínt is. Nem kellett hát sokat várni, amíg a bajusz őrület megfertőzte az esküvőket is.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

DIY esküvői asztaldísz

Állandó olvasóink megszokhatták már, hogy gyakran mutattunk be olyan módszereket, mellyel, könnyű szerrel önök is otthon elkészíthetnek ezt-azt az esküvői kellékek közül. Ezúttal az esküvői asztali díszítésben kívánunk segítséget nyújtani, hogy ne kelljen mindent megvásárolni hozzá. Sok kifejezetten mutatós asztali dekorációt el tudunk mi magunk is készíteni az esküvőnkre, csak egy kis kézügyességre, kreativitásra és türelemre van szükség.

Csináld magad váza esküvői dekorációnak

Első díszünknél használhatnánk a régi mondást, miszerint nem minden arany, ami fénylik. Néhány szál virág egy vázában mindig szépen mutat a megterített asztalon a lagzi alkalmával. Valódi kerámia váza helyett, ami drága, használhatunk átlátszó műanyagot, üveget, de akár alumínium konzervdobozt is, amit egész egyszerűen csak le kell fújnunk porcelánhatású festék sprével. Kedvünk és ízlésünk szerint díszíthetjük, sőt apróbb díszeket is helyezhetünk el a vázáinkon, ehhez használjunk hőre puffadó festéket. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Különleges-Extrém esküvők

Amikor úgy dönt egy hölgy és egy úr, hogy összeházasodik, valószínűleg az egyik legfontosabb döntését hozza meg az életében. A nagy napra szeretnének jó szívvel emlékezni, bármikor is jusson eszükbe későbbi életük során. Manapság számos esküvői helyszín közül választhat egy házasodni vágyó pár. Nagyon divatosak a kültéri esküvők. Egy tóparti, esetleg egy kastély parkjában rendezett lagzira a vendégek is szívesen emlékeznek vissza, de az időjárás kiszámíthatatlansága miatt ezek elég kockázatosak, sokan ezért még mindig a hagyományos belső helyszínen rendezett ceremóniát választják, ami persze jó szervezéssel, előkészületekkel ugyanolyan szép és emlékezetes lehet.

Ezen túl létezik egy, mondjuk úgy harmadik csoport, akik teljesen másképp képzelik el az esküvőjüket. Ezek az úgynevezett extrém vagy különleges esküvők. Manapság már ez is egy üzletággá változott, ahol a szolgáltató bármit megad a megrendelőnek, legyen szó bármilyen elképzelhetetlen örültségről, persze csak legyen elég pénze a kedves ügyfélnek.

Tematikus esküvők

Sokan választják az úgynevezett tematikus esküvőt, amikor is az esküvő helyszíne, a dekoráció, az asztaldíszítés, ültetőkártyák az öltözékek, az ételek és még a köszönetajándék is egy adott témát ölel fel. Ez a fajta ceremónia különösen a tudományos-fantasztikum és a fantasy rajongóinak a nagy slágere. Las Vegasban például választhatunk Csillagok Háborúja, Gyűrűk ura, vagy akár Űrszekerek témájú esküvők közül. Megrendelés szerint egy szállodai szobát rendeznek be, de kültéri helyszínek sem jelentenek problémát. Mindent biztosítanak: jelmezeket, maszkokat, kellékeket, tematikus papot, ételt, italt, extrém tortát.

Starwars esküvő

Starwars esküvő

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

2015-ös esküvői színtrendek

Ebben az esztendőben is nagy sláger lesz a szabadtéren rendezett esküvő. A fő irányvonal most az, hogy a dekoráció elemei minél természetesebben hassanak, hogy olyan legyen, mintha most szedtük volna a virágokat a réten! Azt a hatást kellene éreznünk, legyen szó benti vagy szabadtéri rendezésű esküvőről, mintha egy virágos réten üldögélnénk.  Ennek az évnek az esküvői trend színei közül a legdominánsabbak a hamvas barack, a rozé pezsgő és a púder színárnyalatok lesznek. Ez különösen kedvez a tavasszal eladó sorba kerülő hölgyeknek, a virágok színvilágában is a lágy pasztellszínek lesznek a befolyásosak. Ebbe az irányzatba jól beleilleszthető: a jácint, a halványzöld orchidea, a bazsarózsa és a tulipánok.

2015-ös esküvői színtrend

http://viragdekoracio.blogspot.hu/2015/01/eskuvoi-dekor-trend-szinek-2015.html

Egy kattintás ide a folytatáshoz….