Nőnapi ajándékötlet kategória bejegyzései

Céges nőnapi ajándékok

Évente, március 8 – án van a Nemzetközi Nőnap, az év egyik jelentős napja. Ezen a napon ünnepeljük a nők eredményeit, bátorságukat, elszántságukat és felhívják a figyelmet a nők egyenlőségére. Tökéletes alkalom arra, hogy megajándékozzuk őket és köszönetet mondjuk munkájukért. Ma a nők minden munkaterületen nagyon jól teljesítenek. Legyen szó technológiáról, menedzsmentről vagy értékesítésről. A cégek ezt az alkalmat, a nőnapot fontosnak tartják, megbecsülésüket kisebb ajándékokkal, ajándékcsomagokkal fejezik ki. Erre a napra mi is minden évben készülünk kisebb meglepetésekkel, édességekkel. Céges nőnapi ajándékokért nézz körül kínálatunkban!

Céges nőnapi ajándékok

Céges nőnapi ajándékok

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Céges Nőnapi logózható ajándékok

Céges nőnapi ajándékok

Március 8-án Nőnapon, nem csak rokonainkat, barátainkat lephetjük meg egy kis aprósággal. Már egyre több munkahelyen, közösségben figyelnek arra, hogy ez alkalommal a női kollégákat meglepjék valami jelképes ajándékkal! Sokan az édességet választják, mert azzal biztosan nem lőnek mellé, van aki kisebb ajándékcsomagot állít össze néhány apróságból, és vannak olyan cégek akik a saját logójukkal ellátott reklámajándékokkal kedveskednek a hölgy kollégáknak.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Nőnapi ajándékok

Nőnapi ajándék ötletek cégeknek

A nemzetközi nőnapot világszerte sok országban ünneplik. Ez a nap a nők eredményeinek elismeréséről és megbecsüléséről szól. A nők iránti hála kifejezéséhez számos ajándékötletünk van, amelyek közül biztosan megtalálod azt, amit elképzeltél. Az ajándék kiváló módja annak, hogy kifejezzük tiszteletünket. De a megfelelő ajándék kiválasztása nem mindig könnyű, mint ahogyan azt elsőre gondolják. Mi minden évben az elmúlt évek tapasztalásai alapján összeállítjuk a legkedveltebb és legötletesebb ajándékcsomagokat, melynek leginkább örülnek a hölgyek.
Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Virágküldés felsőfokon – Mert virágot adni és kapni is jó!

Napjaink divatja a virágküldés…

Vagy legalábbis mi nők szeretnénk, ha így lenne. Hiszen azt jelképezi, hogy valaki szeretettel gondol ránk, részei vagyunk gondolatának. Köztudottan a hölgyek jelentős része szeret virágot kapni, elmerülni egy csodaszép csokor szépségében és bódító illatában. A virágküldés manapság már nagyon egyszerű dolog, hiszen az interneten előre megkomponált csokrokból válogathatunk a saját és a megajándékozandó hölgy ízlésének megfelelően.

Virágküldés felsőfokon

Virágküldés felsőfokon

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Exclusive Nőnapi ajándékok céges ügyfeleknek

Nőnapi ajándékozás a cégek életében

Nagyobb dolgozói létszámmal rendelkező cégek esetében fontos figyelnünk a költségkeret megszabására. Előző cikkünkben ehhez adtunk néhány “költségkímélő” ajándékötletet. Most azonban lássuk mi a helyzet akkor, ha a beszerző kicsit jobban elengedheti a fantáziáját vagy esetleg kiemelt partnerüknek keres nőnapi ajándékot.

Elegáns fürdő szett

Melyik hölgy ne szeretné a kényeztetést? Lássuk be, órákat tudunk szépítkezéssel tölteni és bárki bármit is mond, elsősorban a magunk örömére. Ezzel az exclusive fürdőszettel elkápráztathatja partnerét. A hófehér szett csupa elbűvölő fehérgyapot illatú luxus kényeztetést tartogat gazdájának, bármihez is legyen éppen kedve. A csomag tartalmaz 250 ml tusfürdő gélt valamint egy megegyező kiszerelésű testápolót. Találunk benne 175 gramm fürdősót organza tasakba, szatén szalaggal díszítve, 2 db fürdőgolyót és egy gyertyát. A szett díszdobozban található. Ha van egy kis humorérzéke a megajándékozott hölgynek, javaslom ne feledkezzenek el a csomagba csempészni egy zuhanyzáshoz tervezett, tapadókorongos homokórát,* melynek homokszemei mindössze 5 perc alatt leperegnek 🙂

Hamilton fürdőszett - Forrás: reklamajandek.ahonapajandeka.hu

Hamilton fürdőszett reklámajándék

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Nőnapi ajándékozás céges ügyfeleknek

Céges nőnapi ajándék ötletek

Cégek esetében talán kicsit bonyolultabb a nőnapi ajándékozás. Olyan meglepetést találni, ami minden kolléganőnek örömet okoz nem egyszerű feladat, nagyobb cégek esetében pedig a mennyiség is gondot okozhat. Kínáltunkban széles választékkal megtalálhatóak az ínyenc ajándékcsomagok is, de most egy másik lehetőséget szeretnénk bemutatni.

Nőnapi ajándék - Forrás: xcitelife

Nőnapi ajándék

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Nőnapi ajándékcsomag-, vagy virágküldés!

Március 8. Nemzetközi Nőnap!

Mint minden év első negyedében, úgy idén is vészesen száguldunk a Nőnap felé. Az ünnep közeledtével egyre közelebb kerül a téli időszak búcsúja, az első tavaszi virágok érkezése is. Ilyenkor a férfiak, kicsik és nagyok egyaránt igyekeznek meglepni életük fontos hölgyeit valami meglepetéssel. Ez alkalommal nem csak a szerelemé a főszerep, húgok, nővérek, anyukák, nagymamák ünnepe is ez. Az ínyenc csomagok mellett a virágküldés is elérhető szolgáltatásaink között, így szemezgess megújult virágcsokor vagy ajándékcsomag kínálatunkból!

Boldog Nőnapot!

Boldog Nőnapot! – Forrás: Sutimix

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Készüljünk együtt a Nőnapra

Március 8-án ünnepeljük a nemzetközi nőnapot! Ekkor kifejezhetjük hálánkat, nagyrabecsülésünket valamint tiszteletünket irántuk, kik egyenlő jogokat és lehetőségeket vívtak ki maguknak!

Egy nap ami a nőkről szól

ajándék nőnapra

forrás: funzine.hu

Ezen a szép ünnepen, illik a hölgyeket megajándékozni valamivel. Nem szokás hatalmas ajándékokat venni, sem méregdrága holmikat! A legszebb gesztus talán, ha egy szép csokorral, vagy akár csak egy szál virággal lepjük meg női hozzátartozóinkat! A virág olyan mint a nő! Ragyog, életörömöt sugároz és gyönyörű! Figyeljünk rájuk, hiszen a Nő igényli a törődést és a figyelmet! Ha a rohanó hétköznapokban nem is figyelsz az apró gesztusokra, legalább ezen a napon legyen első a Nő! Nyisd ki neki az ajtót, hívd meg egy kávéra, vagy süteményre, sétálj vele egyet, lepd meg valami aprósággal. Nem csak a párodra kell figyelned, édesanyádnak, nagymamádnak, lány testvéreidnek és barátnőidnek szintén kijár a figyelem! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Céges nőnapi ajándékjavaslatok

Közeleg a nőnap, mely ugyan már nem olyan fontos ünnep, mint pár évtizeddel ezelőtt, mégis megmaradt az a kedves hagyomány, hogy az urak virággal vagy valamilyen aprósággal kedveskednek hölgyismerőseiknek.  Nem csupán hozzátartozóiknak vagy szerelmüknek, hanem munkatársaiknak és mindazoknak, akikkel aznap találkoznak.

Sok cég is megtartotta ezt a szokást és meglepi női alkalmazottait.  Az, hogy ki mennyit szán erre, nagyrészt függ a cégtől illetve az alkalmazottak számától, de általában valamilyen apróság a meglepetés. Egy csokor virág, csokoládé, egy kisebb ajándékcsomag vagy egy olyan meglepetés, amin egy munkahelyi csoport meg tud osztozni. Utóbbi azért is jó választás, mert ezek az ajándékok ár/érték arányban jobban megérik.  Mutatósabb, nagyobb ajándékot tudunk választani, ha együtt ajándékozunk meg több embert és a megosztás, az együtt falatozás a csapatot is jobban összehozza.

cég

Mivel a cégeknek általában elég kevés ideje van az ajándékok beszerzésére, összegyűjtöttük kedvenceinket saját kínálatunkból, ezzel is segítve a választást. A listába került kisebb – nagyobb, ehető és nem ehető ajándék, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Nemzetközi Nőnap – Hol hogyan ünneplik?

A nemzetközi nőnapot szerte a világon március 8-án ünneplik. Ezen a napon köszönjük meg a hölgyeknek mindazt a jót, amit társadalmunkért és családjaikért tesznek. Politikai kezdeményezésként indult, de mára szerencsére ezt a jellegét a legtöbb országban elveszítette és a különböző kultúrákba beépülve megmaradt egy olyan napként, melyen a férfiak apró ajándékokkal és virágokkal fejezik ki megbecsülésüket a hölgyek felé. Kicsit olyan, mintha az Anyák napját és a Valentin napot mixeltük volna össze. A legnagyobb hagyománya Oroszországban, a Szovjetunió volt tagállamaiban és Kelet Európában van, de a legtöbb országban tartják és valamilyen módon megemlékeznek a hölgyekről.

Nőnap országról országra

Sok országban a Nőnap az első tavaszi ünnep, hiszen sok helyen március 1-jét tartják a tavasz kezdetének.  Ezért is általában az illatos tavaszi virágokat választjuk ilyenkor. Több országban, például Romániában és Bulgáriában, ez az ünnep egybe esik az Anyák napjával. Így nem csak az urak lepik meg virággal a hölgyeket, de a gyerekek is apró ajándékokkal örvendeztetik meg szüleiket és nagyszüleiket. Egy kattintás ide a folytatáshoz….