Nőnapi ajándékötlet kategória bejegyzései

Exclusive Nőnapi ajándékok céges ügyfeleknek

Nőnapi ajándékozás a cégek életében

Nagyobb dolgozói létszámmal rendelkező cégek esetében fontos figyelnünk a költségkeret megszabására. Előző cikkünkben ehhez adtunk néhány “költségkímélő” ajándékötletet. Most azonban lássuk mi a helyzet akkor, ha a beszerző kicsit jobban elengedheti a fantáziáját vagy esetleg kiemelt partnerüknek keres nőnapi ajándékot.

Elegáns fürdő szett

Melyik hölgy ne szeretné a kényeztetést? Lássuk be, órákat tudunk szépítkezéssel tölteni és bárki bármit is mond, elsősorban a magunk örömére. Ezzel az exclusive fürdőszettel elkápráztathatja partnerét. A hófehér szett csupa elbűvölő fehérgyapot illatú luxus kényeztetést tartogat gazdájának, bármihez is legyen éppen kedve. A csomag tartalmaz 250 ml tusfürdő gélt valamint egy megegyező kiszerelésű testápolót. Találunk benne 175 gramm fürdősót organza tasakba, szatén szalaggal díszítve, 2 db fürdőgolyót és egy gyertyát. A szett díszdobozban található. Ha van egy kis humorérzéke a megajándékozott hölgynek, javaslom ne feledkezzenek el a csomagba csempészni egy zuhanyzáshoz tervezett, tapadókorongos homokórát, melynek homokszemei mindössze 5 perc alatt leperegnek 🙂

Hamilton fürdőszett - Forrás: reklamajandek.ahonapajandeka.hu

Hamilton fürdőszett reklámajándék

Homokóra - Forrás: reklamajandek.ahonapajandeka.hu

Homokóra zuhanyzáshoz

Nőnapi fűszersziget írható kerámia kaspókkal

Na mi az amit még szinte minden nő kivétel nélkül szeret? A növények, virágok, kertészkedés. A nagyváros forgatagában sem kell lemondani egy kiskert illúziójáról. Ez a szett 4 db kerámia kaspót, ültető közeget, vetőmagot tartalmaz. A cserepek írható felületűek (a kréta is a csomag része). így a kaspókon jelölni lehet milyen növény fog hamarosan csírázni benne. A szorgos locsolás, és kitartó türelem eredménye egy-egy bazsalikom, snidling, petrezselyem és napraforgó palánta lesz.

reklamajandek.ahonapajandeka.hu

Nőnapi ajándék a konyha “tündéreinek”

Elérkeztünk ahhoz a kategóriához Uraim, amit nem csak mi értékelünk nagyra 🙂
A konyhafelszerelések ma már nemcsak hasznosak, de a tervezők a designra is nagyon figyelnek. Egy egyszerű vágódeszka is lehet a konyha ékes dísze. Most bemutatunk néhány ajándékötletet, aminek biztosan örül minden hölgy.

Sajtszeletelő készlet

Egy kellemes, kímélő vacsora egyik legfinomabb kiegészítői lehetnek a minőségi sajtok. És igen Uraim, mint mindenhez, a sajtszeleteléshez is speciális kések valók, hiszen a hagymát sem tudjuk a kenyérvágóval apró kockára vágni. Ez a készlet tartalmaz 3db sajtszeletelő kést, egy sajtvillát és egy mágneses vágódeszkát, ami használaton kívül is dekoratív megjelenést biztosít a szettnek.

Sajtszeletelő készlet - Forrás: reklamajandek.ahonapajandeka.hu

Sajtszeletelő készlet

Kínálótál Nőnapra

Ez a 13 darabos készlet igazán nívós ajándék lehet bármelyik partnere számára. A palatálcán helyet kapott 3 db kerámiaedény, 3 db kerámiakanál, 3 db üvegpohár kanalakkal, melyekben szervírozható az előétel. Webshopunkban választhat hozzá ínyenc ajándékcsomagjaink közül is, és máris megvan a belevaló 😉

Előétel tálaló - Forrás: reklamajandek.ahonapajandeka.hu

Nőnapi ajándék, Előétel tálaló

Nőnapi ajándékozás céges ügyfeleknek

Céges nőnapi ajándék ötletek

Cégek esetében talán kicsit bonyolultabb a nőnapi ajándékozás. Olyan meglepetést találni, ami minden kolléganőnek örömet okoz nem egyszerű feladat, nagyobb cégek esetében pedig a mennyiség is gondot okozhat. Kínáltunkban széles választékkal megtalálhatóak az ínyenc ajándékcsomagok is, de most egy másik lehetőséget szeretnénk bemutatni.

Nőnapi ajándék - Forrás: xcitelife

Nőnapi ajándék

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Nőnapi ajándékcsomag-, vagy virágküldés!

Március 8. Nemzetközi Nőnap!

Mint minden év első negyedében, úgy idén is vészesen száguldunk a Nőnap felé. Az ünnep közeledtével egyre közelebb kerül a téli időszak búcsúja, az első tavaszi virágok érkezése is. Ilyenkor a férfiak, kicsik és nagyok egyaránt igyekeznek meglepni életük fontos hölgyeit valami meglepetéssel. Ez alkalommal nem csak a szerelemé a főszerep, húgok, nővérek, anyukák, nagymamák ünnepe is ez. Az ínyenc csomagok mellett a virágküldés is elérhető szolgáltatásaink között, így szemezgess megújult virágcsokor vagy ajándékcsomag kínálatunkból!

Boldog Nőnapot!

Boldog Nőnapot! – Forrás: Sutimix

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Készüljünk együtt a Nőnapra

Március 8-án ünnepeljük a nemzetközi nőnapot! Ekkor kifejezhetjük hálánkat, nagyrabecsülésünket valamint tiszteletünket irántuk, kik egyenlő jogokat és lehetőségeket vívtak ki maguknak!

Egy nap ami a nőkről szól

ajándék nőnapra

forrás: funzine.hu

Ezen a szép ünnepen, illik a hölgyeket megajándékozni valamivel. Nem szokás hatalmas ajándékokat venni, sem méregdrága holmikat! A legszebb gesztus talán, ha egy szép csokorral, vagy akár csak egy szál virággal lepjük meg női hozzátartozóinkat! A virág olyan mint a nő! Ragyog, életörömöt sugároz és gyönyörű! Figyeljünk rájuk, hiszen a Nő igényli a törődést és a figyelmet! Ha a rohanó hétköznapokban nem is figyelsz az apró gesztusokra, legalább ezen a napon legyen első a Nő! Nyisd ki neki az ajtót, hívd meg egy kávéra, vagy süteményre, sétálj vele egyet, lepd meg valami aprósággal. Nem csak a párodra kell figyelned, édesanyádnak, nagymamádnak, lány testvéreidnek és barátnőidnek szintén kijár a figyelem! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Céges nőnapi ajándékjavaslatok

Közeleg a nőnap, mely ugyan már nem olyan fontos ünnep, mint pár évtizeddel ezelőtt, mégis megmaradt az a kedves hagyomány, hogy az urak virággal vagy valamilyen aprósággal kedveskednek hölgyismerőseiknek.  Nem csupán hozzátartozóiknak vagy szerelmüknek, hanem munkatársaiknak és mindazoknak, akikkel aznap találkoznak.

Sok cég is megtartotta ezt a szokást és meglepi női alkalmazottait.  Az, hogy ki mennyit szán erre, nagyrészt függ a cégtől illetve az alkalmazottak számától, de általában valamilyen apróság a meglepetés. Egy csokor virág, csokoládé, egy kisebb ajándékcsomag vagy egy olyan meglepetés, amin egy munkahelyi csoport meg tud osztozni. Utóbbi azért is jó választás, mert ezek az ajándékok ár/érték arányban jobban megérik.  Mutatósabb, nagyobb ajándékot tudunk választani, ha együtt ajándékozunk meg több embert és a megosztás, az együtt falatozás a csapatot is jobban összehozza.

cég

Mivel a cégeknek általában elég kevés ideje van az ajándékok beszerzésére, összegyűjtöttük kedvenceinket saját kínálatunkból, ezzel is segítve a választást. A listába került kisebb – nagyobb, ehető és nem ehető ajándék, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Nemzetközi Nőnap – Hol hogyan ünneplik?

A nemzetközi nőnapot szerte a világon március 8-án ünneplik. Ezen a napon köszönjük meg a hölgyeknek mindazt a jót, amit társadalmunkért és családjaikért tesznek. Politikai kezdeményezésként indult, de mára szerencsére ezt a jellegét a legtöbb országban elveszítette és a különböző kultúrákba beépülve megmaradt egy olyan napként, melyen a férfiak apró ajándékokkal és virágokkal fejezik ki megbecsülésüket a hölgyek felé. Kicsit olyan, mintha az Anyák napját és a Valentin napot mixeltük volna össze. A legnagyobb hagyománya Oroszországban, a Szovjetunió volt tagállamaiban és Kelet Európában van, de a legtöbb országban tartják és valamilyen módon megemlékeznek a hölgyekről.

Nőnap országról országra

Sok országban a Nőnap az első tavaszi ünnep, hiszen sok helyen március 1-jét tartják a tavasz kezdetének.  Ezért is általában az illatos tavaszi virágokat választjuk ilyenkor. Több országban, például Romániában és Bulgáriában, ez az ünnep egybe esik az Anyák napjával. Így nem csak az urak lepik meg virággal a hölgyeket, de a gyerekek is apró ajándékokkal örvendeztetik meg szüleiket és nagyszüleiket. Egy kattintás ide a folytatáshoz….