A nyolc legjobb emblémázott reklámajándék konyhatündéreknek

Igen könnyű dolguk van azoknak, akik konyhai kiegészítőket szeretnének emblémázni reklámajándék céljából, mivel talán ez az a terület, ahol a legtöbb termék közül tudunk választani. A konyhába számtalan eszközt használunk és ezek az eszközök általában kiválóan logózhatóak is. Ez a fajta ajándék szinte mindenkinek adható, mivel konyhája minden embernek van amit ha főzésre nem is használ, a hűtője akkor is alkalmas rá, hogy a logózott reklám mágnesünket kitegye, illetve mindenkinek van egy kedvenc kávés bögréje ami szintén lehet a mi logónkkal ellátva. Egyik korábbi cikkünkben már összeszedtük melyek a leghasznosabb otthon használatos reklámajándékok, most azonban csak a konyhai termékeket mutatjuk be, azok közül is a nyolc legkedveltebb emblémázott reklámajándékot.

Nélkülözhetetlen céges ajándékok a konyhába

Kerámia bögre: Az reggeli ágyba vitt kávénál csak egy kedvesebb gesztust tudunk említeni, amikor a kávé mellé egy üzenet is társul. Ezzel a bögrével ez egyszerűen kivitelezhető, mert a mellékelt krétákkal gyorsan ráírhatod az üzenetet a bögre felületére.

feliratozható konyhai ajándék

Bögre – feliratozható konyhai ajándék

Időzítő: Aki hajlamos elégetni vagy odakozmálni a családi ebédet, vacsorát, annak hasznos lehet egy időzítő, ami akkor jelez ha már ki kell venni az ételt a sütőből. Kezdő kuktáknak különösen ajánljuk.

emblémázott céges ajándék

Időzítő – emblémázott céges ajándék

Sütőforma szett: Különösen a nagyobb ünnepek környékén lehet remek ajándék ez a készlet, hiszen ilyenkor még azok is nekilátnak a sütésnek, akik egyébként nem gyakran foglalatoskodnak a konyhában. Ennek a tésztaszaggató csomagnak a darabjait nem, de a dobozát remekül lehet emblémázni.

logózott konyhai kiegészítő

Pogácsa szaggató – logózott konyhai kiegészítő

Pizzavágó: Praktikus kettő az egyben konyhai kiegészítő, hiszen ennek a pizzavágónak a nyelébe sörnyitót rejtettek. Férfikonyhába, baráti meccsnézéshez elengedhetetlen, de a nők is szeretik az ilyen kényelmes megoldásokat.

konyhai promóciós ajándé

Pizzaszeletelő és sörnyitó egyben – konyhai promóciós ajándék

Gázgyújtó: Ez a gázgyújtó mivel utántölthető, biztos hogy sokáig szem előtt lesz a konyhában céged logójával az oldalán. Talán mind közül ez a legtöbbet használt emblémázott reklámajándék.

reklámajándék

Gázgyújtó – reklámajándék

Kötény: A kötény a legnagyobb reklám felület a konyhában amivel a szolgáltatásodat népszerűsítheted. Persze nem érdemes túlzásokba esni itt sem, mert nem biztos, hogy egy hatalmas logóval ellátott kötényt szívesen tart a gondosan berendezett konyhájában az ember. Viszont ha valamilyen jópofa ötletes grafikával dobod fel, akár kedvenc darab is lehet belőle. 🙂

emblémázott reklámajándék

Kötény – emblémázott reklámajándék

Szelektív hulladékgyűjtő táska: Környezettudatos konyhatündéreknek nagy segítség a konyhában a szemét szortírozásában ez az emblémázott szelektív hulladékgyűjtő táska szett, amiben kényelmesen el is lehet vinni a hulladékot a lerakó helyre.

emblémázott szóróajándék

Táska – emblémázott szóróajándék

Fém cseppfogó: Egy szépen megterített vacsora asztal fontos kelléke ez az elegáns kinézetű cseppfogó, bársony béléssel. Ugye jól mutatna rajta a gravírozott logó?

céges ajándék

Cseppfogó – céges ajándék

Amennyiben cikkünkben nem találtad meg a hozzád és cégedhez legközelebb álló terméket, nézz szét a weboldalunkon, ahol más céges ajándékok közül is választhatsz.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás