Esküvői köszönetajándék kategória bejegyzései

Köszönetajándék őszi esküvőre

Egy őszi esküvőnek is megvannak a maga szépségei és előnyei. Ilyenkor általában már kedvezőbb az időjárás, nem kell a 40 fokos hőségben több réteg ruhában feszengenünk. Csodálhatjuk az ősz színeit, ami egyben az esküvő dekorációjához is remek koncepció lehet. A meleg, föld színekkel barátságos, bensőséges hangulatot teremthetünk.A köszönetajándék pedig megkoronázza szeretteink hangulatát is.

 Őszi esküvő - Forrás: seventpros

Őszi esküvő – Forrás: google.com

Köszönetajándék az ősz jegyeiben

Hazánkban is egyre nagyobb divat az esküvőkön köszönetajándékot adni a meghívottaknak. Ezeket megvásárolhatjuk vagy magunk is készíthetünk, ha van rá elég időnk és nem túl népes a meghívottak tábora. Az ősz remek témaalap a köszönetajándék kiválasztásánál is, döntsünk akár ehető, akár hazavihető ajándék mellett. Ha praktikusságra törekszünk a köszönetajándék egyben lehet az ültetőkártya is, díszes papírral kiegészítve, amire a velünk ünneplők nevét írjuk. Témának bármit választhatunk ami az ősszel kapcsolatos, legyen az akár tök, falevelek, őszi termések. Bátran játszunk a színekkel is, kombináljuk merészen a narancs, barna, arany, citrom és bordó árnyalatait.

 Őszi esküvő dekoráció

Őszi esküvő dekoráció – Forrás: google.com

A kényelmes megoldás – Rendelhető köszönetajándék ötletek

Nem mindenkinek van lehetősége, ideje arra, hogy saját maga készítse el a köszönetajándékokat. Ilyenkor sem kell lemondanunk az egyedi elképzeléseinkről, hiszen számtalan cég és lehetőség áll szolgálatunkra, hogy elképzeléseinket megvalósíthassa. Legyen az akár egyedileg feliratozott, személyre szóló meglepetés, vagy bárkinek odaadható egyen ajándék. Ha jól választunk színeket, formákat, az esküvővel harmonizáló ajándékok, ha nem is személyre szabottak, de mindig emlékeztetni fogják a megajándékozott felet a Mi nagy napunkra. És most lássunk néhány konkrét ötletet.

Köszönetajándék - gyertya

Köszönetajándék gyertya – Forrás: prweb

Köszönetajándék szappan

Köszönetajándék szappan – Forrás: ahonapajandeka.hu

Köszönetajándék saját kezűleg

Gondolom sokan vagyunk így ezzel, de a legszebb ajándék mindig az amit csak nekünk szántak. A kézzel készített, egyedi ajándékok. Ezeket nem csak kapni jó, de kedvünk támad viszonozni a kedvességet és beleveszni az ajándékkészítés örömeibe. Remek lehetőség erre egy esküvő, ahol elkészíthetjük vendégeink ültetőkártyáját vagy köszönetajándékát. Természetesen nem minden esetben van erre lehetőség, hiszen több száz fős vendégsereget számláló rendezvények esetében rengeteg időt venne igénybe mindenkinek saját készítésű ajándékot csinálni. Viszont, ha a körülmények adottak és kedvünk is van az alkotáshoz már csak egy szuper ötlet hiányzik, hogy szeretteinket megörvendeztessük. Végezetül lássunk néhány ötletet…

Karamellás alma

Karamellás alma – forrás: pinterest

Köszönetajándék - Őszi esküvő

Köszönetajándék Őszi esküvő

Köszönetajándék - gyertya

Cukorkatartó – Forrás: weddingomania

 

Köszönetajándékok téli esküvőkre

A téli esküvőknek bámulatos, csodálatos hangulatuk van, abban az esetben, ha a szervezés során az ifjú pár kihasználja az adott évszak előnyeit, szépségeit és beleépíti azt a dekorációba is. Ez többféle módon is lehetséges. A terem dekoráció, az asztaldíszek, és az esküvői torta mellett külön figyelmet kell szentelni az ültetőkártya és a köszönetajándék kiválasztására is. A köszönetajándékok téli esküvőkre gyakran megegyeznek magával az ültetőkártyával, így egyből három funkciót is ellát.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

köszönetajándék koszorúslányoknak

Esküvő szervezésénél a menyasszony első legfontosabb feladata, hogy kiválassza a barátnői, lány rokonai közül, kik legyenek a koszorúslányok. Ez egy nagyon fontos lépés, hiszen a koszorúslányok lesznek azok a fő szervezők, akik az esküvő megszervezésében a legtöbbet segíthetnek. Fontos feladataik közé tartozik a tökéletes és felejthetetlen lánybúcsú megszervezése mellett még a menyasszony segítése, támogatása a ruha kiválasztásánál, illetve kötelessége mindenben segíteni ami az esküvővel kapcsolatos.

köszönetajándékok koszorúslányoknak

forrás: pinterest.com

Köszönetajándék koszorúslányoknak

A sok felelősség ellenére a lányok mindig lelkesen vállalkoznak a koszorúslány szerepére, és rengeteget segítenek, hiszen így ők is a rivaldafénybe kerülhetnek majd az esküvői szertartás alatt. Szó mi szó a koszorúslányok hatalmas segítséget nyújtanak, a menyasszonynak. Lelkileg is támogatják az arát, így nem szabad elfelejteni meghálálni nekik a sok sok munkát és segítséget, egy köszönetajándékkal.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Vintage stílusú köszönetajándék esküvőre

Vintage szó alatt régies, múltidéző stílust értünk mely főleg a 20-as és 70-es években volt meghatározó irányzat. Jellemzője a virágminta, csipke, selyem, gyöngyök illetve púder színek.

Ez a stílus most újra fénykorát éli, keveredik a régi az újjal és ezt főleg öltözködésben illetve lakberendezésben köszön vissza. Izgalmas, használt hatást keltő tárgyakkal, virágmintás ruhákkal és kiegészítőkkel hozzák vissza ezt a nosztalgikus trendet. Például a régi tárgyak eredeti funkciójától eltérően használnak fel, és egy ósdi széket szekrénynek hasznosítanak, vagy egy új ruhadarab kelthet használt hatást apró virágmintákkal és csipkével ami a vintage stílus alaptulajdonsága.

Pár éve robbant be Magyarországra ez a trend és egyre több kiegészítőt és ruhát lehet kapni ebben a stílusjegyben. Természetesen erre a mások is felfigyeltek és még éttermet is nyitottak Vintage garden néven ami rengeteg vendéget vonz.

Ennek fényében az vintage stílusú esküvők és rettentően divatosak lettek és egyre többen keresik az ehhez alkalmas helyeket, kiegészítőket, köszönetajándékokat és egyre vonzóbb az ebben a stílusban megszervezett menyegző.

from Pinterest

Wintage esküvő – forrás pinterest

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Balatoni esküvő a levendula színében

A nyár eljövetelével nem csak a strand és a fesztiválszezon indul be, hanem az esküvőké is! Idén immáron a második esküvőn vettem részt, és úgy gondoltam megosztom veletek, hátha a Te leendő esküvődhöz tudok inspirációt adni.

Esküvő a Balatonnál – Tihanyi apátság

Esküvő a Tihanyban

Nemrégiben egy kedves ismerősünk esküvőjére voltunk hivatalosak. Kevésbé tudok azonosulni egy hagyományos esküvővel, de táj szépsége elfeledtette velem ezt az érzést.  Maga a helyszín csodálatos volt, a Tihanyi apátság, másrészről a táj kultúrája, a levendula is megmutatkozott a ruhákban és a díszítésben. A koszorús lányok ruhája levendula színben pompázott, teljes összhangban az egész esküvőt körbe ölelő színvilággal, ami nagyon tetszetős volt. A menyasszony ruhája is nagyon szép volt, de csak est fényében, a mennyecske ruhájában mutatkozott meg ez a lilás levendulára emlékeztető színvilág.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Hazai esküvő tengerparti hangulatban

Javában benne vagyunk a 2016-os év esküvői szezonban, így ideje  néhány szót ejteni az idei esküvői trendről. Bár hazánk nem büszkélkedhet saját tengerrel, nekünk idén mégis a tengerparti stílusú esküvő a kedvencünk. A Balaton, vagy a Velencei tó is remek helyszín lehet egy ilyen stílusú lagzi megrendezésére, de akár egy sima szabadtéri helyszínen is elő lehet varázsolni a tengerparti hangulatot különböző ötletes kreatív dekoráció megoldásokkal, köszönetajándékkal, ételekkel.

Dekorációk tengerparti esküvőkre

Akár vízparton tartjuk a szertartást, akár egy szabadtéri, kültéri helyszínen, ugyanúgy elérhetünk tengerparti hatást, amennyiben odafigyelünk a részletekre az esküvő szervezése során. Ha összehangoljuk a dekorációt, a tortát, a színeket, köszönetajándékokat, csokrot és az esküvői meghívók stílusát a tengerpart színeivel, stílusával, bárhol a tenger mellett érezhetjük magunkat.

tenger kék esküvői dekoráció Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Hat köszönetajándék villámgyorsan

Saját készítésű köszönetajándékok

Ügyes kezű, kreatív menyasszonyoknak nagy előnyük van, ha szeretnék kicsit költséghatékonyan megoldani az esküvői násznépnek szánt köszönetajándékot. Egy szép nagy lagzi igazán sok költséget rejt magában, amivel gyakran nem is számol előre az ifjú pár, csak a szervezés során derül rá fény. A saját készítésű dekorációkkal, ajándékokkal, igen sok pénzt meg lehet spórolni, érdemes rá időt és energiát szánni. Ha te magad nem is vagy annyira ügyes biztosan van valaki a családodban akit meg tudsz kérni, hogy segítsen az elkészítésben, de akár néhány koszorúslánynak is kiadhatod feladatként a kreativitást igénylő ajándékok, dekorációk elkészítését!

köszönetajándék diy

Forrás: nleskuvo.hu

Kezdd el időben

Sose hagyd a köszönetajándék készítését az utolsó pillanatra, mert annyi más megoldásra váró dolog jöhet még napokkal a nagy nap előtt, hogy könnyen abba a hibába eshetsz, hogy nem marad elég idő az elkészítésükre! Ha van segítséged akkor szerencsés vagy, de számolj azzal, hogy bármennyire is gyorsan megvan az ajándék, azért egy nagy létszámú esküvőre még akkor is napokba telhet az elkészítésük. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Köszönetajándékok, ültetőkártyák a nagy napra

Azok akik esküvő előtt állnak és az idei szezonban szeretnék megtartani az esküvőjüket, már bizonyára kialakult egy kép a fejükben arról, milyen hangulatú lesz a lagzi! Valószínűleg már pontosan tudják milyen virágokból fog állni a csokor, milyen nagy lesz a torta, milyen stílusban lesz megrendezve a szertartás, a és valószínűleg már a terem dekoráció és a színvilág is eldőlt! Az a tapasztalat, hogy a legtöbb pár az utolsó pillanatra hagyja a köszönetajándék beszerzését! Ennek legtöbbször az az oka, hogy elfelejtkeznek róla, vagy csak az esküvő szervezése során találkoznak magával a ténnyel, hogy egy esküvőt ma már nemigen rendeznek valamilyen apró köszönetajándék nélkül!

Köszönetajándékról

Hangulatos köszönetajándék tippek

Forrás: pinterest.com

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Bajuszos esküvők

Bajusz őrület

Jó néhány éve már, hogy divatba jöttek a különböző bajuszos termékek. Látjuk a ruhákon, ékszereken, telefon tokokon, és különböző vicces bulis fényképeken.  Sokan nem tudják, honnan is terjedt el ez az őrület.

bajusz őrület

forrás: www.pecsma.hu

Egy Ausztráliából indult mozgalom, ami a prosztata rákra hívja fel a figyelmet indítványozta, hogy novemberben a férfiak ne borotválkozzanak, hanem növesszék meg a bajuszukat ezzel felhívva a figyelmet a betegségre és a szűrővizsgálatok fontosságára. A bajusz ennek a mozgalomnak a jelképe, mint például a mellrák elleni kampánynál a rózsaszín szalag.

Bajuszos köszönetajándék és egyéb esküvői dekorációk

Egyre nagyobb divat mostanában az esküvőket, valamilyen téma szerint felépíteni. Ilyenkor a téma adja az esküvői dekorációt, ültetőkártyák és meghívók kinézetét, a torta és sütemények díszítését, a köszönetajándékot esetleg még a helyszínt is. Nem kellett hát sokat várni, amíg a bajusz őrület megfertőzte az esküvőket is.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Hogyan kezdjünk neki az esküvő megszervezésének?

Igyekeztünk összeszedni néhány jó tanácsot, tippet, praktikát, amivel megkönnyíthetjük a leendő házasulandók dolgát.

A szervezés megkezdése előtt az ifjú párnak döntenie kell az esküvő stílusáról. Választható a manapság divatos parti jellegű esküvő külső szertartással, körasztalos elrendezéssel, ceremóniamesterrel és DJ-vel, illetve a hagyományos megközelítés: fogadó jellegű helyszínnel, sültes tállal, vőféllyel és mulatós zenével. Fontos dolog, hogy ha lehet, ne kérjünk segítséget rokonoktól, mert ha valami rosszul sül nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhetünk. Megéri inkább picivel többet fizetni és megállapodni egy szolgáltatóval, mert neki számunkra kötelezettségei vannak. Egy kattintás ide a folytatáshoz….