Reklámajándék kategória bejegyzései

10 fából készült reklámajándék

Számtalan féle-fajta szempont alapján válogathatnak reklámajándék kínálatunkban az érdeklődők, nem csak a felhasználás jellege vagy akár érték alapján, de kereshetnek meghatározott színt, formát, anyagot is. Mai cikkünkben egy bizonyos anyag felhasználásával készült termékeink közül szemezgettünk, ami sokakhoz közel állhat. Ez az anyag pedig nem más, mint a fa. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Emblémázható piperekellékek nőknek

Hölgyeknek mindig könnyebben tudunk ajándékot választani, mint férfiaknak, hiszen minden kis haszontalan apróságnak is tudnak örülni. Nincs ez másképp akkor sem, ha emblémázható reklámajándékot keresünk kifejezetten női partnereink, ügyfeleink számára. Nem lőhetünk mellé, ha valamilyen pipere termékkel kedveskedünk nekik, hiszen mi nők alapvetően hiúak vagyunk. Íme egy kis ízelítő webáruházunk emblémázható piperecikk kínálatából. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Top 7 cégnévvel ellátható, emblémázható pohár és kulacs

Az emblémázható poharak, bögrék, kulacsok az egyik legnépszerűbb reklámajándék kategóriába tatoznak, mivel mindennapi életünk részei, minden nap szükségünk van rájuk, akár otthonunkban, munkahelyünkön, vagy kikapcsolódás, kirándulás közben. A termékkínálat éppen ezért ebben a kategóriában igen széles, nagyon kreatív és egyúttal funkcionális darabokat is találhatunk. Íme egy kis ízelítő webáruházunk kínálatából. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Utazásra fel! Utazáshoz szükséges logózható termékek

Egy utazás mindig kellemes emlékeket ígér. Aktív kikapcsolódás, városnézés, helyi kultúrák, új ízek megismerése. Viszont, hogy utazásunkat ne árnyékolja be semmi, alapos tervezés, szervezés szükséges. Az utazásra szánt poggyászunkat kellő gondossággal csomagoljuk össze, ha szükséges írjunk listát, nehogy valami otthon maradjon. Vegyük figyelembe az utazásra vonatkozó szabályokat, nehogy kellemetlen meglepetésben legyen részünk. Most bemutatunk néhány terméket logózható reklámajándék kínálatunkból, amik könnyíthetnek egy hosszú utazás fáradalmain legyen az akár buszos, akár repülős utazás. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

10 szuper powerbank telenfonhoz, tablethez, logózható reklámajándékként!

A mai rohanó világban a mobilkommunikáció elengedhetetlen részévé vált életünknek. Telefonjaink szorosan kapcsolódnak hozzánk és a mindennapi tevékenységeinkhez. Sajnos azonban nem mindig van időnk idejében feltölteni mobil eszközeinket, ilyenkor nagy hasznát vehetjük egy mobil powerbank-nek vagy külső akkumulátornak. Íme logózható reklámajándék kínálatunk legnépszerűbb darabjai. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Legnépszerűbb promóciós reklámtollak

Az emberek nagy valószínűséggel tartanak meg olyan ajándékot, amit hasznosnak találnak. Az ilyen termékek közzé tartozik például a toll is. Az emblémázott ajándékok piacát egy nagyobb százalékban a reklámtollak teszik ki, de nem véletlenül, hiszen nagyon sokat használják azokat az emblémázott tollakat melyeket ajándékba kaptak cégektől. Amilyen hasznos és praktikus egy ilyen eszköz nagyon fontos a felhasználónak a megjelenése is. Szívesebben használnak olyan reklámajándékokat melyek igényesen néznek ki. Azt javasoljuk azoknak a cégeknek, akik olcsó szóróajándékot szeretnének logóztatni, hogy használati értékkel rendelkezzenek. Ne feledkezzünk meg arról, hogy ez nagyon jó marketingeszköz arra, hogy cégünket reklámozzuk! Nézzük meg hogy melyek a legnépszerűbb promóciós reklámtollak melyek közül válogatni lehet webáruházunkban.

promóciós reklámtollak

promóciós reklámtollak

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Itt a jó idő, irány a strand! Vízálló reklámajándék termékek a hónap ajándékától

Közeledik a nyár, a strand szezon. Lassan mindenki azon gondolkodik hol is tölthetné el a forró nyári napokat, lehetőleg víz közelében. A legtöbb ember szereti a strandot, akár mesterséges akár természetes vizekről van szó. Ne felejtsük el azonban, hogy mennyi kellemtelenséget és kárt is okozhat, ha nem védjük megfelelően értékeinket a környezeti hatásokkal szemben, a víztől, portól, homoktól. Ezt kiküszöbölendő adunk most néhány tippet vízálló reklámajándék kínálatunkból.

Éljen a nyár - Legyenek biztonságban értékei vízálló reklámajándékainkkal

Éljen a nyár – Legyenek biztonságban értékei vízálló reklámajándékainkkal

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Különleges logózható poharaink

Itt a nyár, nyakunkon a kerti partik, mulatságok időszaka. Az elmúlt években nagyon divatosak lettek a különféle partikellékek, kiegészítők valamint vicces és funkcionális poharak, adagolók. Mai cikkünkben bemutatjuk logózható reklámajándék kínálatunk legérdekesebb darabjait, melyekkel bármely esemény feldobható. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Céglogós irodaszerek – Reklámajándék irodaszerek

Egy sikeres vállalkozás nem működhet egy jól szervezett irodai csapat nélkül. Ennek alapfeltétele, hogy a rendelkezésre álló irodaszerek, eszközök, funkcionálisak, jól kihasználhatóak legyenek. A cégek körében igen népszerű termékkör a reklámajándék irodaszerek, hiszen nem csak ügyfeleiknek, partnereiknek adhatják ajándékba, de saját kollégáik is használhatják, ügyféltérben egyúttal reklámozzák is a céget. Íme egy kis összefoglaló az irodaszerkínálat széles palettájáról, a teljesség igénye nélkül. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Top 10 emblémázható tollkészlet

Az írást az ókori Egyiptomiak fejlesztették ki és napjainkig jelentős fejlődésen ment keresztül. A nádtollak használata egészen a 7. századig maradt elterjedt, majd helyüket átvette a lúdtoll, ami egészen a 18. századig tartotta meg pozícióját. A ma ismert töltőtollat 1827-ben álmodta meg egy párizsi diák, de csak 1850 körül érte el gyártása virágzását. A golyóstollat 1838-ban Bíró László újságíró találta fel. Napjainkban is nélkülözhetetlen kelléke minden irodának és vállalkozásnak, éppen ezért az egyik legnépszerűbb termék emblémázható reklámajándék kategóriában. Ma 10 tollszettet szeretnénk bemutatni, különböző árkategóriákban, változatos összetétellel, melyek természetesen mind elláthatóak cége egyedi logójával.

Top 10 emblémázható tollkészlet ajánlatunk

Top 10 emblémázható tollkészlet ajánlatunk

Egy kattintás ide a folytatáshoz….