Reklámajándék kategória bejegyzései

Legmenőbb reklámajándék újdonságaink

Amikor egy új cikket megírunk, igyekszünk azon termékeinket bemutatni, melyekről tudjuk, hogy népszerűek. Most kicsit eltérek ettől a megszokástól és bemutatom trendi újdonságainkat, melyek remélhetőleg hamar népszerűek lesznek megrendelőink körében.

Logózható bluetooth hangszóróink, mint trendi reklámajándék

Első jelentkezőnk autós kihangosításra is alkalmas, beépített akkuval és USB töltőkábellel. Fa utánzatú műanyag borítást kapott. A gravírozott felületet 1 led fénye világítja meg. Mérete ø60×51 mm.

Logózható bluetooth hangszóró reklámajándék

Logózható bluetooth hangszóró reklámajándék

Ez a műanyag borítású hangszóró FM rádióval is rendelkezik, a gravírozott felületet egy led fénye világítja meg. Telefon kihangosítására is alkalmas. USB csatlakozással és micro SD kártyaolvasóval. Mérete ø62×51 mm.

Logózható bluetooth hangszóró

Logózható bluetooth hangszóró

Egyik kedvencem ez a cuki kulcstartóba applikált bluetooth hangszóró, mely telefonkihangosításra is alkalmas. Újratölthető akkuval és 1 led fénnyel, mely a logót megvilágítja. 3 színben elérhető. Mérete 40×46×21 mm.

Mini bluetooth hangszóró

Mini bluetooth hangszóró

Kínálatunkban még számos hangszóró megtalálható, de most áttérnék egyéb trendi kütyüinkre, szintén a teljesség igénye nélkül.

Ez a bluetooth okosóra beépített kamerával és többnyelvű menüvel rendelkezik. Kijelzője 1,54″ LCD kijelző. Töltőkábelt tartalmaz a csomag. Mérete 250×42×12 mm.

Okosóra logózható reklámajándék

Okosóra logózható reklámajándék

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de sokszor olyan jó lenne, ha egy zsúfolt, telefonálgatós nap után lenne nálam töltő. Persze az már nem hiányzik, hogy az egyébként is tömött táskámba még egy méter kábel is tekergőzzön. Ezen probléma kiküszöbölésére mutatok most 2 megoldást is mielőtt magamnak is beszerzek egyet 🙂

Ez a kulcstartó 3 féle töltőcsatlakozással van ellátva, mikro USB, Type-C és Lightning csatlakozókkal. A logózott felületet egy led fénye világítja meg. Mérete 14×130×14 mm.

Logózható töltős kulcstartó

Logózható töltős kulcstartó

Vagy itt van ez a gumikarkötő fém lappal, mely gravírozható. ha széthúzzuk mikro USB és lightning csatlakozókat találunk benne. Mérete 220×12×8 mm.

Logózható USB töltős karkötő

Logózható USB töltős karkötő

Végül, de nem utolsó sorban szeretnék bemutatni egy sokoldalú kütyüt, mely sokakat húzhat ki a pácból. Személy szerint nincs problémám a kulcsaim megtalálásával, de látom másokat mennyire tud bosszantani, ha indulás előtti utolsó pillanatokban nincs meg az a fránya kulcscsomó. Ez a bluetoothos kulcskereső eszköz nem csak ebben segít, de a kamera exponálását is vezérelhetjük vele. Ingyenes applikáció elérhető hozzá Android és Ios rendszerre is. Mérete 40×40 mm.

Bluetooth kereső kulcstartó reklámajándék

Bluetooth kereső kulcstartó reklámajándék

Reklámajándékok fesztiválozóknak

Minden cégnek megvan az a speciális termékkör igénye reklámajándékok tekintetében is, ami a leginkább illeszkedik a cég profiljához. Így a fesztiválok szervezőinek, támogatóinak is kialakult már egy általános listája, hogy mit érdemes ilyenkor logóztatni, melyek azok a reklámajándék termékek, amik ezeken a rendezvényeken célba találnak. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Irodai reklámajándékok és környezetbarát alternatíváik 1.

Az egyik legnépszerűbb reklámajándék kategória az irodaszerek változatos világa, hiszen ezekre a termékekre minden cég működése folyamán szükség van, ezért is kiváló választás. Ahogy egy korábbi cikkben már említettem nemrégiben elindult társoldalunk a Greengift.hu webáruház, amely környezetbarát reklámajándékokat kínál logózással céges ügyfeleinknek. Ennek okán igyekszünk minden reklámajándék megkeresésre egy környezetbarát alternatívát is kínálni. Egy kattintás ide a folytatáshoz….