Reklámajándékok sárga színben

Amikor cégek megkeresnek minket különböző reklámajándék kívánságaikkal, általában két fő szempont szokott lenni a termék kiválasztása során. Az első, hogy az adott reklámtárgy valamilyen módon passzoljon egy adott esemény témájához, vagy magához a cég tevékenységi köreihez! Nem is meglepő, hiszen egy logózott reklámajándéknak az a szerepe, hogy a céget illetve annak tevékenységét, termékét népszerűsítse, a célcsoport körében, tehát ha sikerrel szeretnénk járni akkor erre mindenképp gondolni kell! A második fontos szempont pedig, hogy színben passzoljon a logó színeihez!

Korábbi cikkeink között már szerepel néhány termékajánló különböző színekből összeállítva! Készítettünk már piros, kék és fekete fehér gyűjteményt is most azonban a legkedveltebb sárga színű emblémázott reklámajándékokat szedtük össze!

Top sárga reklámajándékok

Napszemüveg

A napszemüveg nem csak hasznos nyáron, de divatos is! Szinte nincs olyan ember aki nyáron nem hord magánál egyet, hogy a vakító napsütéstől óvja a szemének egészségét, így bátran adható mindenkinek! Autósoknak vezetéshez, fesztiválozóknak, vagy akár bicajosoknak is! A sárga szín pedig különösen ajánlott ennél a terméknél, ahol a minél inkább rikítóbb és feltűnőbb a kedvelt.

nyári emblémázott ajándékok

Sárga napszemüveg cégeknek emblémázással

Notesz

A legtöbb munkahelyen a dolgozóknak szükségük van noteszre, határidőnaplóra, hogy a fontos eseményeket, tennivalókat időre teljesíteni tudják, ne felejtődjön el semmi! Ehhez sokszor maga a munkáltató egy logóval ellátott noteszt ad dolgozóinak, ezzel is támogatva a munkájukat!

céges logózott ajándék

Logózható notesz

Törölköző

Sporteseményekre a nevezőknek nyugodtan ajándékozhatunk sporttörölközőt, amivel az izzasztó esemény, verseny után meg tudnak törölközni.

emblémázott reklámajándék sportolóknak

Reklámajándék sport törölköző

Strandpapucs

Nyáron, ha strandon, vízparton szeretnél reklámajándékot adni a célcsoportodnak, akkor az egyik leghasznosabb ajándék a strandpapucs. Mivel ezeken a helyeken mindenki hord papucsot, akár férfi akár nő a célcsoport, még gyerkőcöknek is bátran ajándékozhatod!

sárga reklámajándék tippek

Emblémázott strandpapucs

Elemlámpa

Ezt az elemlámpát biciklire is fel lehet szerelni, így tökéletes reklámajándék a bringázók részére! Még jól láthatósági rész is van rajta, így még praktikusabb ajándék lesz!

sárga biciklis reklámajándék

Logózható elemlámpa

Amennyiben további reklámajándékot keresel sárga színben, vagy megtekintenél egyéb ötletet is, látogass el weboldalunkra, vagy kérd ajánlatunkat email-ben!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás