Kreatív virág ötletek kategória bejegyzései

Virágdobozok – A virágküldés új dimenziója

Virágküldés a különlegességet kedvelőknek

Azt hiszem azt bátran kijelenthetem, hogy egy virágcsokor (legyen az gömbcsokor, cseppcsokor, kaszkádcsokor) minden formájában csodálatos. Nyilván mindenkinek megvan a maga kedvence, de ha virágot kap az ember elsősorban a gesztust értékeli, a virágok szépségét, illatát. Tehát a virágküldés szuper dolog 🙂

Virágdoboz - Vintage World

Virágdoboz – Vintage World

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Virágküldés felsőfokon – Mert virágot adni és kapni is jó!

Napjaink divatja a virágküldés…

Vagy legalábbis mi nők szeretnénk, ha így lenne. Hiszen azt jelképezi, hogy valaki szeretettel gondol ránk, részei vagyunk gondolatának. Köztudottan a hölgyek jelentős része szeret virágot kapni, elmerülni egy csodaszép csokor szépségében és bódító illatában. A virágküldés manapság már nagyon egyszerű dolog, hiszen az interneten előre megkomponált csokrokból válogathatunk a saját és a megajándékozandó hölgy ízlésének megfelelően.

Virágküldés felsőfokon

Virágküldés felsőfokon

Hogyan rendeljünk virágot?

Ha valakit meg szeretnénk lepni egy csokorral, nincs más dolgunk, mint az interneten keresni egy webáruházat, ahol virágküldéssel foglalkoznak. A kiválasztott oldalon olvassuk el a hozzászólásokat, véleményeket, más vásárlók elégedettek voltak e. A virágküldő cégeken nagy felelősség nyugszik, fontos az időzítés, precizitás, hiszen a kiszállított csokroknak friss virágokból kell állniuk, szállítási sérülésektől mentesen. Salátáért ugyebár a zöldségeshez fordulnánk… 🙂

Virágfutár - A Hónap Ajándéka Webáruház

Virágfutár – A Hónap Ajándéka Webáruház

Ha megtaláltuk a megfelelő csokrot nincs más dolgunk, mint berakni a virtuális kosarunkba és elsétálni a virtuális pénztárhoz. Ha megadtuk a szállítási és számlázási adatokat már csak a fizetés marad hátra. A legtöbb webáruházban fizethetünk átutalással és bankkártyával is, amely azonnal meg is jelenik a webáruház rendszerében. Azonban figyeljünk oda, ha sürgős a szállítás nem tanácsos az átutalásos fizetést választanunk, mert a bankok rendszerén nem biztos, hogy azonnal átfut a tranzakciónk, mi pedig lekésünk a jeles alkalomról. Ezek után pedig már csak várnunk kell és bezsebelni a dicséreteket 😉

Ajánlatunk…

Most pedig egy kis fényképes ízelítő webáruházunk legnépszerűbb csokraiból.

“Álmodban” kompozíció

Egyik legnépszerűbb csokrunk, barátnőnek, édesanyának is kitűnő választás A púder színek dominálnak ebben az elbűvölő összeállításban, melyet színben harmonizáló kaspóval szállítunk. Rózsa színvariációk, gerbera és krizantém alkotja némi zöld díszítéssel.

Virágküldés - Álmodban csokor

Virágküldés – Álmodban csokor

“Pompadour” – Káprázatos rózsavariációk

Ezt a tüzes csokrot 35 szál vegyes színű rózsa alkotja, mintha egy káprázatos naplementébe néznénk bele, bódító illattal. Kell e ennél szebb csokor, ami a maga egyszerűségével válik nagyszerűvé?

Pompadour virágcsokor

Pompadour virágcsokor

“Még csajosabb” csokor a vagány nőknek

Egyik kedvenc csokrom, színvilága igazán belevaló csajoknak szól. A csokrot alkotó virágok: rózsa, gerbera, liliom, tulipán a pink színeiben pompáznak, mely remekül harmonizál a különféle árnyalatú zöld díszítéssel.

Még csajosabb virágcsokor

Még csajosabb virágcsokor

Ha szeretnél megajándékozni valakit egy káprázatos virágcsokorral, ne habozz és látogass el hozzánk, válogass páratlan szépségű csokraink között, mi pedig minden mást elintézünk helyetted.

Logózható karácsonyi reklámajándék

Akik még nem kezdtek el a karácsonyi ajándékokon ötletelni, azt mondjuk, eljött az ideje!
Érdemesebb minél előbb kigondolni, mivel is szeretnéd meglepni a munkatársakat és a céges partnereket megajándékozni. Tudjuk, ez az egyik legnehezebb feladat, de ha van elképzelésed és még nem tudod pontosan hogyan állna össze az ajándék, mi segítünk! Webáruházunkban nem csak ajándékcsomagokat lehet rendelni, hanem logózható reklámajándékokat is! Ebben a bejegyzésünkben elsősorban a karácsonyi logózható ajándékokat ismertetjük, de ha ajándékcsomagot szeretnél mindenképpen, akkor itt tudsz szemezgetni a legújabb ajándékcsomagjaink közül.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

DIY virágdekorációk minden évszakra

“Aki a virágot szereti…

… rossz ember nem lehet”, tartja a mondás. A tavaszi nyári hónapokban kényeztethetjük szemünket és lelkünket is a legpompázatosabb virágok látványával, de az ősznek és télnek is megvannak a maga szépségei. Ma mind a négy évszakra hoztunk néhány virágdekoráció ötletet, amit DIY bárki megvalósíthat aki kedvet érez hozzá. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Csináld magad ajándékok férfiaknak

Vajon mit lehet venni egy férfinak, vagy mit lehet készíteni? Nem egyszerű kérdés, ezen mindig nagyon sokat kell gondolkodni, legalábbis nekem biztosan. Legyen az névnap, születésnap, karácsony vagy más ünnep, mindig fejtörést okoz az ajándék kitalálása. Még ha olyan jól is ismerjük barátunkat, családtagunkat, akkor sem biztos, hogy sikerül bármiféle ötlettel előállni. A szokásos ajándékok, az egy idő után unalmassá válnak.

Emlékszem egyszer vettünk édesapámnak egy nagyon minőségi kézi lámpát. Ennek már sok éve, de mai napig emlegeti, használja és imádja.  És pár éve készítettem egy karkötőt a páromnak, egyszerű fonalcérnából egy nagyon könnyű technikával készítettem és addig hordta míg le nem foszlott a csuklójáról. Örült neki és nagyon szerette, így mindenképp megéri saját kezűleg ajándékot készíteni!

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Névnapi ajándék ötletek

Te megünnepled családtagjaid, barátaid, ismerőseid, kollégáid névnapját? Magyarországon szokás és a környező országokban is, de talán az idő előre haladtával már ritkábban ünneplik meg a névnaposokat. Vannak akik elfelejtik,  és vannak akik nem tartják számon. Úgy  gondolom ez is egy jeles nap és alkalom az ünneplésre.
Én személy szerint a családtagjaimat mindig megköszöntöm és valami kis ajándékkal kedveskedem nekik névnapjuk alkalmából. Mindig odafigyelek a barátaim névnapjára is, hogy legalább üzenet formájában, de nem felejtem el őket. Ha találkozunk szívesen meghívom őket egy mozira, vagy fagyira, attól függ éppen milyen évszakban járunk 🙂 Te se felejtsd el a névnaposokat felköszönteni és valamivel meglepni őket! Biztosan örülnének neki és feldobnád a napjukat!

Rózsa névnapra

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Esküvői virágkavalkád

Nincs esküvő virág nélkül! Legalábbis én még nem találkoztam olyannal ahol legalább a menyasszony kezében és a vőlegény zakóján ne lett volna egy-egy virágcsokor és dísz. Vannak akik valóban minimális virágot használnak, és a dekorációt is inkább másfajta módon oldják meg, így olcsóbban és egyszerűbben díszíthetik fel a lagzira a termet! Hát való igaz, hogy a virág dekorációk macerásabbak és nem a legolcsóbb kategóriába tartoznak, de aki mégis úgy dönt, hogy ezt választja, az számtalan szebbnél szebb, mutatósabbnál mutatósabb ötlet közül válogathat!

virágba borult esküvők

forrás: pinterest.com

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Mesés kerti dekorációk

Elérkezett a várva várt jó idő! Mindenki aki teheti a szabadidejét a kertjében igyekszik tölteni! Talán egy reggelihez a teraszon még kicsit hűvös van, de nyugodtan ebédelhetünk kint délben, ekkorra ugyanis már többnyire elég meleg van a kerti ücsörgéshez!

Ahhoz persze, hogy jól érezzük magunkat kint a saját kis kertecskénkben, nekünk kell gondoskodnunk! Itt az idő, hogy elkezdjük a kert csinosítgatását, a növények ültetését, gondozását, és elgondolkozhatunk az esetleges átalakításokon is!

Kerti díszek

Azok akik szeretnek kertészkedni, szeretik a növényeket, a természetet és igyekszenek minél hangulatosabb és szebb környezetet varázsolni maguk köré mutatunk   most néhány egyszerű, de igazán gyönyörű megoldást!

Fűszernövény tartó

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Áprilisi névnapokhoz illő virágok

Az áprilisi névnapok között is több olyan nevet találunk, ami igen gyakori napjainkban! Ezek közül kiválasztottuk azokat a női neveket, amik nagy valószínűséggel a te ismeretségedben is előfordulnak, legalább egyszer. Mivel a női névnapra a leggyakoribb ajándék a virágcsokor, vagy cserepes virág, ezért segítségképpen megmutatjuk, melyik névhez melyik virág illik.

Leggyakoribb női nevek áprilisban

Április 18. Andrea – jelentése férfiasság

Április 19. Emma – jelentése nagyság

Április 22. Noémi – jelentése gyönyörűségem

Április 22. Csilla – jelentése csillogás

Április 30. Katalin – jelentése tiszta

Melyik névhez milyen virág illik?

Andrea – Nagy flamingó virág

virágok jelentése

forrás: tesco.hu

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

DIY esküvői asztaldísz

Állandó olvasóink megszokhatták már, hogy gyakran mutattunk be olyan módszereket, mellyel, könnyű szerrel önök is otthon elkészíthetnek ezt-azt az esküvői kellékek közül. Ezúttal az esküvői asztali díszítésben kívánunk segítséget nyújtani, hogy ne kelljen mindent megvásárolni hozzá. Sok kifejezetten mutatós asztali dekorációt el tudunk mi magunk is készíteni az esküvőnkre, csak egy kis kézügyességre, kreativitásra és türelemre van szükség.

Csináld magad váza esküvői dekorációnak

Első díszünknél használhatnánk a régi mondást, miszerint nem minden arany, ami fénylik. Néhány szál virág egy vázában mindig szépen mutat a megterített asztalon a lagzi alkalmával. Valódi kerámia váza helyett, ami drága, használhatunk átlátszó műanyagot, üveget, de akár alumínium konzervdobozt is, amit egész egyszerűen csak le kell fújnunk porcelánhatású festék sprével. Kedvünk és ízlésünk szerint díszíthetjük, sőt apróbb díszeket is helyezhetünk el a vázáinkon, ehhez használjunk hőre puffadó festéket. Egy kattintás ide a folytatáshoz….