Kreatív ajándékötletek kategória bejegyzései

Minek örülnek a nők és minek a férfiak?!

Az ajándékozás sajnos sokszor okoz problémát amiatt, hogy gyakran vagyunk idő szűkében, és sokszor nehezen tudjuk kitalálni, hogy mivel lepjük meg a másikat. Ráadásul a hölgyek és az urak is másnak örülnek jobban és léteznek hagyományosan női és férfi ajándékok is. Sokszor érezhetjük úgy, hogy nem is ismerjük a másikat, mikor venni szeretnénk neki valami személyeset, ami biztosan örömet okoz neki. Senki sem szeretné, hogy ajándéka egy fiók mélyén lapuljon hosszú évekig, esetleg azt tovább ajándékozzák, vagy a legkellemetlenebb esetben ő maga kapja azt vissza. Ezért kívánunk ebben a végtelennek tűnő útvesztőben segítséget nyújtani és megkönnyíteni mind a hölgyek és az urak helyzetét az ajándékok kiválasztásakor.

ajándék nőknek-férfiaknak

ajándék nőknek-férfiaknak

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Csinál magad tojásdíszítés

A húsvét közeledtével mindig felmerül a kérdés, hogy idén hogyan és milyen módon teremtsünk otthonunkban húsvéti hangulatot. Természetesen a családi légkör és az együttlét nem pótolható semmivel, ám néhány könnyen elkészíthető dekoráció is sokat emelhet az ünnepi hangulaton. Ha magunk készítjük el a díszítést, sokkal jobban fogjuk szeretni, mint, ha megvásároltuk volna.

Sokan érzik úgy, hogy kevésbé jó a kézügyességük, és esetleg emiatt nem mernek nekikezdeni egyedül a tojásdíszítésnek. Nekik azt üzenjünk, hogy ne aggódjanak, mert számukra is tudunk néhány egyszerűen elkészíthető csináld magad tojásdíszítő ötlettel szolgálni és a sikeres elkészítés végére még az önbizalmuk is erősödni fog, miután valami igazán szépet alkottak. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Szívecskés nyomda – Ajándék nagypapának

A nagymamának és nagypapának nem könnyű ajándékot adni, mert az az ő privilégiumuk. Ahhoz, hogy igazán örüljenek egy ajándéknak, valami ténylegesen kreatív meglepetést kell kitalálnunk, és mindenképp be kell vonnunk az unokát is az elkészítésébe.

A csomagolást mindenképp fel tudjuk dobni egy házilag készített szívecskés nyomdával, amivel aztán a mintákat már gyermekünk tudja rányomni a nagypapa ajándékára.

Szívecskés nyomda - Ajándék nagypapának

Szívecskés nyomda – Ajándék nagypapának

Ajándék a nagypapának

Gondoljunk bele, mekkora örömet tudunk szerezni a nagypapának azzal, ha a kisunoka segít elkészíteni az ajándékát. A kiskölök meg biztosan örül, hogy festékben tapicskolhat, így ez az ötlet gyakorlatilag mindenkinek ajándék.

Ajándék a nagypapának

Ajándék a nagypapának

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Személyre szóló ajándék – Írható bögre

Személyesen neki szóló ajándékot mindenki jobban szeret kapni, mert akkor érzi igazán a törődést. Az személyre szóló ajándékok új szintje az a bögre, melyre minden reggel új üzenetet írhatunk szerettünknek.

Személyre szóló ajándék - Írható bögre

Személyre szóló ajándék – Írható bögre

 

Bele lehet gondolni, milyen jó érzés lehet a reggeli kávét úgy elfogyasztani, hogy tudjuk, hogy már gondoltak ránk.

Az írható bögre egy egyszerű kerámia bögre, melyre filccel vagy krétával lehet a személyre szóló üzeneteket írni.