Reklámajándékok – minden ami piros

Amikor cégek megkeresnek minket emblémázott reklámajándék ajánlatkérés céljából általában fontos szempont, hogy az adott termékek amellett, hogy a foglalkozásukhoz passzoljon, színben is megegyezzen az adott cég logójával!  Szerencsére bőséges emblémázható termékeink igen sok színben választhatóak, így mindig megtaláljuk az ügyfélnek megfelelőt! Tapasztalatunk szerint a piros és a kék színt keresik a legtöbben, ezért úgy gondoltam, összeszedem a legtöbbet keresett termékeket ezekben a színekben! Az első választásom a piros színre esett!

Piros reklámajándékok

Baseball sapkát leginkább azok szoktak választani, akiknek a tevékenységük valamilyen sport tevékenységgel függ össze.

piros reklámajándék

baseball sapka – logózható reklámajándék

Hölgyek részére általában a neszesszer a közkedvelt reklámajándék, mivel minden hölgy használja, és további kisebb ajándékokat lehet beletenni, így komplett ajándékcsomag lehet, mondjuk a kolléganőknek nőnapra.

logózott piros reklámajándék

neszesszer – céges reklámajándék hölgyeknek

Szakácsoknak, kuktáknak a kötény mellé gyakran választanak edényfogó kesztyűt! De háziasszonyok, vagy nagymamák részére is ideális ajándék!

piros logózható szóróajándék

edényfogó kesztyű – szóróajándék

Irodában dolgozóknak általában irodaszert keresnek, ami hasznos a mindennapos munkában, esetleg megkönnyíti a munkát! A jegyzetcsipesz a tavalyi évben igen népszerű volt!

piros irodai ajándék

jegyzet csipesz

A póló szinte mindenkinek ideális választás! Ennél a reklámajándéknál a pólóra nyomott ábra a lényeges, mert azzal tudjuk a célcsoporthoz szabni!

emblémázható piros póló

emblémázható piros póló

Stresszlabdát azoknak ajánljuk általában, akiknek a szokásosnál is nagyobb stresszel, felelősséggel jár a munkájuk, és gyakran fontos döntések meghozásában fontos, hogy higgadtak maradjanak! Kínálatunkban több formában is megtalálható.

piros szív alakú stresszlabda

stresszlabda logózható ajándék

IT-soknak leggyakrabban valamilyen számítógépes kütyüt keresünk! Ezek közül amit talán a leginkább ki tudnak választani, az az egérpad, de sok más egyéb informatikai termék közül lehet szemezgetni.

logózott reklámajándék

egérpad – logózott reklámajándék

Sportolóknak, esetleg diákoknak lehet hasznos a tornazsák! Egy jópofa felirattal tehetjük igazán kedveltté!

bordó logózott reklámajándék

tornazsák – egyedi logózással

Nyakpántot rendezvényekre vagy olyan munkahelyek dolgozóinak szokták választani, ahol beléptető kártya van, így garantáltan mindig kéznél van a kártya!

piros nyakpánt

nyakpánt – céges reklámajándék

Az esernyő szintén olyan reklámajándék, amivel szinte bármilyen célcsoportot megajándékozhatunk! Érdemes a logót magára az esernyőre is rátenni, hogy szem előtt legyen a használatnál!

esernyő reklámajándéknak

esernyő – egyedi logózással igényelhető

Szintén irodai asztalra praktikus a jegyzetcsipesz funkcióval ellátott asztali óra.

piros asztali óra

asztali óra – egyedi reklámajándék

Ebbe a rövid válogatásba nem került bele minden piros termék! Igyekeztem minden kategóriát érinteni, de kínálatunkban számtalan további lehetőséget kínálunk még!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás