Nyári csapatépítő programok

Ha már unjátok az irodában való ücsörgést a jó időben, itt az ideje egy felpezsdítő szabadtéri csapatépítőre invitálni a kollégákat! De hova is érdemes elmenni? Olyan programot kell keresni amit jó időben kint szívesen csinál az ember, és megmozgatja azokat is, akiknek az irodai munka mellett nem igen jut szabadidejük a mozgásra!

Alábbiakban mutatunk néhány ötletet amiből biztosan ihletet nyersz a szervezés során. Ne feledkezz meg a reklámajándékokról sem, amivel teljessé teheted kollégáidnak a programot!

Biciklitúra a kollégákkal

A Balaton és a Velencei tó körül is végig bicikli út vezet! Érdemes egy túrára indulni biciklivel. Ha edzettebb a társaság akkor egy balatoni kört is lehet tenni, akár több nap alatt, de egy Velencei tó körbetekerése is remek táv egy csapatépítés alkalmával! Ha hasonló útra indultok, mindenképpen készüljetek fel a napsütésre sapkával, napszemüveggel, és az esőre is egy esőkabáttal, ugyanis az időjárás gyakran igen kiszámíthatatlan! A biztonságotok érdekében pedig szereljetek minden biciklire egy csengőt és jólláthatósági matricát!

 

biciklitúra csapatépítő

biciklicsengő

nyári csapatépítő ötletek

baseball sapka

Sportversenyek

Érdemes kihasználni a jó időt és az alkalomból egy sportversennyel egybekötött csapatépítőt szervezni! Nem csak a focira kell itt gondolni, számtalan remek egyéb megmozgató versenyt is lehet szervezni! Készülj néhány labdával, ütővel vagy esetleg ugrálókötéllel, így mindenki megtalálja majd a számára szimpatikus mozgásformát!

csapatépítő sportversenyek

ütő

csapatépítő ötletek

ugrálókötél

Gyalog túra

Ha inkább csak kirándulni indulnátok, akkor mindenképp olyan helyszínt válasszatok, ami elég nagy ahhoz, hogy a túra izgalmas legyen! Nem árt, ha előtte valaki felméri a terepet, van-e a közelben valami amit érdemes megnézni, lehet-e esetleg ebédelni valahol egyet, és mindenképpen készüljetek különböző feladatokkal! Ilyen például, hogy meg kell keresni egy szobrot egy térkép alapján, vagy lépésszámlálóval mérhetitek mennyit mentetek a túra alatt, esetleg távcsővel leshetitek az erdő állatait! Legyél kreatív és tedd színessé a kirándulást!

csapatépítő kirándulás

lépésszámláló

Bármerre is indultok, a lényeg a felkészültség és a jó szervezés! Gondolj minden eshetőségre, hogy a tréning igazán emlékezetes legyen számotokra!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás