Virágküldés kategória bejegyzései

Alkalmak virágküldéshez

A virágcsokor az egyik legkifejezőbb ajándék  tud lenni abban az esetben, ha azt stílusosan, jól megszervezve juttatod el a címzettnek! Mára már az egész ország területén lehetőség van virágcsokor küldéshez, akár néhány órán belül kézbesíteni tudjuk a választott csokrot. A virágküldő szolgálatok rengeteg gyönyörű előre megtervezett és befotózott virágcsokorral várják a megrendelőket. Te küldtél már valamilyen alkalomra virágot?

Virágküldés különböző alkalmakra

Nem csak a nők, de a férfiak is örülhetnek egy virágnak. Ha nem is virágcsokorral, egy cserepes növénnyel bármikor megajándékozhatunk egy férfit is aki szereti a növényeket. Tehát az már biztos, hogy a virág ajándéknak szinte minden ember örül, nemtől függetlenül. De milyen alkalmakra lehet virágot adni illetve küldeni? Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan alkalmat amikor bátran meg lehet lepni valakit egy gyönyörű csokorkölteménnyel. Az első ami eszembe jut a

születésnapi, névnapi virágküldés.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Milyen cserepes virágot válasszunk?

A virágküldés már számos alkalommal könnyítheti meg az ajándékozást azoknak, akik szeretteiktől messze élnek! A születés és névnap, anyák napja, nőnap vagy Valentin nap, esetleg ballagás vagy részvét nyilvánítás mind-mind olyan alkalom, amikor egy szép virággal megajándékozhatjuk a másikat!

Egy gyönyörű színes virágokból összeállított vidám csokorral is meglephetjük az ünnepeltet, de ha tartósabb ajándékot keresel, akkor érdemes inkább a cserepes virágok között válogatni! Az alábbiakban bemutatunk két olyan virágfajtát, ami ideális választás virágküldéshez, ha szeretnéd, hogy az ajándékod sokáig szerezzen örömöt!

Azálea

Az Azálea sok helyen, mint a nőiesség jelképe, szimbóluma szerepel! A mértéktartás a féltés és a szenvedély kifejezője, tehát kiváló választás lehet szeretteidnek, ha cserepes virágot küldenél, ajándékoznál!

Cserepes virágküldés Budapesten Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Expressz virágküldés

Mindenkivel előfordul néha, hogy egy fontos személy névnapját, születésnapját, esetleg egy nőnapot vagy anyák napját elfelejt! Ilyenkor, amikor napközben tudatosul bennünk, hogy elfelejtkeztünk édesanyánk, barátnőnk, vagy testvérünk napját, és nincs lehetőség arra, hogy azonnal felköszöntsük őt személyesen, hirtelen nem is tudjuk mi tévők legyünk! Pedig szerencsére már van megoldás az expressz virágküldésre Magyarországon belül is!

Expressz vidéki virágcsokor rendelés

Vintage – virágcsokor

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Virágküldés – virágcsokor vagy cserepes virág?

Te próbáltad már a virágküldést? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy átéld azt az örömöt, amit ez a már kiforrott szolgáltatás nyújt! Nem csak annak élvezetes aki a meglepetésben részesül, hanem saját magad is boldoggá teszed azzal, hogy egy ilyen nagy gesztusban részesítesz másokat!

Biztosan te is voltál már úgy, hogy valakinek aki fontos neked születés vagy névnapja volt, esetleg sikeresen levizsgázott, vagy éppen gyereke született de nem tudtad személyesen köszönteni. Ezekre az alkalmakra kiváló lehetőség a virágküldés!

Milyen virágot válassz?

Amikor eldöntöd, hogy kipróbálod a virágküldést, és megnézed milyen kínálattal rendelkeznek a virágküldő szolgálatok, elsőre biztosan meglepetten tapasztalod, milyen széles a kínálat, és nem biztos, hogy elsőre tudni fogod melyik csokrot is válaszd a sok-sok gyönyörű és színes variáció közül! Először is azt érdemes eldönteni, hogy cserepes virágot, vagy vágott virágot szeretnél!

Cserepes virág küldés

Cserepes virág rendelés

Cserepes virág rendelés

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Olcsó virágküldés Budapesten

A virágküldés egyre megszokottabb már Magyarországon is! Számtalan alkalom van amikor ez a szolgáltatás segíthet megajándékozni valakit! Legyen az születés vagy névnap, köszönet, vagy anyák napi üdvözlet, esetleg a szerelmedet lepnéd meg egy meglepetés csokorral, szerencsére a fejlettebb virágküldő szolgálatok segítségével már az egész ország területére küldhetsz virágot.

Sokszor az utolsó pillanatban jut eszünkbe, hogy szeretnénk valakit meglepni, ilyenkor lehetőség van az expressz virágküldésre is, ami által már néhány órán belül kint van a futár a csokorral a címen! Te milyen alkalomra keresel virágcsokrot?

Virágküldés születés és névnapra

országos virágküldés születésnapra

Országos virágküldés születésnapra

Ha nem tudod személyesen felköszönteni ismerősödet mert távol éltek egymástól, esetleg aznap jut eszedbe, hogy névnapja van egy kedves barátodnak, vagy valamilyen családi esemény történt és hirtelen szeretnél gratulálni de nem teheted meg személyesen, akkor válogass születés és névnapi csokraink közül, amit akár már néhány órán belül expressz kiszállítunk a kért címre! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Anyák napi üdvözletek virágcsokorhoz

Május első vasárnapján ünnepeljük az Édesanyákat! Ilyenkor egy  csokor virággal, vagy ajándékcsomaggal lepjük meg Őket, akik életük hosszú szakaszát áldozták arra, hogy minket felneveljenek, és minden szükségletünket kielégítsék! Bár szívünk mélyén tudjuk, hogy ennyivel nem viszonozhatjuk azt a  sok évi önzetlen törődést és odaadást amit az évek során kaptunk, de biztosak lehetünk abban, hogy Nekik semmi elvárásuk nincs felénk, hiszen az anyai szeretet teljesen őszinte! Ettől függetlenül egy jelképes csokorral minden évben felköszöntjük Őket ezen a szép napon, amit lehetőség szerint személyesen adunk át! Azoknak pedig, akiknek nincs lehetőségük a személyes köszöntésre, remek megoldást nyújt a virág és ajándékküldő szolgálatunk!

Mind a csomag mellé, mind pedig a virágcsokorhoz érdemes egy kedves üzenetet küldeni! Erre általában a csomagküldő szolgálatoknál is lehetőség van már, sok helyen külön alkalomhoz illő képeslapot is tudsz az üzenet átadására választani! És hogy mit érdemes ráírni? Épp elég hálánkat kifejezni és megköszönni pár szóval a sok évi szeretetet, de ha nem vagy a szavak embere, mégis valami különlegesebbet szeretnél a kártyára írni, akkor az alábbiakban adunk néhány tippet!

Anyák napi idézetek csokor mellé

forrás: sulihalo.hu

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Szobanövények

Szobanövények helye a lakásban, avagy mit és hová érdemes tenni

Tulajdonképpen már az elnevezés is megtévesztő, hiszen nem léteznek szobanövények. A növények természetüknél fogva a szabadban, a természetben érzik jól magukat. Az ember mégis háziasította számos fajtájukat. Mára már szobanövények olyan nagy számban léteznek, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Méretre lehetnek kicsik, közepesek, nagyok és olykor hatalmasak is. Tulajdonságaik szerint lehetnek a párát kedvelők, a szárazságot jól viselők, igényesek, vagy igénytelenek. Továbbá megkülönböztethetjük őket a szerint, hogy melyik évszakban (télen, nyáron) virágoznak és még seregnyi szempontot figyelembe vehetünk. Nem csoda, ha nehéz a választás, ebben szeretnénk, most segíteni önöknek. Hisz nem elég ajándékba küldeni egy szép cserepes virágot, az is fontos, hogy az sokáig szép maradjon. Cikkünkbe típusonként válogattuk a növényeket, így előfordulhat, hogy nem mindegyik található meg kínálatunkban.

Virágos cserepes növények

A virágos növények talán az egyik legnépszerűbb kategória a szobanövények között, hiszen ki ne szeretne a változatos és színpompás virágokban gyönyörködni?

A Flamingó (Anthurium)

Egzotikus növény, mely elsősorban télen és tavasszal virágzik. Virága általában élénkpiros, melyek a növény fiatalabb korábban kisebb, később egyre nagyobb méretűek. Ha a növény egyszer virágot hajtott, az nagyon tartós, több hétig is megmarad, akár vágva is. Nem véletlenül a virágosok is előszeretettel tartják és készítenek vele mutatós téli csokrokat. Virágküldő szolgálatunknál is az egyik legkedveltebb cserepes növény.

Cserepes flamingo - virágküldés

Cserepes flamingo – virágküldés

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Tavaszi virágok

A végre itt az oly nagyon várt tavasz! Ez évszak a téli lemerülés után az újratöltődésről szól, persze a természet éledéséről, a változásról is nevezetesebb, amikor is a fák újra kizöldülnek, a virágok kinyílnak és az anyatermészet újra elkápráztat minket a lenyűgöző szépségével. A színek kavalkádja tárul elénk, amiben nem győzünk gyönyörködni és a látványt az illatok teszik még emelkedettebbé.

Érdemes ezt kihasználni és szeretteinket a tavasz virágai közül valamelyikkel meglepni, májusban amúgy is adódik rá alkalom, anyák napja és a ballagások idején. Nem mindenki tudja, hogy mik is a tavasz legjellemzőbb virágai, ennek jártunk utána.

Virágküldés online

Virágküldés online

Egy kattintás ide a folytatáshoz….