Virágküldés kategória bejegyzései

Lila virágok – az év színe

Már február van, hamarosan elhagy minket a téli hideg és bízunk benne, hogy a március sok napsütéssel vár bennünket. Ennek hírhozója a hóvirág, hiszen tudjuk, hogy ez a kedves virág a jó idő érkezését hirdeti.

Lila virágok - ibolya

Lila virágok – ibolya

A hóvirág nagyon sokáig nőnapi köszöntés egyik legkedveltebb figyelmessége volt, de sajnos ma már védett növény, így már nem találkozhatunk vele a virágosoknál. Hagymáját viszont lehet vásárolni, így kertedbe ültetve mindig gyönyörködhetsz bennük, vagy egy erdei kirándulás alkalmával találkozhatsz velük. A tavasz első apró kedvence a hóvirág után az ibolya, melyek csokorba szedve kedves nőnapi ajándék. A virág sokféle szimbólummal büszkélkedhet, mint például a középkorban a tisztaságot és a hűséget, szerénységet jelképezték ezek a virágok, ma a szeretetet, ártatlanságot és örömet jelképezik.

 

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Virágdobozok – A virágküldés új dimenziója

Virágküldés a különlegességet kedvelőknek

Azt hiszem azt bátran kijelenthetem, hogy egy virágcsokor (legyen az gömbcsokor, cseppcsokor, kaszkádcsokor) minden formájában csodálatos. Nyilván mindenkinek megvan a maga kedvence, de ha virágot kap az ember elsősorban a gesztust értékeli, a virágok szépségét, illatát. Tehát a virágküldés szuper dolog 🙂

Virágdoboz - Vintage World

Virágdoboz – Vintage World

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Vágott virágok – melyiket válasszam?

Szereted a vágott virágokat, de sajnálod, hogy hamar elhervadnak a lakásban? Akkor segítségedre lehetünk, hogy mely típusokat érdemes választani. Mi nők szeretjük az otthonunkat színes, illatos virágokkal díszíteni, hiszen pozitív hangulatot sugároznak, inspirálnak és motiválnak is minket. Kellemes érzéssel töltenek el, jó rájuk nézni és mosolyt csalnak az arcunkra. Ugye, te is általában alig várod már, hogy friss virággal dobd fel a lakást, illetve a hangulatod? Igen ám, de ekkor eszünkbe jut, hogy hamar elhervadnak és akár le is törheti kezdeti lelkesedésünket az friss virág megvásárlásának gondolata. Most már nem kell aggódnod, van tippünk, hogy milyen virágokat érdemes kiválasztanod, hogy sokáig ékes tárgya legyen a szobának!

Vágott virágok vázában - by pinterest

Vágott virágok vázában – by pinterest

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Virágküldés felsőfokon – Mert virágot adni és kapni is jó!

Napjaink divatja a virágküldés…

Vagy legalábbis mi nők szeretnénk, ha így lenne. Hiszen azt jelképezi, hogy valaki szeretettel gondol ránk, részei vagyunk gondolatának. Köztudottan a hölgyek jelentős része szeret virágot kapni, elmerülni egy csodaszép csokor szépségében és bódító illatában. A virágküldés manapság már nagyon egyszerű dolog, hiszen az interneten előre megkomponált csokrokból válogathatunk a saját és a megajándékozandó hölgy ízlésének megfelelően.

Virágküldés felsőfokon

Virágküldés felsőfokon

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Alkalmak virágküldéshez

A virágcsokor az egyik legkifejezőbb ajándék  tud lenni abban az esetben, ha azt stílusosan, jól megszervezve juttatod el a címzettnek! Mára már az egész ország területén lehetőség van virágcsokor küldéshez, akár néhány órán belül kézbesíteni tudjuk a választott csokrot. A virágküldő szolgálatok rengeteg gyönyörű előre megtervezett és befotózott virágcsokorral várják a megrendelőket. Te küldtél már valamilyen alkalomra virágot?

Virágküldés különböző alkalmakra

Nem csak a nők, de a férfiak is örülhetnek egy virágnak. Ha nem is virágcsokorral, egy cserepes növénnyel bármikor megajándékozhatunk egy férfit is aki szereti a növényeket. Tehát az már biztos, hogy a virág ajándéknak szinte minden ember örül, nemtől függetlenül. De milyen alkalmakra lehet virágot adni illetve küldeni? Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan alkalmat amikor bátran meg lehet lepni valakit egy gyönyörű csokorkölteménnyel. Az első ami eszembe jut a

születésnapi, névnapi virágküldés.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Milyen cserepes virágot válasszunk?

A virágküldés már számos alkalommal könnyítheti meg az ajándékozást azoknak, akik szeretteiktől messze élnek! A születés és névnap, anyák napja, nőnap vagy Valentin nap, esetleg ballagás vagy részvét nyilvánítás mind-mind olyan alkalom, amikor egy szép virággal megajándékozhatjuk a másikat!

Egy gyönyörű színes virágokból összeállított vidám csokorral is meglephetjük az ünnepeltet, de ha tartósabb ajándékot keresel, akkor érdemes inkább a cserepes virágok között válogatni! Az alábbiakban bemutatunk két olyan virágfajtát, ami ideális választás virágküldéshez, ha szeretnéd, hogy az ajándékod sokáig szerezzen örömöt!

Azálea

Az Azálea sok helyen, mint a nőiesség jelképe, szimbóluma szerepel! A mértéktartás a féltés és a szenvedély kifejezője, tehát kiváló választás lehet szeretteidnek, ha cserepes virágot küldenél, ajándékoznál!

Cserepes virágküldés Budapesten Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Expressz virágküldés

Mindenkivel előfordul néha, hogy egy fontos személy névnapját, születésnapját, esetleg egy nőnapot vagy anyák napját elfelejt! Ilyenkor, amikor napközben tudatosul bennünk, hogy elfelejtkeztünk édesanyánk, barátnőnk, vagy testvérünk napját, és nincs lehetőség arra, hogy azonnal felköszöntsük őt személyesen, hirtelen nem is tudjuk mi tévők legyünk! Pedig szerencsére már van megoldás az expressz virágküldésre Magyarországon belül is!

Expressz vidéki virágcsokor rendelés

Vintage – virágcsokor

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Virágküldés – virágcsokor vagy cserepes virág?

Te próbáltad már a virágküldést? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy átéld azt az örömöt, amit ez a már kiforrott szolgáltatás nyújt! Nem csak annak élvezetes aki a meglepetésben részesül, hanem saját magad is boldoggá teszed azzal, hogy egy ilyen nagy gesztusban részesítesz másokat!

Biztosan te is voltál már úgy, hogy valakinek aki fontos neked születés vagy névnapja volt, esetleg sikeresen levizsgázott, vagy éppen gyereke született de nem tudtad személyesen köszönteni. Ezekre az alkalmakra kiváló lehetőség a virágküldés!

Milyen virágot válassz?

Amikor eldöntöd, hogy kipróbálod a virágküldést, és megnézed milyen kínálattal rendelkeznek a virágküldő szolgálatok, elsőre biztosan meglepetten tapasztalod, milyen széles a kínálat, és nem biztos, hogy elsőre tudni fogod melyik csokrot is válaszd a sok-sok gyönyörű és színes variáció közül! Először is azt érdemes eldönteni, hogy cserepes virágot, vagy vágott virágot szeretnél!

Cserepes virág küldés

Cserepes virág rendelés

Cserepes virág rendelés

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Olcsó virágküldés Budapesten

A virágküldés egyre megszokottabb már Magyarországon is! Számtalan alkalom van amikor ez a szolgáltatás segíthet megajándékozni valakit! Legyen az születés vagy névnap, köszönet, vagy anyák napi üdvözlet, esetleg a szerelmedet lepnéd meg egy meglepetés csokorral, szerencsére a fejlettebb virágküldő szolgálatok segítségével már az egész ország területére küldhetsz virágot.

Sokszor az utolsó pillanatban jut eszünkbe, hogy szeretnénk valakit meglepni, ilyenkor lehetőség van az expressz virágküldésre is, ami által már néhány órán belül kint van a futár a csokorral a címen! Te milyen alkalomra keresel virágcsokrot?

Virágküldés születés és névnapra

országos virágküldés születésnapra

Országos virágküldés születésnapra

Ha nem tudod személyesen felköszönteni ismerősödet mert távol éltek egymástól, esetleg aznap jut eszedbe, hogy névnapja van egy kedves barátodnak, vagy valamilyen családi esemény történt és hirtelen szeretnél gratulálni de nem teheted meg személyesen, akkor válogass születés és névnapi csokraink közül, amit akár már néhány órán belül expressz kiszállítunk a kért címre! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Anyák napi üdvözletek virágcsokorhoz

Május első vasárnapján ünnepeljük az Édesanyákat! Ilyenkor egy  csokor virággal, vagy ajándékcsomaggal lepjük meg Őket, akik életük hosszú szakaszát áldozták arra, hogy minket felneveljenek, és minden szükségletünket kielégítsék! Bár szívünk mélyén tudjuk, hogy ennyivel nem viszonozhatjuk azt a  sok évi önzetlen törődést és odaadást amit az évek során kaptunk, de biztosak lehetünk abban, hogy Nekik semmi elvárásuk nincs felénk, hiszen az anyai szeretet teljesen őszinte! Ettől függetlenül egy jelképes csokorral minden évben felköszöntjük Őket ezen a szép napon, amit lehetőség szerint személyesen adunk át! Azoknak pedig, akiknek nincs lehetőségük a személyes köszöntésre, remek megoldást nyújt a virág és ajándékküldő szolgálatunk!

Mind a csomag mellé, mind pedig a virágcsokorhoz érdemes egy kedves üzenetet küldeni! Erre általában a csomagküldő szolgálatoknál is lehetőség van már, sok helyen külön alkalomhoz illő képeslapot is tudsz az üzenet átadására választani! És hogy mit érdemes ráírni? Épp elég hálánkat kifejezni és megköszönni pár szóval a sok évi szeretetet, de ha nem vagy a szavak embere, mégis valami különlegesebbet szeretnél a kártyára írni, akkor az alábbiakban adunk néhány tippet!

Anyák napi idézetek csokor mellé

forrás: sulihalo.hu

Egy kattintás ide a folytatáshoz….