Számítástechnikai reklámajándékok

Az IT kütyük világa

Kinek keresel ajándékot? Kollégáknak vagy családtagnak? Tanárnak esetleg egy orvosnak? Manapság amikor mindenki használ számítógépet, laptopot vagy tabletet esetleg mindhárma,t igen könnyű dolgunk van, ha valami hasznos ajándékkal szeretnénk meglepni az illetőt. A mindennapjaink részévé váltak az IT kütyük. Nemcsak a felnőttek de a gyerekek is napi rendszerességgel használják ezeket az eszközöket. A mobiltelefon, a különböző zenelejátszók és az ehhez tartozó eszközök nélkül már el sem tudjuk képzelni az életünket. Rengeteg mindenben segítik a mindennapjainkat, nem csak a munkánk során hanem otthon is.

Emblémázott elektronikai eszközök

Közeleg a karácsony, így egyre többen keresnek meg minket céges ajándékügyben is. Mondanom sem kell, hogy a legkeresettebb tételek közé tartoznak a különböző informatikai, elektronikai termékek. A kollégáknak szánt ajándékokat gyakran emblémázva kérik, ezzel fejezve ki a köszönetet az egész éves elkötelezett munkájukért.

Kedvenceink IT-s ajándékaink

Cégünk több éve foglalkozik emblémázott céges ajándékokkal. Kínálatunkban több száz technikai termék található, ezek közül mutatjuk be a legnépszerűbbeket, hogy segítsük a választást.

Okos telefon tartozékok

Az okos telefont reggeltől estig használjuk, sokan még éjjel sem kapcsolják  ki azt, mivel mindig elérhetőek akarnak lenni. Sajnos nagy hátránya a nagy kijelzőnek és a sok alkalmazásnak, hogy eszi az akkumulátor töltöttségét. Persze már mindenkinek van egy töltő a munkahelyén, és az autóban is tartunk szivargyújtó töltőt a biztonság kedvéért, mégis vannak olyan helyzetek amikor sos telefonálnunk kell, és lemerült a telefon. Erre az esetre találták ki a külső akkumulátort, amit ilyenkor csak elő kell venni a táskából és egy USB kábellel már tölthetjük is a telefont. Választható napelemes formában is így még külön tölteni sem kell, elég ha kitesszük a napra mielőtt magunkal visszük.

emblémázott külső akkumulátor

Külső akkumulátor

napelemes telefontöltő

Napelemes telefontöltő

Számítógép, laptop tartozékok

Kedvenc téli számítógépes termékünk a logózható USB-s pohármelegítő. Ez az ötletes ajándék melegen tartja a kávét, teát míg tulajdonosa dolgozik, így nem kell folyton felállni a géptől. Karácsonyra egy forrócsokival, vagy egy ízletes teakeverékkel egybecsomagolva meglepheted vele kollégáidat.

karácsonyi emblémázott meglepetés

Pohármelegítő

Akik sok kiegészítőt használnak laptopjukhoz, biztosan mindig USB csatlakozó hiányban szenvednek. Nekik érdemes egy USB elosztót választani, hogy kényelmesen  dolgozhassanak számítógépükön.

logózható USB elosztó

USB elosztó

Amennyiben a felsorolt termékek közül egyik sem az amit keresel, látogass el weboldalunkra, ahol céges ajándékaink között még több kategóriából szemezgethetsz.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás