UV nyomással emblémázható reklámajándékok

UV nyomással emblémázható termékeink

Ha környezetbarát technikával készült, alacsony költségvetéssel szeretnél kisebb darabszámban reklámajándékot logóztatni, akkor az UV nyomtatási eljárást javasoljuk. Az UV nyomtatás során alkalmazott festék ultraviola fényre polimerizálódik. Bármilyen anyagon megtapad legyen szó fémről, üvegről, műanyagról vagy fáról, szinte azonnal megszárad és további felületi kezelést nem igényel. Az ilyen eljárással készült termékek ellenállnak az időjárásnak és a napfénynek is, így nem kell attól tartanunk, hogy a színek megfakulnak. Ez azt jelenti, hogy kültéri illetve beltéri reklámajándékokat is lehet ilyen eljárással emblémázni. Nyomtatni négy színnel vagy akár fehér alányomással is lehetséges a sötét felületekre. Viszont mivel a festék nem rugalmas így az összenyomható reklámajándékról lepereghet a festék. Lássuk kínáltunkból kiemelt UV emblémázással elérhető termékeinket.

Digitális fotókeret

A technológia fejlődésének köszönhetően ma már bárhol és bármikor rendelkezésünkre áll a mobilunk melyek szép képek elkészítésére alkalmas. Rengeteg fotót készítünk napi szinten, melyet szeretünk megosztani másokkal is és megmutatni, hogy hol jártunk, mit csináltunk és mindent, amit fontosnak érzünk. Szeretjük megörökíteni a pillanatokat, megőrizni őket és visszanézni amikor csak lehet. Ez a digitális fotókeret, melyet a számítógéphez csatlakoztatva lép működésbe, ezt a cél szolgálja. A kedvenc fotóinkat a kis kereten belül tudjuk megjeleníteni mely 8 mb memóriával rendelkezik. Egy ilyen ajándékkal mosolyt csalhatunk a munkatársainknak arcára!
Listaár logózás nélkül: 840 Ft + Áfa*
Update: Sajnos ez a termék már nem kapható kínálatunkban!

digitális fotókeret

digitális fotókeret

UV mérő karpánt

A nyári fesztiválok, vízpartok elengedhetetlen reklámajándéka az UV-t mérő karpánt. Igazán olcsó szóróajándék és praktikus a viselői számára. A nyári melegekben nagyon ügyelnünk kell és védekeznünk kell az UV sugárzás ellen. Így igazán hasznos, ha a közünkön láthatjuk mennyire erősek a nap sugarai.
Listaár logózás nélkül: 251Ft + Áfa*

uv nyomással emblémázható - uv karpánt

uv nyomással emblémázható – uv karpánt

Többfunkciós autós lámpa

Autónk elengedhetetlen kelléke egy jó zseblámpa. Ez az exkluzív darab 36 órán keresztül is képes világítani zseblámpaként használva de vészhelyzeti jelzőfényként akár 48 órát is kibír.
Mágneses, így könnyedén a járműhöz lehet rögzíteni. Multifunkcionális ablaktörő kalapács és biztonsági öv átvágó is egyben! Férfiaknak, partnereknek tökéletes reklámajándék lehet!
Listaár logózás nélkül: 5367 Ft + Áfa*

logózható autós lámpa

logózható autós lámpa

* Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás