Programok anyák napjára

A dátumot ne feledd, idén május 7.-én van anyák napja! Ha szeretnéd meglepni édesanyádat, nagymamádat, akkor fontos ezt a dátumod megjegyezned és felírnod, hogy még időben készülni tudj valami meglepetéssel, egy ajándékcsomaggal vagy virágcsokorral. Korábban megjelent néhány bejegyzésünkben olvashattok néhány hogyan készíthetsz saját magad valami egyszerűen és könnyen elkészíthető kedvességet. De ha nem ilyen jellegű ajándékkal szeretnél nekik örömet okozni, akkor tudunk néhány programot ajánlani nektek, hogy egy közös szuper vasárnapi napot együtt tölthessetek!

anyák napja

anyák napja by google

Vidd el Édesanyádat

Kevés időt tudunk együtt tölteni a szeretteinkkel, mindenki elfoglalt, tanul, dolgozik, társas kapcsolatait ápolja, ezért sokszor háttérbe szorulnak a család tagjai. Pedig őszintén szólva ők a legfontosabbak az ember életében, a szerettei, akikre mindig számíthat és támaszkodhat. Az ilyen jeles napok, mint az anyák napja is, azért fontos, hogy elgondolkozzunk mennyi szeretetet és szépséget kaptunk attól, aki mindig mellettünk áll.  Ragadjátok meg édesanyátok kezét és induljatok meg a szabadba! Töltsétek együtt ezt a csodálatos napot!

Programok

Ha esetleg ezen szép napon, az idő úgy alakulna, hogy nem lehet szabadtéri programot szervezni, akkor találhattok néhány „rossz idő esetén” tervet!

Állatkert

zsiráf by pinterest

zsiráf by pinterest

Az állatkert mindig egy tökéletes családi program, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az év elején született néhány zsiráf bébi, itt az idő megnézni őket! Érdemes előtte tájékozódni, hogy milyen programokkal várják a látogatókat az állatkert gondozói!

 

 

Margitszigeti séta avagy Boldogasszony szigete

margitsziget szökőkút by google

margitsziget szökőkút by google

Budapest egyik legnagyobb és egyben az ország legszebb parkja található itt, mely rengeteg látnivalóval kecsegtet. Többek között a nemrég felújított zenélő szökőkút, Szabadtéri színpad, Japán kert és sok minden más, de a lényeg, hogy egy nagyon szép, élményekkel teli napot tölthetünk el itt a családdal!

Budai vár- Várkert Bazár

várkertbazár by google

várkertbazár by google

Mindig rengeteg programmal várja a  látogatókat a vár és a pár éve megnyitott bazár, így érdemes utánanézni hogy éppen milyen kiállítással vagy rendezvénnyel várja nézelődőket.

Esős idő esetén

  • Mozi
  • Kiállítás
  • Múzeum
  • Cukrászda

 

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás