9 reklámajándék ami elengedhetetlen a kényelmes utazáshoz

A nyárnak ugyan vége van, de most indul a nyaralóhelyeken az utószezon. Sokan döntenek úgy, hogy inkább szeptemberben indulnak el nyaralni, mint a nyári hónapokban. Vannak akik azért mert ilyenkor olcsóbban ki lehet hozni egy nyaralást mint fő szezonban, és talán kevesebben is vannak a szálláshelyeken, strandokon, városokban mások pedig azért döntenek a szeptemberi utazás mellett mert nyáron egész egyszerűen nem tudnak elszakadni a munkahelyről.

Én személy szerint jobban szeretek kora ősszel elutazni, mert így hosszabbnak tűnik a nyár. Azon utazók közé tartozom, akik szeretik kiélvezni magát az utazást is. Egy kényelmes út alkalmával rá tudunk készülni a pihenésre, így már amikor megérkezünk az üdülőhelyre nem az otthoni problémákon fogunk agyalni. Ebben segítenek sokat az utazós promóciós ajándékok, melyek amellett, hogy praktikusak remekül hirdetik cégedet is.

9 reklámajándék a komfortos utazáshoz

Bőrőndcímke

Annál nincs is kellemetlenebb mint mikor az utazás végén kiderül, hogy a csomagod valahol elveszett. Lásd el a táskádat egy bőröndcímkével, hogy ha véletlenül elkeveredik a pakolás során, gyorsabban visszakerülhessen hozzád.

utazós reklámajándék

Bőrőndcímke – reklámajándék

Füldugó

Nagyon meg tudja keseríteni az utazást ha egy síró kisbaba, vagy egy hangosabb csapat miatt nem tudod magad elengedni. Egy füldugó igazán nem foglal sok helyet a táskában, és használatával garantáltan pihent leszel az út végén is.

reklámajándék utazáshoz

Füldugó

Bőrönd zár

Ezzel a fém bőrönd lakattal általad kiválasztott három jegyű kóddal zárhatod le a csomagodat, így nem kell attól tartanod, hogy az út során eltűnik valami. Figyelj rá, hogy olyan kódot adj meg amit nem felejtesz el, és soha ne jegyezd fel sehova!

emblémázott szóróajándék

Bőrönd zár

Táska akasztó

Utazásod során mindig van nálad legalább egy táska, amiben a legfontosabb dolgokat magadnál tartod. Pénztárca, igazolványok, zsebkendő…Leginkább úgy tudsz figyelni értékeidre, ha nem teszed le a táskádat pultra, másik székre vagy a járművek ülésére. Ha magaddal viszel egy mágneses táska akasztót, mindig szem előtt tarthatod csomagodat.

logóval ellátott reklámajándék

Táska akasztó

Szem takaró maszk

Szem takaró maszkkal éjszakát varázsolhatsz magadnak az úton bárhol bármikor. Ha te sem tudsz világosban pihenni, semmiképp se hagyd itthon!

szóróajándék utazásra

Szem takaró maszk

Alvó szett

Egy hosszú repülőút nagyon megterhelő tud lenni. Készülj fel az éjszakai utazásra egy alvó szettel, hogy valamivel kényelmesebben és nyugodtabban tudj pihenni. A szett a nyakpárna és a szemtakaró maszk mellett egy pár füldugót is tartalmaz, hogy ne csak kényelmes legyen az alvás, de az esetleges zajhatásokat is ki tudd szűrni.

emblémázott reklámajándék repülő útra

Alvó szett

Úti adapter

A világ bármelyik felére utazol, ennek az úti adapternek bárhol hasznát veszed.

utazós promóciós ajándék

Úti adapter

Utazó pohár

Kirándulás, túrázás alkalmával jó ha van nálad egy pohár. Ennek az úti pohárnak előnye, hogy összecsukható, így nem foglal nagy helyet. Akár egy táskára is fellógatható.

praktikus utazós ajándék

Utazó pohár

Öltönytartó

Ha valamilyen nemes eseményre esetleg üzleti útra indulsz, vinned kell magaddal egy öltönyt. Ennek gyűrődés mentes szállítása kicsit nehézkes, ha nincs öltönytartó táskád. Céges ügyfeleidnek nem is találhatsz ennél hasznosabb ajándékot.

legjobb utazós reklámajándék

Öltönytartó

céges utazós ajándék

Öltönytartó

A fent felsorolt termékek a saját céged logójával ellátva kiváló reklámajándékként szolgálnának, de ha más elképzelésed van, nézz szét az oldalunkon, ahol további emblémázható reklámtárgyak közül tudsz válogatni. Ha még nem tudod mit szeretnél vagy mi az ami passzol a vállalkozásod tevékenységéhez, kérj ajánlatot e-mailben, hogy segíthessünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb termékeket.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás