Toll és tollkészlet: a megunhatatlan céges ajándék

Vannak olyan üzleti ajándékok, melyek örök klasszikusnak számítanak. Szépek, praktikusak így az aki kapja, örömmel használja őket akár hosszú éveken keresztül. Ezek közé tartoznak például a tollak, tollkészletek és más írószerek.

Reklámajándékként az írószerek minden formája igen népszerű, kezdve az olcsó műanyag tollaktól az elegáns tollkészletekig. Előbbieket inkább promóciós ajándékként ajánljuk, míg az utóbbiakat reprezentációs célra. Egy finom logóval vagy gravírozással ellátott darab biztos, hogy kedves ajándék lehet üzletfeleink részére.

1034-50

Céges ajándék – tollkészlet

Mivel közeleg az év vége, most reprezentatív tollaink közül emelünk ki néhányat, melyek üzleti ajándékok lehetnek.

Karácsonyi céges ajándékötleteink

A6 füzet és toll - üzleti ajándék

A6 füzet és toll – üzleti ajándék

Füzet és toll ajándékdobozban

A6-os méretű kemény-fedeles jegyzetfüzet, mellé matt színű, rozsdamentes acél toll. Hölgyeknek, uraknak egyaránt ajánljuk. Díszdobozban szállítjuk, mely egy szalaggal átkötve más csomagolást már nem is igényel.

 

 

 

Golyóstoll díszdobozban - céges karácsonyi ajándékötlet

Golyóstoll díszdobozban – céges karácsonyi ajándékötlet

Charles Dickens golyóstoll

A csavaros mechanikájú toll igazán reprezentatív választás, melyet a díszdoboz hangsúlyoz ki igazán. Elegáns ajándék, mely azt sugallja megbecsüljük azt, akinek adjuk.

 

 

 

 

Pénztárca, toll, kulcstartó szett

Pénztárca, toll, kulcstartó szett

Millau szett

Nem csupán egy toll, hanem egy teljes garnitúra elegáns bőrtárgyakból. A toll, pénztárca és kulcstartó hármasa garantálja, hogy ez az üzleti ajándék mindig szem előtt lesz.

 

 

 

 

10667800toll-es-pendrive-szettToll és pendrive szett

Szintén elegáns választás a fém golyóstoll és a 4GB méretű pendrive díszdobozban. A toll mellett az adathordozó az egyik olyan eszköz, melyre sokaknak napi szinten szüksége van, így ez az ajándék is mindig kéznél lesz.

 

*Update: a termékek már nem érhetőek el kínálatunkban!

Balmain és Charles  Dickens márka újabb íróeszköz kínálata itt és itt érhetőek el.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás