Az új céges ajándék trend: logózható csokoládé

Logózott reklámédességek

A logózott, feliratozott reklámajándékok mindig is előkelő helyet foglaltak el a céges ajándék kategóriák között. Ez érthető, hiszen amikor pénzt fordítunk arra, hogy partnereinket megajándékozzuk szeretnénk, hogy minél tovább emlékezzenek arra, hogy az adott tárgyat kitől kapták. Hazánkban is nagy hagyománya van a különböző emblémázott tárgyak ajándékozásának, ám az emblémázás módja jól láthatóan hatalmas változáson ment át az elmúlt években.

A 80’-as, 90’-es évekre az volt a jellemző, hogy a legtöbb cég túlzásba esett. Hatalmas céglogóval láttak el minden ajándékot, azt gondolva minél jobban látszik az, annál jobb. Pedig, mint sok más esetben, a céges ajándék logózásnál is érvényes a mondás: a kevesebb néha több. Ha nagy emblémával látunk el egy ajándékot, jó eséllyel pont az ellenkező hatást érjük el. Bekerül egy fiók mélyére, nem használják, esetleg rögtön kidobják azt. Biztosan mindenkinek volt olyan reklámajándék baseball sapkája, melyet csak pecázni vett fel vagy reklámpólója, ami portörlőként végezte. Hasonló a helyzet a feliratos olcsó tollakkal is. Írunk vele, de nem fontos, hogy elveszik-e vagy sem.

Ezt a jelenséget a cégek is felismerték és az utóbbi időben a hatalmas logók helyett egyre másra kezdtek elterjedni a jó minőségű és diszkréten logózott céges ajándékok. Természetesen a hatás sem maradt el, hiszen mindenki szívesebben használ egy olyan tárgyat, mely praktikus és nem rí le róla messziről, hogy ingyen kapta. Vagyis ezek a reklámajándékok hosszú távon jobb befektetésnek bizonyulnak. Drágábbak ugyan, de tovább és ami nem elhanyagolható, szívesen használják őket az emberek.

A legújabb céges ajándék trend a logózott csokoládé

A diszkrét logózás mellett, a legújabb trend az ehető, iható ajándékok logózása. Jelenleg a gasztronómia, a különleges finomságok kipróbálása nagyon divatos, ilyesmit mindenki szívesen fogad üzleti ajándékként. Miért ne lehetne ezeket is logózni? Az egyedi címkés bor ajándékozása már régóta divat, de most többre is van mód! Létezik olyan csokoládé, melynek nem csupán a dobozát, hanem a felületét is lehet logózni!

Logózható bonbon - céges ajándék

Logózható bonbon – céges ajándék

Hogyan? Manapság ez már egyáltalán nem ördöngősség. Csupán egy speciális nyomtatóra van szükség, mellyel egy ételfestékkel megszínezett vékony kakaóvaj lapot nyomtatunk és ezt a csokoládé felszínére illesztjük. Megfelelő szakismerettel egy egyszerű és már nem is igazán drága technika.

Logózható csokitallér díszdobozban

Logózható csokitallér díszdobozban

Segítségével lehetőség nyílik bonbonok, táblás csokoládék vagy akár csokoládé nyalóka logózására is.

Azonban ez a módszer csak fehér csokoládé logózására alkalmas, tej- és étcsokoládé felületén nem érvényesülnének a színek és minták. Természetesen létezik megoldás arra az esetre is, ha nem szeretnénk fehércsokoládét ajándékozni. Tej- és étcsokoládé felületére ugyanis nyomtatni nem lehet, de speciális öntőforma segítségével maga a csokoládé válik mintázhatóvá. Akinek pedig ez a megoldás drága, választhatja a papírgyűrűs változatot, amire bármilyen grafika elhelyezhető.

Mintázott csokoládé tábla

Mintázott csokoládé tábla

Logózott papírgyűrűs csoki

Logózott papírgyűrűs csoki

Logózott csokoládé tábla

Logózott csokoládé tábla

Finom és látványos ajándék, mellyel nagyon hatékonyan reklámozhatjuk vállalkozásunkat. Az igaz, hogy ez az ajándék viszonylag hamar elfogy és nem marad úgy meg, mint egy naptár, de olyan újdonság, amit biztosan mindenki megjegyez, sőt el is mesél ismerőseinek.

Nézz körül teljes logózható édesség kínálatunkban!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás