Egyedi logózható ajándékaink – Reklámcsoki

Jól emlékszem mikor az 1990-es évek közepén megkaptam életem első logózott ajándékát, ami egy üveg Tokaji Aszú volt. Féltve őriztem és egészen a 20. születésnapomig a vitrin éke volt, ám a jeles eseményen felbontásra került, de az üveg még most is meg van és bármikor ránézek kellemes emlékeket ébreszt bennem. Ezért is gondolom úgy, hogy a logózható ajándékok egyszerűen nem mennek ki a divatból, sőt az újabb és újabb technikai eljárások miatt reneszánszukat élik mostanság is. Nem egyszer hangsúlyoztuk már blogunkon, hogy egy ajándék akkor a legjobb, ha személyes, egyedi, átlagtól eltérő és a logózott ajándék pontosan megfelel erre a célra.

Logózott italokat már elég régóta kínál számos cég, nem ritka egy-egy tárgyalás végén, céges rendezvényen, a céglogós bor, vagy pálinka, netán valamilyen használati tárgy, esetleg irodaszer. Mi ezen túlmenően egy egyedibb dolgot szeretnék bemutatni, a széles logózott csokoládé választékunkat.

Logózható bonbon (Lédig)

Képzelje egy, hogy egy tárgyalás szünetében a kávé mellé milyen jól mutat egy céglogós bonbon, de egy céges partin, mint nassolni való, vagy akár céges ajándék gyanánt is remek lehet egy finom csokoládéból készült édesség. Az egyedi céglogós bonbonok fehércsokoládéból készülnek, mivel a tej-, és étcsokoládét sötétebb színük miatt logózni nem lehet. Ezek mintája fix, de ezekből is érdemes rendelni a tálra, hogy változatosabb legyen a kínálat.

Logózható bonbon - üzleti ajándék

Logózható bonbon – üzleti ajándék

Logózható csokinyalóka

A imént említettük már, hogy egy rendezvényen jól mutat egy céges logóval ellátott édesség, de akár egy promóciós kis csomagba is kerülhet, illetve az alkalmazottak gyermekit is meg lehet ajándékozni mondjuk karácsonykor, húsvétkor egy-egy csokoládéból készült nyalókával amelyen ott díszeleg a cégünk jelképe, címere. Nem csak remek reklámhordozó, de finom is.

Logózható csokitallér, csokinyalóka celfonában

Logózható csokitallér, csokinyalóka celfonában

Logózható táblás csokoládé

Ahol bonbon, csokinyalóka és forró csokoládé fellelhető, ott nem maradhat kis a sorból a hagyományos táblás csokoládé sem. Cikkünk utolsóként bemutatott logózható ajándéka a klasszikus táblás csokoládé, melyhez egyedi dobozt készítünk.

Táblás logózató csokoládé

Táblás logózató csokoládé

Elsősorban cégeknek lehet hasznos logózható termékcsaládunk, de akár egy sportegyesület, iskola, vagy akár címerrel rendelkező nemesi családnak is jól használható ajándék lehet bármelyik a felsoroltak közül. Kölcsönözzön egyéniséget, stílust vállalkozásának, annak promótáláshoz és válasszon ajánlataink közül.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás