Karácsonyi reklámajándékok gyerekeknek

A gyerekek várják a legizgatottabban a karácsonyt, számukra sosem akar véget érni ez az időszak! Hiszen mennyire izgalmas a karácsony előtti időszak, mikor ők is készülni szeretnének a nagy ünnepre. Segíteni szeretnének az anyukának a sütésfőzésben, megteríteni, kidíszíteni a lakást és szeretnék a karácsonyfát kiválasztani és feldíszíteni szaloncukrokkal. És persze alig várják, hogy a Jézuska elhozza az ajándékot szenteste.
Ők igazán tudnak örülni az ajándéknak.

Alapítványoknak, cégeknek, akik munkatársaik gyermekeit is szeretnék meglepni valami aprósággal, azoknak javasoljuk a következő reklámajándékainkat, melyeket céges logóval is el lehet látni!

Emblémázható gyerekjátékok karácsonyra

Plüss

Rénszarvas plüss - Karácsonyi reklámajándékok gyerekeknek

Rénszarvas plüss – Karácsonyi reklámajándékok gyerekeknek

Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb gyerek imádja a plüssállatokat! Pihepuhák, melegek, aranyosak és mindenhova magukkal tudják vinni! Egy rénszarvasos és egy hóembere plüssjáték közül választhatsz, melyeket megtalálsz oldalunkon.

Labda

Kis labda - karácsonyi játék gyereknek

Kis labda – karácsonyi játék gyereknek

A labda szintén a kedvelt ajándékok között szerepel. Szerethető ajándék és a legfőbb előnye hogy tudunk vele együtt játszani gyerekkel. Mivel egy stresszlabdáról van szó, így puha, és a játék során biztosan nem okoz sérülést. Kicsi, könnyű a kedves mintázatú labdáról van szó, mely egy mikulást vagy egy hóembert ábrázol. Könnyen logózható, így ha ilyen igényed lenne, várjuk megkeresésed!

Adventi naptár

Adventi naptár filcből - emblémázható ajándék gyerekeknek

Adventi naptár filcből – emblémázható ajándék gyerekeknek

Izgalmas ajándék egy adventi naptár, mikor mindennap ki kell hajtani egyet és valami finomságot rejt az ablak. Ez is nagyon szeretik a gyerekek, izgalommal tölti el őket és alig várják a következő napot, hogy újra kinyithassanak egy újabb ablakot naptárból! Ez a hóemberes termékünk bár édességet nem rejt sajnos, de fel lehet tölteni valami aprósággal melyet aztán a gyerekeknek ajándékozhatunk.

Színezhető zokni

Színezhető zokni gyerekeknek - logózható karácsonyi játék

Színezhető zokni gyerekeknek – logózható karácsonyi játék

Színezni, firkálni, festeni, satírozni rendkívül szeretnek a gyerkőcök, főleg ha valami olyat kreálhatnak meg amit utána még viselni is tudnak!  Felvehetik, egésznap abban lehetnek és elismerő szavakra várva mindenkinek mutogatják! Bizony ők csinálták, ők színezték ki. Ha felkeltette érdeklődésed ez az ajánlatunk itt olvashatsz róla bővebben!

*Karácsonyi kínálatunk csak az aktuális szezonban érhető el! 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás