Új ajándékcsomagok nőknek 15000 Ft alatt

Ajándékcsomagok hölgyeknek 15000 Ft alatt

Mint minden évben új ajándékcsomagokkal kedveskedünk a vevőinknek és ez természetesen idén sem marad el.
Mivel több árkategóriában is vannak termékeink, ebben a bejegyzésben a 15000 Ft alatti ajándékcsomagokat mutatunk be, melyeket nőknek érdemes ajándékozni.
Szélsebesen repülnek a napok, hetek, hónapok és évek, és ezért néha előfordul, hogy megfeledkezünk azokról, akik fontosan nekünk. Ebben szeretnék segítséget adni, a lenti összeállításainkkal, melyeket különböző igények alapján készítettük el.

Ha szeretnél biztosra menni, és nem tudod pontosan minek örülne az illető, akkor jó eséllyel az lenti összeállításunk közül egy, biztosan elnyeri a tetszésedet!

Csomagbemutató – 3 féle ajándék tőlünk!

Kedves Gesztus

Egy jó barátnak, rokonnak, ismerősnek egy igazán kedves ajándékcsomag. Mint nevéből is adódik, ezzel a kedves gesztussal biztosan örömet szerzel a másiknak!  Hölgyeknek nagyszerű választás, hiszen a csokoládék mellett egy igazán finom, a tradicionális Ír whisky és a tejszín keverékeként létrehozott italkülönlegességgel kényeztetheti magát.
A pálcikás forró csoki is egy új termékünk, és ezzel a megjelenésével és fahéjas ízével, tökéletes forró finomság lehet a hűvösebb időkben.

Kedves gesztus ajándékcsomag

Ajándékcsomagok hölgyeknek

Romantika – Nőies finomságok

Rengeteg finomsággal pakoltuk tele ezt a kényeztető ajándékcsomagot. Nem is tudjuk megmondani, hogy mely termék a legfinomabb, de az biztos, hogy ezek az ínyencségek minden hölgy kedvére valóak.
Legyen szó egy lazulós borozgatós estéről, vagy egy bekuckózós, délutánról, ebben a csomagban minden megtalálható, ami a kikapcsolódáshoz kell. 
Ezen kívül tartalmaz a meglepetéscsomag lekvárt, kekszet és más csokoládét is! Itt tudod megnézni oldalunkon!

Romantika ajándékcsomag

Romantika ajándékcsomag

A legjobb nagyinak

Szívmelengető ajándékcsomagunk mely a Legjobb nagyinak nevet viseli, természetesen nem csak nagymamáknak ajánljuk. Válogatott finomságokból állítottuk össze, minden hölgy megtalálja benne a kedvenc nyalánkságát. A finom délutáni teát ízesíthetjük a Hungarikumnak számító selyemfűmézzel, hozzá az aszalt gyümölcsös zabkeksz nyújt tökéletes kiegészítést.
Bízunk benne, hogy sikerült választanod, de ha esetleg nem ilyen jellegűt kerestél és más érdekelne, látogass el oldalunkra!

A legjobb nagyinak ajándékcsomag

A legjobb nagyinak ajándékcsomag

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás