Emblémázható piperekellékek nőknek

Hölgyeknek mindig könnyebben tudunk ajándékot választani, mint férfiaknak, hiszen minden kis haszontalan apróságnak is tudnak örülni. Nincs ez másképp akkor sem, ha emblémázható reklámajándékot keresünk kifejezetten női partnereink, ügyfeleink számára. Nem lőhetünk mellé, ha valamilyen pipere termékkel kedveskedünk nekik, hiszen mi nők alapvetően hiúak vagyunk. Íme egy kis ízelítő webáruházunk emblémázható piperecikk kínálatából.

1. Fürdőszett dézsában

Ebben a kis fa dézsában megtalálható minden kiegészítő, ami egy kellemes fürdőzés alkalmával szükséges lehet. Körömkefe, szizál, szivacs, horzsakő.
Listaár logózás nélkül: 2260 Ft + Áfa*

Emblémázható fürdőszett dézsában

Emblémázható fürdőszett dézsában

2. Winston fürdőszett

Ajánljuk figyelmükbe ezt az exkluzív fehérgyapot illatú fürdőszettet, mutatós fa dobozban.
150 ml tusoló gél, 140 g fürdősó, 2 db fürdőgolyó és 100 g szappan, amely kis pamut tasakba van csomagolva.
Listaár logózás nélkül: 7387 Ft + Áfa*

Emblémázható fürdőszett reklámajándék

Emblémázható fürdőszett reklámajándék

3. Manikűrkészlet

Hölgyekkel gyakran megesik, hogy munka vagy bevásárlókörút közben letörik, beszakad a körmük. Mivel mindenbe beleakadhat ezzel kockáztatva a további sérülés lehetőségét, jobb mielőtt levágni, lereszelni a sérült darabot. Ebben lehet remek segítség ez a hordozható mini manikűrkészlet, melynek tartalma: szemöldökcsipesz, körömcsipesz, körömreszelő, körömágy formázó.
Listaár logózás nélkül: 633 Ft + Áfa*

Emblémázható manikürszett

Emblémázható manikűrszett

4. Carlton fürdőszett

Ha szépségápolásról van szó nem feledkezhetünk meg egy puha köntösről vagy törölközőről sem. Ebben az exkluzív csomagban találunk egy 140*70cm méretű törölközőt 300g/m2 mikroszálas anyagból és egy hozzá illő papucsot, mely univerzális méretű. Akár vendégeinknek is kiváló ajándék lehet. Ajándéktasakban szállítjuk.
Listaár logózás nélkül: 3589 Ft + Áfa*

Logózható fürdőszett

Logózható fürdőszett

5. Naptej SPF 30, 60 ml

A nyári melegek és a tikkasztó kánikula közeledtével nagyobb gondot kell fordítanunk bőrünk védelmére. Ez az emblémázható tubusú naptej SPF 30 védelemmel, lágyan ápolja és védi bőrünket a leégéstől és az erős sugárzástól. Több féle színben elérhető, illeszkedő tetővel. 60 ml űrtartalommal.
Listaár logózás nélkül: 815 Ft + Áfa*

Emblémázható naptej reklámajándék

Emblémázható naptej reklámajándék

6. Olima emblémázható törölköző

Ez a 100% pamut törölköző, széles szegélyével kiválóan alkalmas rá, hogy egyedivé tegyük hímzéssel, szitázással. Több méretben és színben kapható, így biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt. 30×50 cm-es alap 6cm bordűrrel, 50×100 cm-es alap 7cm bordűrrel, 70×140 cm-es alap 8cm bordűrrel, 100×160 cm-es alap 9cm bordűrrel. Az anyag sűrűsége 450 g/m2.
Listaár logózás nélkül: 5124 Ft + Áfa*

Olima reklámajándék törölköző

Olima reklámajándék törölköző

7. Compact” zsugorkendő

Igazán praktikus ez a tabletta formára zsugorított, cellulóz törlőkendő. 10 db-ot találunk a ø23×110 mm méretű átlátszó tokban, melyek víz hatására megdagadnak, és felveszik eredeti formájukat, melynek mérete 230×230 mm. 
Listaár logózás nélkül: 419 Ft + Áfa*

Emblémázható zsugorkendő

Emblémázható zsugorkendő

8. Zen masszázskő*

Manapság egyre divatosabbak a különféle masszázsok, távol keleti gyógymódok, irányzatok. Miért ne kényeztethetnénk magunkat és családunkat otthonunk nyugalmában? Ezzel a 4 darabos bazalt masszázskővel bátran kísérletezhetünk, Bársony tokban szállítjuk, mérete 140×170 mm
Listaár logózás nélkül: 800 Ft + Áfa*

Logózható masszázskő szett

Logózható masszázskő szett

*Ez a termék már nem elérhető kínálatunkban!

9. Glance emblémázható tükör hajkefével

Minden női táskában találhatunk bizonyos alapkellékeket. Ilyen a fésű és a zsebtükör is, melyet ebben a termékeben összekombinálva találhatunk meg. Átmérője 66 mm.
Listaár logózás nélkül: 285 Ft + Áfa*

Emblémázható tükör hajkefével

Emblémázható tükör hajkefével

10. Frodeau piperetáska

Mindezen apróságok és egyéb nélkülözhetetlen kiegészítők tárolására elengedhetetlen szüksége van minden nőnek egy jól funkcionáló kozmetikai táskára. Ez a darab cipzáras, belső zsebbel és műanyag akasztóval rendelkezik, így akár a zuhanyzóba is fellógathatjuk. Mérete 230×180×90 mm
Listaár logózás nélkül: 975 Ft + Áfa*

Emblémázható kozmetikai táska

Emblémázható kozmetikai táska

* Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás