Virágküldés – virágcsokor vagy cserepes virág?

Te próbáltad már a virágküldést? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy átéld azt az örömöt, amit ez a már kiforrott szolgáltatás nyújt! Nem csak annak élvezetes aki a meglepetésben részesül, hanem saját magad is boldoggá teszed azzal, hogy egy ilyen nagy gesztusban részesítesz másokat!

Biztosan te is voltál már úgy, hogy valakinek aki fontos neked születés vagy névnapja volt, esetleg sikeresen levizsgázott, vagy éppen gyereke született de nem tudtad személyesen köszönteni. Ezekre az alkalmakra kiváló lehetőség a virágküldés!

Milyen virágot válassz?

Amikor eldöntöd, hogy kipróbálod a virágküldést, és megnézed milyen kínálattal rendelkeznek a virágküldő szolgálatok, elsőre biztosan meglepetten tapasztalod, milyen széles a kínálat, és nem biztos, hogy elsőre tudni fogod melyik csokrot is válaszd a sok-sok gyönyörű és színes variáció közül! Először is azt érdemes eldönteni, hogy cserepes virágot, vagy vágott virágot szeretnél!

Cserepes virág küldés

Cserepes virág rendelés

Cserepes virág rendelés

A cserepes virágot azoknak érdemes adni, akik maguk szeretnek virággal foglalkozni, kertészkedni, ültetni és van is módjuk arra, hogy a kapott virágot kiültessék, gondozzák. Sose küldj cserepes növényt olyannak, akinek se ideje, se kapacitása nincs a növény gondozásra, mert csak bosszankodni fog a kiszáradt növény láttán!

Virágcsokrok minden alkalomra

Virágcsokor küldés

Virágcsokor küldés

Akik kis lakásban élnek, nem gondoznak kertet és nem értenek a növények ápolásához, azoknak inkább valamilyen vágott virágból összeállított virágcsokorral kedveskedj! Itt is számtalan lehetőséged van, ezért a csokrokat alkalom szerint csoportosítottuk, így sokkal kevesebb csokor közül kell választanod!

Tipp:

Ha a cserepes virág mellett döntesz, nem árt, ha utánanézel interneten, hogy a választott virág mit igényel, hogyan kell gondozni! Így ha a megajándékozott nem is ismeri a növényt akkor is gondozni tudja a későbbiekben!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás