Expressz virágküldés

Mindenkivel előfordul néha, hogy egy fontos személy névnapját, születésnapját, esetleg egy nőnapot vagy anyák napját elfelejt! Ilyenkor, amikor napközben tudatosul bennünk, hogy elfelejtkeztünk édesanyánk, barátnőnk, vagy testvérünk napját, és nincs lehetőség arra, hogy azonnal felköszöntsük őt személyesen, hirtelen nem is tudjuk mi tévők legyünk! Pedig szerencsére már van megoldás az expressz virágküldésre Magyarországon belül is!

Expressz vidéki virágcsokor rendelés

Vintage – virágcsokor

Expressz virágküldés Budapesten és vidéken

A nagyobb virágküldő szolgálatoknál már megoldható az aznapi virágküldés akár kisebb vidéki településekbe, falukba is! Ilyenkor a környező nagyobb városok virágboltjából viszik ki a választott csokrot a megadott címre a virágfutárok!

Budapesten rengeteg virágüzlet van, így biztosan hamarabb célba ér a rendelt csokor, mint ha vidéki kis falucskát adtál volna meg címként. Ebben az esetben akár már néhány órán belül átadják a címzettnek a csokrot a megadott üzenettel együtt, így sosem fog kiderülni, hogy nem gondoskodtál időben a csokorról, és nem kerülsz emiatt kellemetlen helyzetbe sem.

A vidéki városokba küldött virágrendeléseknél viszont számítani kell arra, hogy a rendelésedet csak a késő délutáni órákban szállítják ki, esetleg még szállítási felárral is számolhatsz! Persze ez mit sem számít, ilyenkor örülünk minden megoldásnak, csak az illető ne maradjon ajándék nélkül aznap!

virágküldés azonnal

Tavasz színei – virágcsokor

Ugye mennyivel kellemetlenebb, ha édesanyádnak nem érkezik meg a csokor anyák napján, mint az, ha esetleg csak a nap második felében kapja kézhez a meglepetést? Így talán még nagyobb az öröm, amikor becsönget a virágfutár, miután egész nap arra gondolt, hogy megfeledkeztél róla!

Ha azonnal küldenél virágot…

Amikor azonnal szeretnél valahova virágot küldeni, több dologra érdemes odafigyelni a rendelés során! Ha már valamelyik virágküldő szolgálat weboldalát böngészed, a csokrok közül mindenképp olyat célszerű választani, amiben nem szerepel ritka virág!  A választásnál szorítkozz a gyakori fajtákra, ezzel is könnyíted a virágos dolgát, nem kell utána még külön egyeztetnie veled a virág cseréjéről!

Legjobb, ha a csokor kiválasztása után inkább felhívod az adott szolgálatot, mint hogy online adnád le a rendelésedet, így egyből megbeszélhetitek a részleteket, és a felmerülő problémákról is azonnal tudtok egyezkedni! Gondolok itt a szállítási felárra, nem elérhető virágra, késői kiszállításra stb.

Expressz virágküldés Budapesten

Várok rád – virágcsokor

Mindenképp add meg a címzett telefon elérhetőségét! Ha lehetséges, akkor mobil telefon számát, hogy a futár elkerülje a felesleges utat! Ha előtte Te vagy a virágküldő szolgálat jelzi a virág érkezését a címzettnek, biztosan megkapja a csokrot, és ha esetleg csak késő délután tudják kivinni, akkor is tudja, hogy nemsoká virágot fog kapni!

Plusz egy tipp expressz virágküldéshez

A nagy sietségben ne feledkezz meg az üzenetről sem! Bár szorít az idő és mielőbb szeretnél túl lenni a rendelésen, mégis fontos, hogy az üzenet tartalmas legyen, máskülönben az illető sejtheti, hogy haptákban rendelted meg a virágot! „A Boldog Névnapot Kívánok!”  Üzenet helyett próbálj meg sokkal személyesebb üzenetet írni!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás