Alkalmak virágküldéshez

A virágcsokor az egyik legkifejezőbb ajándék  tud lenni abban az esetben, ha azt stílusosan, jól megszervezve juttatod el a címzettnek! Mára már az egész ország területén lehetőség van virágcsokor küldéshez, akár néhány órán belül kézbesíteni tudjuk a választott csokrot. A virágküldő szolgálatok rengeteg gyönyörű előre megtervezett és befotózott virágcsokorral várják a megrendelőket. Te küldtél már valamilyen alkalomra virágot?

Virágküldés különböző alkalmakra

Nem csak a nők, de a férfiak is örülhetnek egy virágnak. Ha nem is virágcsokorral, egy cserepes növénnyel bármikor megajándékozhatunk egy férfit is aki szereti a növényeket. Tehát az már biztos, hogy a virág ajándéknak szinte minden ember örül, nemtől függetlenül. De milyen alkalmakra lehet virágot adni illetve küldeni? Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan alkalmat amikor bátran meg lehet lepni valakit egy gyönyörű csokorkölteménnyel. Az első ami eszembe jut a

születésnapi, névnapi virágküldés.

Születésnapja mindenkinek van. Biztosan neked is akad olyan ismerősöd, rokonod, akivel jó a viszonyod, de sajnos a köztetek lévő távolság miatt nem tudod az illető fülét személyesen meghúzni. Az ajándék illetve virágküldés ekkor nagyon nagy segítséget nyújt. Amikor nincs mindennapos kapcsolat két fél között, sajnos gyakran elfelejtődik a fontos alkalom, és nem biztos, hogy előre tudsz készülni a meglepetéssel.

Ha kicsit megkésve jutott csak eszedbe, és sürgősen szeretnél küldeni valamit, akkor érdemes egy születésnapi virágcsokor mellett dönteni, mert azt akár néhány órán belül is kézbesítenek a futárok az ország egész területén! Ne felejtsd el a virág mellé a köszöntésedet is megírni! Erre minden virágküldő szolgálat lehetőséget nyújt, akár valamilyen ízléses születésnapi képeslapot is választhatsz hozzá.

csokor rendelés anyák napjára

A születésnapi virágküldés mellett igen gyakori az anyák napi és mostanában az apák napi rendelés is, bár utóbbi alkalomra jellemzően a csokor helyett inkább egy nyalánkságokkal teli ajándékcsomagot szoktak választani az édesapáknak. Igen gyakori az utóbbi években az is, hogy az anyák napi virágcsokor mellé egy ajándékcsomagot is választanak, így még nagyobb az öröm és a meglepetés amikor a futár megérkezik a csomaggal. Ebből a célból több nőiesebb csomagot is állítottunk össze, ami remekül kiegészíti az anyák napi virágcsokrokat.

Nőnapi virágrendelés

A nőnap egy olyan ünnep, aminek alkalmával nem biztos, hogy felkeresed személyesen az összes számodra fontos hölgyet. Épp ezért olyan nagyon közkedvelt ilyenkor a virágküldés. Egy nőnapi virágcsokorral minden nővel tudathatod, hogy értékes számodra akkor is, ha nem találkoztok személyesen. Munkahelyeken is egyre gyakoribb a virág ajándékozása nőnap alkalmából. Ezek általában egy-egy szál tulipán, vagy egyéb virág.

Virágküldés babaszületésre

Egy új családtag érkezése, vagy egy új kis jövevény a baráti körben szintén egy olyan alkalom, amikor a virágküldés megkönnyíti a gratulációt, ha nem tudsz személyesen ellátogatni megnézni a kicsit. A legtöbb családban nem is fogadnak születés után látogatókat, de ahol egy újszülött kisbaba van, ott sokszor még egy telefon hívással is csak zavarjuk a családot. Egy kisbabák születésére összeállított virágkosárra gyorsan átadhatjuk  jókívánságunkat, anélkül, hogy bármennyire is zavarnánk az érintetteket.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás