Így lepd meg szerelmedet Valentin napon!

A Valentin napot már Magyarországon is egyre többen ünneplik! Ha Te is azok közé tartozol, akik a szerelmesek napján meglepetéssel, apró ajándékkal lepi meg kedvesét, akkor érdemes tovább olvasnod, ahol segítünk néhány remek ajándék ötlettel az ünnep alkalmából!

Legjobb Valentin napi ajándék ötletek

Ha te sem szereted a giccses szívecskés ajándéktárgyakat amikkel Bálint nap előtt tele vannak az üzletek, és ennél személyesebb, szívhez szólóbb ajándékkal szeretnéd kifejezni érzéseidet szerelmednek, akkor az alábbi három ajándék ötlet közül érdemes választanod.

Saját kézzel készített apróságok

A saját készítésű ajándéknak az a szépsége, hogy szívvel lélekkel készíted, így ennél személyesebb ajándékot nem is adhatsz! Egy szeretettel készített meglepetés mindig sokkal kedvesebb, mint egy bolt polcáról levett csoki!

DIY Valentin napi ajándék ötletek

DIY Valentin napi ajándék

Virágcsokor küldése

Minden lány álma, hogy egyszer egy virágfutár becsönget az ajtaján, és egy hatalmas rózsacsokrot hoz neki, melyhez egy rövid szerelmes üzenet is társul. Egy ilyen gesztussal biztosan leveszed a lábáról az illető hölgyet! A virág mellé küldhetsz akár egy kis doboz bonbont, hogy fokozd a kényeztetést, vagy esetleg egy plüss mackót is mellékelhetsz hozzá! Kínálatunkból több rózsacsokor közül választhatsz. Lehet az vörös, rózsaszín, vagy épp fehér rózsa, megrendelésedet akár már aznap kiszállítjuk az országon belül.

Valentin napi csokor

Valentin napi virágcsokor

Ajándékcsomag 

Sok esetben sajnos a szerelmes párnak nincs alkalma együtt tölteni a Valentin napot, így az ajándékozás is sokkal nehezebb. Ha a távolság miatt ti is ebben a helyzetben vagytok, még fontosabb odafigyelnetek arra, hogy a másik érezze a szeretetet és törődést! Erre az esetre a legmegfelelőbb ha ajándékcsomagot küldesz a párodnak!

Just married ajándékcsomag - Valentin napra

Just married ajándékcsomag – Valentin napra

Egy nagy piros szatén szalaggal átkötött ajándékdobozba csomagolt finomságokkal biztosan megerősítheted párodban, hogy fontos neked! Erre az alkalomra állítottuk össze Valentin napi szerelmes csomagjainkat, köztük a Just Married névre keresztelt (nem csak friss házasoknak adható) csomagot is ami egy rozé pezsgő, egy különleges tea szett és egyéb nyalánkságok mellett egy nagyon aranyos mézeskalács párt is tartalmaz! Ha ennél valami kisebb jelképes csomagot szeretnél, akkor lehetőség van szélesebb kínálatból választani az oldalunkon, ehhez kattints “ide“.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás