Bonbonkészítés házilag bonbonkészítő készlettel

A saját készítésű ajándékok varázsa

Manapság egyre többen követik azt az elvet, hogy a legértékesebb ajándék, amit magunk készítünk. De mi is legyen ez az ajándék? Van valami, amit a világ minden táján ismernek és szeretnek, kicsik és nagyok egyaránt. A csokoládé! És miért ne készíthetnénk mutatós bonbonokat házilag a saját és szeretteink örömére is?

Szilvás bonbon

Szilvás bonbon

Készítsünk bonbont házilag! Amire szükségünk lehet…

Egy jó recept

Először is nem árt, ha keresünk egy kipróbált receptet. A neten rengeteg infót találhatunk és nem is árt a tájékozódás. Döntsük el milyen ízekben gondolkodunk, töltött vagy töltetlen bonbont szeretnénk, esetleg valamilyen feltéttel? A csokoládéval sem egyszerű bánni, ahhoz, hogy a csokink szép fényes és homogén felületű maradjon, temperálnunk kell. Ez nem nagy ördöngösség, de szükségünk lesz egy ételhőmérőre hozzá.

Narancs bonbon

Narancsos bonbon

Formák

Aki saját kezűleg szeretne nekifogni a bonbonok készítésének, jól teszi, ha jó alaposan körbejárja előtte a témát. Nem mindegy ugyanis milyen eszközökkel látunk munkához, választék pedig van bőven mindenki örömére. A különféle bonbonformák készülhetnek szilikonból, polikarbonátból… Mindenkinek rá kell jönnie melyikkel tud jobban dolgozni. A többség a polikarbonát formákra esküszik. Én a szilikont próbáltam, gondolván abból majd könnyen kicsúsznak a bonbonjaim sérülés nélkül, de sajnos a kis csokicsodáknak erről elfelejtettem szólni 🙂
Forma és mintázat tekintetében szinte végtelen a választék, akár hagyományos formákban gondolkodunk, vagy esetleg kedvenc rajzfilm figuránkat szeretnénk megformázni.

Kényelmesek megoldása a bonbonkészítő szett

Ha minket is elvarázsolt a bonbonkészítés házilag, de nincs időnk alaposabban körüljárni a témát, vagy a hozzávalók, szükséges eszközök beszerzésével bajlódni, akkor se kell lemondanunk erről az élményről. Ma már léteznek komplett szettek is, amik tartalmaznak minden hozzávalót, eszközt, leírást, hogy mindössze néhány óra ráfordítással kezünkbe tarthassuk házilag készült bonbonjainkat. Webáruházunkban 2 féle csomag is megtalálható, narancsos és szilvás ízesítéssel.

A részletes leírás, képes útmutatóval és minden szükséges eszköz, mint a bonbonöntő forma, ecset, és alapanyag része a csomagnak, így nem kell órákat tölteni vásárolgatással, vagy recept után kutatva. A receptkönyv végigvezet minket lépésről lépésre a teljes folyamaton a temperálástól a bonbonok kapszliba helyezéséig. Ugyanis a csomagban egy díszdobozt is találunk, amiben elhelyezve a csokicsodáinkat, akár Valentin napi ajándékként is átadhatjuk kedvesünknek.

A szettet adhatjuk ajándékba is kreatív, kísérletező kedvű ismerősünknek, biztosan nagyon fog örülni a meglepetésnek. Ha magunk is szeretnénk részt venni az elkészítésben akár egy kellemes este programja is lehet a közös bonbonkészítés.

Bonbonkészítés házilag

Bonbonkészítés házilag

*Ez a termék már nem kapható kínálatunkban!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás