Születésnapi ajándékötletek a RÁK, OROSZLÁN és SZŰZ jegy szülötteinek

AJÁNDÉKÖTLETEK RÁK – (június 22. – július 22.)

Ha Rákot ajándékozunk meg, akkor ne csupán az ajándékra, de annak prezentálására is különös gondot fordítsunk. Ez az a jegy, ami különösen ad a részletekre. Tökéletesen tisztában van az etikettel, azzal, hogy mit és hogyan illik csomagolni és átadni. Így különösen értékelni fogja, ha látja, hogy erre is fordítunk figyelmet. Ha igazán mély benyomást akarunk gyakorolni egy Rákra, készüljünk egy kis beszéddel is. Mielőtt átadnánk neki ajándékunkat, küldjünk neki virágot a nap folyamán. Ne felejtsük el a gondosan megírt kísérőkártyát sem!

A Rák számára az a legfontosabb, hogy érezze törődsz vele, gondolsz rá, időt töltöttél ajándékának kitalálásával. Így legeslegjobban azt az ajándékot fogja értékelni, melyet saját kezűleg készítettél neki. Mindegy, hogy az valami apró dísz, egy sál vagy egy kerti madáretető az biztos, hogy évekig hatalmas becsben fogja tartani és mindenkinek elbüszkélkedik majd vele.

Nagyon fontosak számára a család és a barátok, így bárminek örül, ami a számára legfontosabbakra emlékezteti. Keress elő egy régi közös képeteket és tedd egy szép keretbe, melyet természetesen te dekoráltál. Vagy készíts neki bármilyen más emléket, melyet kitehet otthonában és napról napra nézegethet.

A kényeztetés, az odafigyelés nagyon fontosa a Rákok számára. Egy különleges kávé, tea, esetleg bor ajándék biztosan megmelengeti a szívüket.

Ha ékszert adnánk, akkor pedig mindenképpen ezüstöt válasszunk, hiszen a jegyet a Hold határozza meg, így az ezüst szín nagyon fontos számukra.

 

AJÁNDÉKÖTLETEK OROSZLÁN – (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánok imádják az ajándékozás ceremóniáját. Gyakorlatilag minél látványosabb és nagystílűbb az ünneplés, ők annál jobban szeretik azt. Ha egy Oroszlán hölgy kezét kérjük meg, akkor helyszínnek egy zsúfolt éttermet válasszunk. Vagy még jobb, ha rögtön egy kivetítőn, egy sport meccsen tesszük fel a kérdést. Attól boldogok, ha a figyelem középpontjában lehetnek.

Ha ékszerrel lepjük meg őket, akkor valami látványosban gondolkozzunk. Az Oroszlán tűz jegy, így egy ehhez az elemhez tartozó kő (rubint, gyémánt, topáz) kitűnő választás. Vésesd bele nevüket az ékszerbe, hogy mindenki észrevegye.

Ruhában szintén a feltűnőt szeretik. Az élénk színek és a feltűnő szabásvonalak a kedvenceik.

Uralkodásra születtek, így a kényeztetést és a legjobb dolgokat a legnagyobb természetességgel fogadják. Értékelik, ha a legjobb krémlikőrrel, különleges csokoládéval vagy sajtokkal leped meg őket. Sose felejtsd el, hogy csak a legjobbal érik be!

Bármit is ajándékozol nekik, sose felejtsd el a körítés fontosságát. Legyen makulátlan a csomagolás, különleges az átadás módja. Ha ezekre figyelsz, akkor az Oroszlánok szinte bárminek örülni fognak, hiszen a pompa és a csillogás az, ami igazán számít nekik.

AJÁNDÉKÖTLETEK SZŰZ – (augusztus 24. – szeptember 23.)

A Szűzek nagyon praktikus emberek. Azt gondolhatnánk, hogy emiatt az ajándékokat sem tartják igazán fontosnak, de ez nem így van. Csak úgy, mint bárki más, a Szűz jegy szülöttei is értékelnek egy jól kitalált meglepetést. Sőt, ha egy Szűzet ajándékozol meg, soha ne csak úgy vegyél valamit. Gondold át alaposan, hogy minek örülnének, tégy gondolatot mögé, mert ha azt érzik, hogy nem fordítottál az ajándék beszerzésére elég energiát csalódottak lesznek.

Mikor egy Szűz számára keresel ajándékot mindig gondolj arra, hogy milyen személyiségek. Az élet minden területén szervezettek. Figyelnek az egészségükre, a megjelenésükre. Keményen dolgoznak és szeretnek mások kedvére tenni. Mindent alaposan kielemeznek és két lábbal állnak a földön.

Egy Szűznek sohasem az ajándék értéke számít, hanem az, hogy mennyi energiát fordítottál annak kitalálására. Ne kövesd el azt a hibát, hogy csak beszaladsz az első boltba és választasz valamit. Jegyzetelj évközben, ha máshogy nem megy. Ha konyhai eszközt veszel, gondolj arra, hogy milyen színű a többi eszköz. Ha könyvet adnál nézd meg előtte, hogy miket olvas. Ruha esetén előbb nézz be a szekrényébe és jegyezd fel kedvenc színeit. Ezeket mind tudd, mielőtt elindulsz egy Szűznek ajándékot venni.

Ha még ezek után sem jut semmi az eszedbe, következzen pár konkrét ötlet. Persze ne feledd el személyre szabni saját ismerősöd számára.

A praktikus ajándékokat karakterükből fakadóan szeretik a Szűz jegy szülöttei. Ha szeretnek főzni egy új mixer, kávéfőző vagy kenyérsütő jó ötlet lehet. Persze szigorúan csak akkor, ha illenek a konyhába!

Az ezermester uraknak valamilyen barkácseszköz lehet a jó ajándék. Figyeljünk rá, hogy a szükséges kiegészítőket (pl. elem) is megvegyük.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás