Születésnapi ajándékötletek a MÉRLEG, SKORPIÓ és NYILAS jegy szülötteinek

AJÁNDÉKÖTLETEK MÉRLEGEKNEK – (szeptember 24. – október 23.)

A Mérlegek imádnak ajándékot kapni. Sőt, minél több az ajándék, annál izgatottabbak. Több ajándék esetén semmiképpen se csomagold őket össze, hiszen számukra az ajándékok egyesével való kibontása fontos része az egész ünneplésnek.

A Mérlegek mindenben az egyensúlyra törekszenek, hogy megtalálva az arany középutat stresszmentes, boldog életet élhessenek. Imádják a komfortot és a szép dolgokat. Egy szemet gyönyörködtető csokor biztosan levesz minden Mérleg hölgyet a lábáról.

Ha egy Mérleg számára vásárolsz semmiképpen se minimál designban vagy szögletes vonalakban gondolkozz. Válassz különleges vonalvezetésű és szép dolgokat. A vintage az a stílus, mely nagy hatással van rájuk.

Valamilyen lakásdekoráció mindig jó ötlet egy Mérleg számára. Válassz egy pár elegáns gyertyatartó vagy összeillő képkereteket. Mivel az egyensúly fontos számukra, valami olyat válassz, ami párban is jól mutat.

A Mérlegek imádják a kitűnő ételeket. Egy felejthetetlen este egy exkluzív étteremben biztos a kedvükre lenne, de egy különleges gourmet válogatást is biztos, hogy szívesen vesznek.

A zene is fontos számukra. Koncertjegyekkel biztosan nem lőhetünk mellé náluk.

A Mérlegek szeretnek törődni másokkal, sokszor magukat teszik az utolsó helyre és inkább másokra figyelnek. Az olyan napok mikor ők vannak a középpontban nagy élményt jelenthetnek számukra. Találj ki egy olyan napot, mikor közösen csináljátok kedvenc időtöltéseit, esetleg ajándékozd meg egy day spa utalvánnyal. Rá sem fogsz ismerni a nap végére!

A Mérlegek imádják a társaságot, de szükségük van némi csendes időtöltésre is. Várd otthon egy általad főzött vacsorával, gyertyafénnyel és virággal. Tölts időt vele. Ajándékozz neki olyasvalamit, ami rád emlékezteti akkor is, mikor nem vagy vele. Lehet, hogy egyszerűen hangzik, de számukra ez jelenti a legtöbbet.

AJÁNDÉKÖTLETEK SKORPIÓKNAK – (október 24. – november 23.)

A Skorpiók annyira szeretnek ajándékot kapni, hogy gyakran saját magukat is meglepik. Ez persze nem jelenti azt, hogy neked nem kellene meglepned őket jeles alkalmakkor. Ennek ellenére a kedvencük az az ajándék, melyet minden különösebb ok nélkül kapnak. Csomagold be jól…imádják a titokzatosságot, ami az ajándék kibontásával jár. Gyakran az ajándék kibontásával megvárják míg egyedül lesznek, hogy nyugodtan kiélvezhessék annak minden örömét.

A Skorpiók imádják a sötét és titokzatos dolgokat. Egy fantasy regény vagy egy kirakós játék egyéniségüktől függően jó ajándékok lehetnek. Bármi ami titokzatos vagy őket azzá teheti. Például egy vadiúj napszemüveg vagy egy hatalmas kalap. Ebben a témakörben még a krimik, thrillerek is jó ajándékok lehetnek, akár könyv, akár film formájában. Imádják a szellemtörténeteket is. Ha még ennél is különlegesebbre vágyunk küljük el őket egy jósnőhöz. Biztosan élvezni fogják.

Ennek a jegynek a szülöttei jól ismertek szexuális túlfűtöttségükről. Így a sexuális segédeszközöket, erotikus játékszereket se hagyd ki, mikor azon gondolkozol, hogy mivel lepd meg a számodra fontos Skorpiót.

Mivel a külseje is nagyon fontos számára valamilyen ruha is jó választás lehet. Ilyenkor is ragaszkodj a sötét tónusokhoz és a kicsit titokzatosabb darabokhoz.

AJÁNDÉKÖTLETEK NYILASOKNAK – (november 23. – december 21.)

A Nyilasok lételeme a kaland és az utazás. Szabadok akarnak lenni, nem tudják elviselni a monotonitást és a kötöttségeket. Optimisták és érdeklődőek, remek humorérzékkel. Bizonyos szintig fontos számukra az ajándékozás, ez azon kevés alkalmak egyike ami teljesen le tudja kötni figyelmüket.

Ajándékválasztásnál vedd figyelembe, hogy mind fizikálisan, mind mentálisan aktívak. Imádnak emberek között lenni, a társaságot és a bulikat. A különféle sportokat is kedvelik így számos terület kínálkozik számodra amikor ajándékozásra kerül a sor.

Mivel a Nyilasok imádnak utazni, nyugodtan válassz neki valami utazással kapcsolatos egzotikus ajándékot. Ha megengedheted magadnak, a legjobb ajándék az, ha lefoglalsz magatoknak egy utat valamilyen távoli úticélra. Hawaii, Florida, Európa, Ázsia. Mindegy mi a cél, ő biztosan jól fogja érezni magát. Ha ez az ajándéklehetőség kívül esik azon, amit megengedhetsz magadnak, lepd meg egy útikönyvvel. Olyat válassz, ami tele van térképekkel és színes fotókkal.

Mivel imád tanulni és új dolgokat megismerni bármilyen könyv vagy újság előfizetés jó ajándék lehet számára. Mivel az utazás mellett főzni is nagyon szeret, egzotikus szakácskönyvekkel is nagy sikert arathatsz náluk. Így, ha nem is tud utazni, legalább a kultúrát és a szokásokat megismerheti kicsit.

A Nyilasok szeretnek bármit ami kicsit is különleges vagy kalandos. Lepd meg két jeggyel egy különleges performanszra vagy egy rég áhított koncertre vagy szervezz neki egy privát túrát a városban. Bármi is legyen az, imádni fogja.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás