Születésnapi ajándékötletek a KOS, BIKA és az IKREK jegyek szülötteinek

AJÁNDÉKÖTLETEK KOS   – (március 21. – április 20.)

A Kos jegy szülöttei imádják az ajándékokat. Bármilyen izgalmas, színes, vidám dolog boldoggá teszi. Imádják a meglepetéseket és ha őket ajándékozod meg, még a különleges csomagolással sem érdemes bajlódnod. Túl türelmetlen ahhoz, hogy igazán értékelje, hisz az érdekli mi van a csomag belsejében. Sose feledkezz meg egy Kos születésnapjáról, mert nagyon meg tudnak bántódni.

Amikor egy Kosnak vásárolsz születésnapi ajándékot, mindig gondolj arra, hogy milyen is ő valójában. Impulzív, aktív és játékos. Egy élvezetes, izgalmas ajándékra vágyik, a praktikus dolgoknak biztosan nem fog örülni. Bármennyire is szüksége lenne egy új tároló szekrényre vagy pár új zoknira fogd vissza magad és ne vedd meg, hiszen biztosan nem szerzel örömet neki velük. Maximus bosszús lesz, hogy már megint nem figyeltél rá.

A felfedezés örömét is imádja, így bármilyen újdonság vagy egy általuk használt termék legújabb, legmenőbb változata boldogsággal tölti majd el. Pl.: okostelefonjának legújabb változata.

Ha Kos nőt ajándékozol meg az ékszer mindig jó ötlet lehet. Minél nagyobb és feltűnőbb, annál jobb, hiszen imádja a csillogást, azt, ha egy kicsit kitűnik a tömegből.

Tanulni, új dolgokat megismerni is imád. Derítsd ki miben szeretne jobban elmélyedni már egy ideje és lepd meg vele. Érdeklődése széles körű, lehet ez a siklóernyőzéstől a kötésig bármi. Meg fogsz lepődni!

A konyha is egy remek terep számára, a Kosok imádnak főzni. Új kések, egy új barbecue szett vagy egy trendi szakácskönyv szintén remek meglepetés lehet számára. Ha ilyesmivel leped meg, nézz ki rögtön egy receptet is és vásárold meg a hozzávalókat, hogy rögtön meg tudja csillogtatni tudását. 🙂

AJÁNDÉKÖTLETEK BIKA – (április 21. – május 20.)

A Bikák imádják a luxust, a különleges anyagokat és a praktikusságot. Ha valaki akkor ők tudnak igazán értékelni egy praktikus ajándékot. A jó minőségű, kitűnő ételeket is nagyra értékelik, legyen szó akár egy otthon megfőzött házias ételről vagy egy különleges éttermi specialitásról. Az a lényeges számukra, hogy időt és energiát fordítottál arra, hogy kitaláld minek is örülne.

Ha egy Bikának választasz ajándékot, mindig tartsd szem előtt, hogy számukra a minőség alapvető követelmény. Soha nem adják alább a legjobbnál, így te sem teheted. Imádják a luxusterméket, a jó italokat és ételeket. Ha ilyesmit választasz nekik, biztosan nem lőhetsz mellé. Ha valaki, ők biztosan örülni fognak egy finomságokkal megrakott ajándékcsomagnak vagy egy több hónapos bor klub előfizetésnek.

A minőség és jó alapanyagok mellett az is nagyon fontos számukra, hogy az ajándék valóban nekik szóljon, ne csak egy ajándék legyen. Alaposan gondold át, hogy mit adsz, legyen mögötte story is, hogy miért pont ezt választottad. Például, ha itallal leped meg, ne csak jó ital legyen. Válassz mondjuk egy különleges fajtát abból az italból, amit első randevútokon ittatok.

Ha ezek után is tanácstalan vagy, bármilyen kényelmi termék is remek ötlet lehet. Hölgyeknek egy meleg takarót vagy papucsot, uraknak fürdőköpenyt vagy kötött pulóvert ajánlunk. Ha pedig gyűjtenek valamit, akkor mindenképpen gyűjteményükbe keress egy új darabot. Erről biztosan tudni fogják, hogy mennyi erőfeszítést és utánajárást kívánt tőled a beszerzése.

AJÁNDÉKÖTLETEK IKREKNEK – (május 21. – június 21.)

Az Ikrek szülötteit könnyű megajándékozni. Imádnak új dolgokat megismerni, nyitottak mindenre, így gyakorlatilag majdnem mindennek örülni fognak. Imádják az embereket is, így a közösen eltöltött időt legalább annyira érték.

Az Ikrek imádnak rendszerezni. Mindent feljegyeznek, hogy aztán akár több hónap távlatából is visszanézhessék, hogy kivel mit beszéltek, így egy szép toll, határidőnapló vagy valamilyen rendszerezőnek biztosan örülnek. Ha egy kosár finomságot veszel nekik, akkor csomagolj be minden darabot külön-külön. Természetes kíváncsiságukat nagyon izgatni fogja, hogy melyikben mi van.

Mivel kiváló kommunikátor és imádja az embereket bármilyen kommunikációs eszköz remek ajándék lehet számára. Web kamera, egy új PDAvagy tablet biztosan meleg fogadtatásra számíthat. A könyveket vagy bármit amiből új ismeretekre tehet szert is imádja, tényleg könnyű dolgunk van vele.

Nagy hobbijuk az utazás is. Ebben a témában szerencsére tényleg kimeríthetetlen a lehetőségek tárháza: útikönyvek, filmek, térképek, távcsövek, hátizsákok, túrabakancs vagy bármi ilyesmi szintén remek meglepetés a Ikreknek.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás