Születésnapi ajándékötletek a BAK, VÍZÖNTŐ és HALAK jegy szülötteinek

AJÁNDÉKÖTLETEK BAKNAK – (december 22. – január 20.)

A Bak jegy szülötte imádja a letisztult, formatervezett, praktikus dolgokat és nagyra értékeli, ha valamit szívből adunk. Időről időre jól esik neki valamilyen luxus és értékes meglepetés is, de igazán azokat azt az ajándékot értékeli, melyet saját magunk készítünk neki. Ha egy Bakot ajándékozunk meg, csomagoljuk be szépen, mert biztosan észre fogja venni és értékeli erőfeszítésünket.

Fontos számukra a kényelem, így bárminek örülnek, ami komfortérzetüket javítja. Egy puha pokróc vagy fürdőköppeny biztosan örömet szerez nekik, plána ha monogrammjukat is belehímezteted. Rejts mellé egy különleges forró csokoládét és biztos, hogy egy felejthetetlen téli estével ajándékozod meg.

Ha egy Baknak keresel meglepetést, olyan ajándékot válassz, amit használni is fognak. A porfogókat nem szeretik. Praktikus ruhák, jók könyvek vagy egy általad készített vacsora. Ezeket értékelik igazán.

A Bakok nagyon szeretik, ha megcsinálnak helyettük dolgokat, hiszen ezáltal érzik a törődést. Ha tudod, hogy van egy otthoni feladat, amit már rég halogat, intézd el helyette majd nézd meg milyen boldoggá teszed.

Ha mindenképpen vásárolni akarsz valamit, akkor a természetes anyagokat helyezd előtérbe. A fából és gyapjúból készült tárgyak tetszenek neki a legjobban. Ékszerek esetében is a nemes anyagokat részesíti előnyben.

AJÁNDÉKÖTLETEK VÍZÖNTŐKNEK – (január 21. – február 19.)

A Vízöntőknek nagyon jó a humoruk. Imádnak a társaság középpontjában lenni és van érzékük a nem mindennapi dolgokhoz. Impulzívak és spontánok, a történelem és a kultúra nagyon érdekli őket.

Ha egy Vízöntőt ajándékozol meg, válassz valami meglepőt. Bármi ami a szokványostól eltér vagy különleges tetszeni fog nekik. A divat és a különböző innovációk is nagyon érdeklik. Szánj egy kis időt az ajándék kitalálására, értékelni fogják igyekezetedet. A csomagolás kevésbé fontos számukra, de ha azt érzik, hogy csak gyorsan megvetted az első dolgot, amit megláttál, akkor biztosan csalódottak lesznek.

Ajándékválasztásnál elsődleges szempontként mindig az ajándék különlegességét tartsd számon. Azon olyan rejtélyes és különleges dolgok, mint egy egyedi tarot kártya biztosan lenyűgözik.

Imádják az asztoronómiát. Egy teleszkópnak vagy bármilyen olyan eszköznek, mely segítségével jobban megismerheti az univerzumot biztosan örülni fog. Egy közös csillagnézős éjszaka kettesben szintén jó ötlet lehet.

A Vízöntőknek fontos a divat, így valamilyen ruhadarabnak vagy kiegészítőnek biztosan örülni fognak. Ha pedig egy trendi divatbemutatóra is szerzel jegyet, akkor tuti fel lesznek dobva.

Mivel imádnak környezetük figyelmében sütkérezni, a látványos gesztusokat is élvezik. Névnapjukra küldj neki virágot, had lássa mindenki az irodában, hogy mennyire fontos Ő számodra.

AJÁNDÉKÖTLETEK HALAKNAK – (február 20. – március 20.)

A halak imádnak álmodozni. Művésziek, spirituálisak és kreatívak. Szentimentálisak és romantikusak, gyakran érzelmileg bizonytalanok. Folyamatos megerősítésre van szükségük. Nagyon érzékenyek, épp ezért minden olyan ajándékot kedvelnek, mely az érzékeikre hat.

Mivel nagyon kreatívak bármely olyan ajándék, mely beindítja kreatív energiáikat jó lehet. Szeretik a romantikát is. Ékszerek, művészettel, történelemmel, vallással vagy zenével kapcsolatos ajándékok mind mind jó meglepetések lehetnek számukra.

Amikor Halak számára választasz ajándékot, gondolj az érzékeikre. Válassz egy finom csokoládét, mely kényezteti ízlelőbimbóikat, fürdő belépőt mely testüket kényezteti vagy egy szép képet falukra. A vízjegy szülöttei, így bármely vízzel kapcsolatos dolog örömmel tölti el őket.

A Halak nagyon szentimentálisak tudnak lenni. A családi képeknek mindig örülnek, sőt ha érdeklődnek a fotózás iránt akár egy kamerával is meglephetjók őket, hogy ők maguk tudják elkészíteni emlékeiket. Egy emlékkönyv szintén egy örök emlék lehet számukra.

A víz minden formáját imádják, így a fürdősóktól, az akváriumon át egészen a szobai szökőkútig minden vizes dolog jó ötlet lehet, ha meg szeretnénk lepni őket. Ha szeretnek úszni ajándékozzunk nekik uszoda bérletet.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás