Ajándékötletek Katalin névnapra

November 25-én ünneplik névnapjukat a Katalinok. Magyarországon ez az egyik legkedveltebb női nevek egyike, ezért elég valószínű, hogy a te ismerőseid körében is akad legalább egy személy aki ezt a gyönyörű keresztnevet viseli.

Katalin napi virágküldés

Névnapra általában nehezebb ajándékot kitalálni, mint születésnapra, mert ilyenkor inkább csak jelképes ajándékot szeretnénk választani. Ha ez rád is jellemző, érdemes inkább virágcsokorban gondolkoznod, mint egy nagyobb ajándékban, ajándékcsomagban. Nőknek bátran ajándékozhatsz virágot, még akkor is, ha az illetővel nem álltok szoros kapcsolatban. Egy kolléganőnek, vagy távoli rokonnak épp úgy adható mint egy közeli hozzátartozónak. A virágnak minden hölgy örül, de vannak akik jobban kedvelik a cserepes növényt, amit gondozni tudnak, esetleg a kertbe is kiültethetnek.

Cserepes virág Katalin napra

Virágküldés

Ha a névnap alkalmából nem tudsz személyesen ellátogatni Katalin ismerősödhöz, megoldhatod az ajándékozást nagyon egyszerűen. Manapság már nemigen van olyan település Magyarországon, ahol nem működik a virágküldés. Nincs más dolgod mint kiválasztani a számodra megfelelő virágcsokrot és telefonon vagy online leadni a rendelést. Az effajta ajándékozás nagyon nagy gesztus, mert sokan nem számítanak a virág érkezésére.

virágküldés Katalin napra

Virágküldés névnapra – Katalin névnap

A csokor mellé minden esetben lehetőség van személyes üzenetet megadni. Pár írott szóban felköszöntheted azt akinek a csokrot küldöd, így amikor átveszi a futártól, egyből láthatja kitől is érkezett a kedves meglepetés.

Ajándékcsomag Katalinoknak

A virágküldéshez hasonlóan a csomagküldésnek is megvan a maga előnye. Ha csomagküldő szolgálathoz fordulsz, kényelmesen otthonról kiválaszthatod a már előre összeválogatott névnapi csomagok közül a számodra szimpatikusat, így nem neked kell időt töltened az ajándék összeválogatásával, beszerzésével, se a csomagolással és az ajándék küldésével sem. Itt is mint a virágküldésnél lehetőség van egy rövid személyes üzenetet megadni amihez akár még egy alkalomhoz illő képeslapot is választhatsz. Ha elfoglalt vagy, vagy csak messze él tőled a Katalin ismerősöd akkor számodra ez a legideálisabb ajándékozási mód.

Ajándékküldés Katalin napra

Ajándékküldés Katalin napra

DIY ajándékkészítés Katalin névnapra

Szeretsz kreatív saját kézzel elkészített egyedi ajándékot adni? Mutatok egy ötletes diy ajándék ötletet amivel megajándékozhatod barátnődet, családtagodat Katalin névnap alkalmából.

Nincs szükséged másra csak egy fából készült vágódeszkára és egy hegyes eszközre amivel bele tudsz vésni a fába. “Rajzolj” ezzel az eszközzel különböző egyszerű motívumokat a deszka szélébe. Ha komplett ajándékot szeretnél ajándékozni, válasz több méretű deszkát, így szettben adhatod át a névnaposnak.

DIY névnapi ajándék

DIY névnapi ajándék

ajándék ötlet Katalin névnapra

DIY névnapi ajándék

 

 

 

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás