Ádám névnapi ajándék ötletek

Ádám név elemzése:

Az Ádám egy héber eredetű bibliai keresztnév, aminek jelentése: „ember”. A 80-as években a 20 legnépszerűbb férfinevek egyike volt, 2010-es évekre pedig már a 6. egyik legkedveltebb férfi keresztneve lett. Milyen személyiség kialakulását segítheti az Ádám név? Mindenképp egy társadalmi életet kedvelő ember, aki barátságos és érdekli a többi ember. Közvetlen és emberbarát természete miatt az értékesítési területen gyakran van nagy sikere.

Híres hazai Ádámok:

Hazánkban számos hírességet tartunk számon, akik ezt a nevet viselik. Többek közt: Asbóth Ádám író, Bálint Ádám énekes, Bogdán Ádám labdarugó, Clark Ádám mérnök, Fellegi Ádám zongoraművész, Szirtes Ádám színművész, Horváth Ádám rendező, Kiss Ádám humorista, Decker Ádám vízilabdázó, Lux Ádám színész.

Ádám névnapi ajándék ötletek:

Ha van Ádám nevű ismerősöd, akkor jó, ha fejben tartod a következő dátumokat, Szeptember 9 és December 24, ekkor tartják ugyanis nevük napját. Kigondoltad már mivel lepd meg őt? Általában ha férfi nemű ismerőseim ajándékát tervezem, legtöbbször mindig valamilyen alkoholos ital jut az eszembe. Ez fantáziátlannak tűnhet elsőre, de ha kicsit is kreatív vagy 1000 féle képp különlegessé teheted a bor, sör, pálinka stb ajándékot. Ha nem vagy annyira kreatív, akkor az alábbi 3 pontból csemegézhetsz!

Ádám névnapi ajándék ötletek

Ádám névnapi ajándék ötletek

  • Névnapi sörtorta:

Vicces, látványos és gyorsan elkészíthető ajándék. Hozzávalók: 16 dobozos sör, kartonpapír, ragasztó, szalag és a tetejére egy nagy masni. A sörtorta „receptje”: Ahogy az első képen mutatjuk, a torta alját és közepét kell kivágnod egy vastag kartonból. Az alsó alap akkora legyen, hogy ráférjen a 9 db doboz egy kört alkotva, a középsőre pedig 6db, plusz 1 a közepébe. Ahhoz, hogy a torta elég stabil legyen, és esetleg szállítani is lehessen, az alsó réteg sör közepébe egy henger kerüljön szintén kartonból, így nem fog elcsúszkálni a helyéről. Tegyük egymásra a rétegeket, majd egy szalaggal kössük körbe úgy, hogy az rögzítse egymáshoz a két réteget. Végezetül tegyük a torta tetejére a masnit!

Sörtorta ajándékba

Névnapi ajándék

  • Elegáns csomagolás:

Ha egy üveg bort, vagy whiskeyt adnál Ádám nevű ismerősödnek, akkor egy ilyen elegáns csomagolással tudod igazán egyedivé tenni. Elkészítheted magad is, ha van olyan régi kinőtt vagy rossz ing a családban, ami már nem kell. Annyi a dolgod, hogy az adott ingnek levágod az egyik ujját és alul pár öltéssel összevarrod, majd a nyakánál a mandzsetta alatt egy szalaggal átkötöd. Ezt az ötletet inkább komolyabb férfiaknak szánjuk, akik akár a hétköznapokban is hordanak inget. Egy laza, sportosan öltözködő Ádám nem biztos, hogy értékeli az „kiöltözött” ajándékot!

Névnapi ajándékcsomagolás

http://blogof.francescomugnai.com/2012/12/22-unique-and-alternative-gift-ideas-for-wine-lovers/

  • Ajándékküldés

Egy ajándéknak nem csak a csomagolása a fontos, hanem az is lényeges, ahogyan azt átadod. Az ajándékküldés Magyarországon még annyira új az emberek számára, hogy nagy eséllyel a megajándékozott nem is számít ilyen fajta gesztusra tőled, így hatalmas meglepetést tudsz szerezni neki. Ezeket a csomagokat az ajándékküldő szolgálatok gondosan állítják össze, csomagolják be és futárral a te üzeneteddel együtt viszik ki és adják át az érintett személynek!

Ádám névnapra a mi ajánlatunk a Névnapi üdvözlet csomag, ami egy Dobosi balatoni cuvée bort, egy finom gyümölcsdesszertet és egy 100 grammos kolumbiai babkávét. Ezeket az ínyencségeket egy prémium dobozban szállítjuk, szatén masnival átkötve.

Névnapi ajándékcsomag

Névnapi ajándékcsomag

Ha még több ajándék tippet keresel pinterest oldalunkon tovább csemegézhetsz: https://www.pinterest.com/ahonapajandeka/ajand%C3%A9k-ferfinak/

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás