Top 10 emblémázható utazótáska: Utazás külföldre vagy belföldre

Nyaralásunk sikeressége már a csomagolásnál eldől…

Hogy miért? Képzeljük el, hogy a repülőről leszállva egy ütött-kopott, esetleg törött poggyászt kapunk, melyből helyenként kilógnak megmaradt, összegyűrődött ruháink. A mozgólépcsőhöz érve pedig még bőröndünk egy kereke is elhagy bennünket. Ugye milyen bosszantó? Szállásunkra érve pedig megállapítjuk, hogy éppen a kedvenc nyári ruhánk csusszant ki azon a fránya lyukon. Megkímélhetjük magunkat ezen kellemetlenségektől, ha vásárlás előtt alaposan átgondoljuk a szempontokat és tudatosan választunk utazótáskát, hiszen sem magunknak, sem üzleti partnereinknek nem kívánunk ilyen élményeket. Most hoztunk egy kis segítséget és néhány javaslatot emblémázható utazótáska kínálatunkból.

Utazás

Utazás

A jó bőrönd ismérvei, emblémázható utazótáska külföldi útjainkhoz

Azon túl, hogy igényeinknek megfelelő méretet válasszunk, még számtalan szempontot kell figyelembe vennünk a tökéletes útitárs kiválasztásakor. A merev, műanyag bőröndök sajnos könnyen törnek, így hiába mutatósabbak érdemes megfontolni, hogy a design rovására inkább rugalmasabb kivitelt válasszunk. Manapság már a bőröndök túlnyomó többsége gurulós kivitelben készül, hogy ezzel is megkönnyítse életünket és ne kelljen kézben cipelnünk a súlyos poggyászt. Nem érdemes spórolni a kiválasztáskor, nézzük meg alaposan a kiszemelt darabot, mert egy silány minőségű kerék megkeserítheti az utazásunkat. Fontos a belső kialakítás is, ez egyedi igényeink alapján kell eldőljön, mire is van szükségünk. Ha nem találunk megfelelő szortírozókkal rendelkező darabot, ne felejtsük el, hogy már külön is kaphatóak rendszerező tasakok amik segíthetnek minket csomagolás közben. A modern bőröndök már beépített számzárral rendelkeznek, így biztonságban tudhatjuk holminkat. Azonban arról se feledkezzünk meg, hogy az utazás alkalmával milyen egyéb táskákra lehet szükségünk. Egy városnézés alkalmával elég lehet egy kis oldaltáska az iratainknak, pénztárcának, vagy egy kiránduláshoz szükségünk lehet hátizsákra. Nézzen szét reklámajándék kínálatunkban, minden igényének talál megfelelő választást.

Emblémázható utazótáskák belföldi útjainkhoz

Alapvetően az igényeink, elvárásaink hasonlóak egy belföldi utazás alkalmával is. Talán a leglényegesebb különbség a méret. Míg külföldi útjainkhoz nagyobb poggyászt választunk, addig egy néhány napos belföldi útra próbálunk a lehető legkisebb táskánkba beletuszkolni mindent amire szükségünk lehet. Ezekhez az utakhoz remek kézitáskákat, vászontáskákat találunk a piacon, különféle felszereltséggel. Léteznek már olyan sporttáskák is, melyeket a bőröndökhöz hasonlatosan kerékkel szereltek.

És most lássuk TOP 10 utazótáskánkat reklámajándék kínálatunkból:

Listaár logózás nélkül: 29814 Ft + Áfa*

2. Gurulós logózható bőrönd

2. Gurulós logózható bőrönd

Listaár logózás nélkül: 17923 Ft + Áfa*

Listaár logózás nélkül: 19622 Ft + Áfa*

4. Reklámajándék bőrönd, gurulós

4. Reklámajándék bőrönd, gurulós

Listaár logózás nélkül: 54539 Ft + Áfa*

5. Kis méretű emblémázható bőrönd

5. Kis méretű emblémázható bőrönd

Listaár logózás nélkül: 14000 Ft + Áfa*

6. Gurulós logózható sporttáska

6. Gurulós logózható sporttáska

Listaár logózás nélkül: 6362 Ft + Áfa*

7. Reklámajándék utazótáska 4 színben

7. Reklámajándék utazótáska 4 színben

Listaár logózás nélkül: 3397 Ft + Áfa*

8. Több funkciós logózható utazótáska

8. Több funkciós logózható utazótáska

Listaár logózás nélkül: 3799 Ft + Áfa*

Listaár logózás nélkül: 11600 Ft + Áfa*

* Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás