Reklámajándékok a kávézás szerelmeseinek

Reklámajándékok a kávézás szerelmeseinek

Reklámajándékok a kávézás szerelmeseinek

Nagyon kevés embert ismerek aki ne szeretné a kávét, ha nem is a várt hatás miatt, de az ízéért mindenképpen. Rájuk gondolva összeszedtük a “legkávésabb” reklámajándékainkat. Előtte azonban ismerjük meg egy kicsit jobban a kávék világát és az általunk forgalmazott Kolumbia Supremo SHG kávét.

Tudnivalók a kávéról

Bár a kávécserjének több faja is ismert, fogyasztásra kávét csak a két legkiválóbb, a robuszta és az arabica faj terméséből készítenek. A kettő közül is kiemelkedő minőségű kávét az arabica cserjékről kapunk, mely sajnos sokkal kényesebb, mint a robuszta, termesztésénél körültekintően kell eljárni, megfelelő körülményeket csak 900 méter fölötti trópusi területeken lehet termeszteni. A világ kávéfogyasztásának 75%-át az arabica adja. Az ajándékcsomagjainkban megtalálható Kolumbia Supremo SHG kávét az Andok lábainál termesztik. Az itt található egyedi mikroklímának köszönheti aromadús, közepesen telt, gyümölcsös-édes ízét. A kávébabok osztályozása méret alapján történik, erre utal a Supremo kifejezés, mely Kolumbiában a legnagyobb méretet és a legjobb minőséget is jelenti. Az SHG (strictly high grown) megjelölést pedig csak az 1400 méter magasság felett termesztett legkiválóbb cserjékről származó kávébabok kapják. És most lássuk a kávézáshoz kapcsolódó termékeinket.

Kávézós reklámajándékok

Rohanó világunkban nagyon divatosak a kapszulás kávéfőzők, melyekhez különféle ízesítésű kapszulákat vásárolhatunk. A két fő gyártó termékeihez ajánljuk az alábbi két kapszulatartót.

Rétegelt diófából és akrillból készült kapszulatartó Nespresso gépek kiegészítője. Mérete 190 × 255×  87 mm.

Nespresso kávékapszula tartó

Nespresso kávékapszula tartó

11 kapszula tárolására alkalmas ez a Dolce Gusto kiegészítő, mely rétegelt diófából készült. Mérete 190 × 255 × 80 mm .

Dolce Gusto kávékapszula tartó

Dolce Gusto kávékapszula tartó

Egyik kedvenc termékem ez a szilikon tetővel és markolattal rendelkező bambusz pohár. Én ebből fogyasztom a reggeli kávémat, míg kiérek a vasútállomásra a reggeli rohanásban. 350 ml az űrtartalma.

Coffe to go bambuszpohár

Coffee to go bambuszpohár

Aki ráér kényelmesen kávézni annak kiváló választás ez a több színben elérhető, 80 ml űrtartalmú, kerámia kávéscsésze, mely mosogatógépben is tisztítható.

Logózható kávéscsésze

Logózható kávéscsésze

A kávézás hangulatos kiegészítője lehet, vagy akár pótolhatja is egy elmaradt kávézás élményét ez az illatgyertya. Hangulatos fém dobozban, zsineg díszítéssel és édes kávéillattal.

Kávé illatú reklámgyertya

Kávé illatú reklámgyertya

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás