Reklámajándékok fesztiválozóknak

Minden cégnek megvan az a speciális termékkör igénye reklámajándékok tekintetében is, ami a leginkább illeszkedik a cég profiljához. Így a fesztiválok szervezőinek, támogatóinak is kialakult már egy általános listája, hogy mit érdemes ilyenkor logóztatni, melyek azok a reklámajándék termékek, amik ezeken a rendezvényeken célba találnak. Szervezőként nem csak szóróajándékról kell gondoskodnunk, hanem a belépést biztosító és az ott-tartózkodást igazoló megkülönböztető jelzésekről is. Ez lehet akár karszalag, kitűző, melyek egyediesítésével jelezhető akár az is milyen szolgáltatásokra jogosult a viselője. Ezt általában eltérő színekkel szokták jelölni. Lássunk most néhányat a fesztiválszezon népszerű logózható reklámajándékaiból.

Egyediesíthető karszalagok, beléptetést segítő reklámajándékok

Természetesen az esemény jellegéből adódóan eltérhetnek a cégek karszalag igényei. Egy vízparti rendezvény esetén például fontos a vízállóság, strapabíróság, így a karszalagok is többféle kivitelben, árkategóriában készülnek.

A legelterjedtebb ez a szintetikus szálból készült vízálló karszalag, mely sorszámozott. Öntapadós, egyszer használatos. Megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, mint népszerűsége a különféle termál strandok körében. Széles színválasztékban elérhető.

Ára: 17 Ft + áfa

Sorszámozott logózható karszalagú

Sorszámozott logózható karszalag fesztiválozós reklámajándékok

A következő népszerű karszalagunk PVC-ből készült, patentos és vízálló kivitel. Nagyon strapabíró darab. Széles színválasztékban elérhető logózható felülettel.

Ára: 44 Ft + áfa

Vízálló, patentos karszalag

Vízálló, patentos karszalag

Logózható nyakpántok, belépőtartók

Másik módja az azonosításnak a nyakba akasztható belépők, melyek elsősorban nem túl aktív részvételt kívánó rendezvényeken vagy a stáb tagjai között elterjedt. Elérhetőek egyszerűbb, színes nyakpántok, melyekre a céglogót vagy a fesztivál dizájn elemeit nyomhatjuk, de léteznek olyan nyakpántok is, melyek teljes felületét kedvünk szerint alakíthatjuk akár 2 oldalon is. Lássunk most néhány példát a lehetőségekre.

Az alábbi termék egy poliészter nyakpántot foglal magába, műanyag karabinerrel és passztartóval. Csak a passztartó logózható, maga a szalag nem. Széles színválasztékban elérhető, kedvező árú termék.

Belépőtartó nyakpánttal

Belépőtartó nyakpánttal

Következő nyakpántunk teljes felületén, két oldalon emblémázható tetszőleges grafikával. Ehhez a termékhez szükségünk lesz egy kiegészítő kártyatartóra, mely igény esetén szintén emblémázható. A nyakpánt karabinerrel és mobiltartóval is el van látva.

Egyediesíthető nyakpánt

Egyediesíthető nyakpánt

Belépőtartó nyakbaakasztóhoz

Belépőtartó nyakpánthoz

Következő cikkünkben bemutatom a legjobb fesztiválos szóróajándékainkat.

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás