Reklámajándékok iskolakezdésre

Ugyan még csak a nyár derekán járunk, de reklámajándékok tekintetében éppen ideje gondolnunk az iskolakezdésre. Mai cikkünkben 2 válogatást fogunk bemutatni termékeinkből, általános- és középiskolában tanulóknak, hiszen ezeknek a korosztályoknak élesen eltérőek az igényeik. Vágjunk is bele, melyek a legfelkapottabb reklámajándékok iskolakezdésre.

Reklámajándékok iskolakezdésre a legkisebbeknek

Mik is a legfontosabb kellékek egy kisdiák életében? Iskolatáska, tolltartó, tornazsák, füzet, ceruza és egyéb rajzhoz szükséges eszközök. Íme kínálatunk legnépszerűbb darabjai.

Ez a hátizsák bőséges színválasztékban elérhető a gyerekek örömére. Cipzáras, merevített hátrésszel és első zsebbel. Mérete 280 × 380 × 120 mm.

Hátizsák vegyes színekben

Hátizsák vegyes színekben

Minden kisgyerek kedvence lesz ez az állatmintás tornazsák. 3 féle mintával kapható.

Tornazsák iskolakezdésre a legkisebbeknek

Tornazsák iskolakezdésre a legkisebbeknek

Minden valamire való hátizsákban lapul egy menő tolltartó. Most a legkisebbekre gondolva ezt a színezhető verziót ajánlom figyelmetekbe, melyhez 5 db zsírkréta is jár. Mérete 220 × 110 mm.

Színezhető tolltartó reklámajándékok iskolakezdésre

Színezhető tolltartó reklámajándékok iskolakezdésre

A natúr vonal kedvelőinek hoztuk ezt a fából készült szettet, mely vonalzó, hegyező, radír és ceruzakészlet is egyben. Mérete 210 × 42 × 31 mm.

Ceruzakészlet tokkal és vonalzóval

Ceruzakészlet tokkal és vonalzóval

Középiskolás diákoknak ajánljuk

A középiskolás éveink meghatározóak, mind az élményeinket, mind a fejlődésünket figyelembe véve. Az alábbi reklámajándékok adásával hozzájárulhatunk a diákok tanulmányainak élvezetesebbé tételéhez. Egy klassz táska vagy fülhallgató azokban az időkben hónapokra boldoggá tudott tenni.

Ez a hátizsák laptoptartó rekesszel is rendelkezik, így a manapság már nélkülözhetetlen számítógép is biztonságban lesz a gyerek táskájában. Az első zsebben elférnek a további fontos apróságok, mint mobiltelefon, bérlet vagy egyéb mindennapi használati tárgyak. Oldalsó zsebekkel és állítható vállpánttal. Mérete 305 × 140 × 440 mm.

Logózható reklámajándék laptoptartó hátizsák

Logózható reklámajándék laptoptartó hátizsák

Minden valamirevaló diák füléből ott lóg a füles amikor nem az óráján ül éppen. 3 féle méretű füldugóval, 8 féle színben rendelhető. Egyediesíthető tokban. 3,5 mm jack dugóval. Mérete 70 × 20 × 70 mm.

Emblémázható fülhallgató

Emblémázható fülhallgató

Ennek a tollnak 6 funkciója van: toll, telefontartó, érintőfunkció, vonalzó, képernyőtisztító és 2 db csavarhúzó rejtőzik benne. Csavaros mechanikával és kék tollbetéttel.

Többfunkciós logózható golyóstoll

Többfunkciós logózható golyóstoll

Igen felkapott termék manapság a power bank, mely gyakorlatilag egy külső akkumulátorként funkcionál. És kinek lehetne nagyobb szüksége erre a termékre, mint a folyton a telefonján lógó középiskolás diáknak? Ajánlott termékünk 2200 mAh kapacitású, jelzőfénnyel ha tölt vagy lemerült. Mérete 92 × 26 × 26 mm.

Emblémázható power bank, töltő

Emblémázható power bank, töltő

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás