Reklámajándék vendéglátósoknak

A nyár, a vendéglátásban dolgozók legforgalmasabb és legfontosabb időszaka. Amint beköszönt a meleg, megindul a szezon a vízpart közelében. Mindenki tervezgeti a nyaralását, a hétvége közeledtével meg szervezik melyik tópart közelében hűsítsék magukat a nagy melegben. A vendéglátásban dolgozók meg igyekeznek kielégíteni a kedves vendégek igényeit. Büfék, csárdák, éttermek, fagyizók, koktélbárok, limonádézók tárháza várja a nyaralni vágyókat. Ez egy remek alkalom arra, hogy cégünket reklámozzuk hiszen rengeteg emberhez jut el ilyenkor az információ. Érdemes néhány termékünket logóztatni hogy minél szélesebb körben ismerjék meg cégünket. Munkavállalóinkat felruházhatjuk logózott termékekkel, ezzel növelve cégünk imidzsét. Illetve ha koncertek vagy fesztiválok idejére telepítjük ki vállalatunkat érdemes hasznos reklámajándékokat kínálni. Olyan termékeket érdemes választani, melyeket a nyár alatt többszörösen hasznát tudják venni.
from Pinterest

Reklámajándék ötletek vendéglátósoknak

Adunk néhány tippet hogy milyen olcsó reklámajándékokkal lehetne ismertebbé tenni cégüket illetve milyen kiegészítőkkel ruházhatjuk fel embereiket.

Az olcsó és népszerű reklámajándék kategóriába tartozik például az öngyújtó. Ezt általában szóróajándékként szokták logóztatni melyre nagyobb szükség lehet akár egy rendezvényen, koncerten vagy esetleg fesztiválon.
Bár a cigarettázás káros szenvedély, a dohányzók nagy célcsoportot alkotnak. Az  emblémázott öngyújtókkal alacsony költség mellett lehet népszerűsíteni cégünket.

Logózott reklámajándék öngyújtó

Logózott reklámajándék öngyújtó

Ilyen lehet egy könnyű és kis költségű üvegnyitó emblémázása is. Ezt könnyen, szinte szórva lehet osztogatni. Igaz, egyre népszerűbb a dobozos ital, de azt gondolom még mindig szükség van rá, a célcsoportot biztosan megtalálja.  Kulcstartóval a végén akár a ruhájukra, kulcsukra is feltudják rögzíteni így biztosan nem hagyják el. Vagy ha mégis?! Akkor más fog értesülni cégünkről 🙂

Üvegnyitó reklámajándék

Üvegnyitó reklámajándék

Emblémázott termékek vendéglátóknak

Fontos cégünk arculata , így fontos és szükséges rá költeni. Amellett hogy olyan elsődleges szempontok szerepelnek a lista élén egy vendéglátó helyen, mint a tisztaság, igényesség és az udvariasság, ezért is lényeges a külsőre, a megjelenésre adni.

Felszolgálóinkat öltöztessük fel logózott kötényekkel vagy pólókkal, esetleg mindkettővel.
Ez arról árulkodik hogy a cég igényes, és számít, hogy az emberei szívükön viseljék cégük nevét.

Bizonyos munkakörökben ez nagyon is fontos, főleg akik lakosságot szolgálnak ki.

Kötény reklámajándék vendéglátosóknak

Kötény reklámajándék vendéglátosóknak

Nem csak öltözékkel, de más dekorációs vagy használati tárgyal is tudjuk magunkat reklámozni ha ez szükséges.
Például a felszolgált italokat, koktélokat, emblémázott reklámajándékkal, egy pohárral is megtehetjük.  

Vizes palack pohárral reklámtárgy

Vizes palack pohárral reklámtárgy

Hogy hangulatossá tegyük vendéglátó helyünket érdemes a dekorációra is költeni. Ez szintén elengedhetetlen, hiszen az emberek egy igényes, jól összekomponált helyre szeretnek beülni. Ez megfogja őket és ha megtetszik nekik a hely varázsa akkor még reklámajándékok nélkül is ismertebbé tehetik a helyet. Ajánlom a színes mécses tartókat melyek megdobják és otthonosabbá varázsolják a helyszínt, pokrócokkal biztosítva az éjszakai traccspartikat, ami melegít a lehűlt időben.

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás