Reklámajándék informatikusoknak

A mai felgyorsult világban és a technika fejlődésével egyre több cég foglalkozik informatikával. Rengetegen választják maguknak ezt a pályát a középiskola után, hogy ezt a kedvelt szakmát magasabb szinten tudják űzni.  Programozók, rendszergazdák, szoftverfejlesztők és még sok más szakma várja az informatika iránt érdeklődőket. Népszerűek ezek a szakmák, nem is csoda, hiszen a top 10 legjobban fizető állások közé tartoznak, így eléggé felkapottak ezek képzések az egyetemeken. Folyamatosan képzésre és tanulásra van szükség, hogy ebben a szakmában mindig friss tudásunk legyen, hiszen folyamatosan változás zajlik ebben a témában, új programok, új használati eszközök.

Szeretnénk ajánlani néhány reklámajándék terméket azoknak a cégeknek akik ebben a szakmában tevékenykednek és ilyen jellegű termékeket keresnek.

Informatika

Informatika

Néhány hasznos emblémázható reklámajándék  informatikusoknak

Első körben olyan ajándékra gondoltunk és szeretnék ajánlani ami biztosan hasznos lehet.

Mint eszköz, a tablet berobbanásával egyre többen vásárolnak ilyen készüléket. Egyes iskolákban is ilyen modern eszközökkel tanítják a gyerekeket. Kicsi, olcsón hozzáférhető és rengeteg lehetőség van bennük.

A cégeknél, a laptopok mellet, vagy ahelyett választanak tabletet, mert olcsóbb praktikusabb és bármit el lehet rajta végezni a rengeteg applikáció segítségével. Céges megbeszélésekre, tárgyalásokra és utazáshoz is egy könnyedén magukkal vihető eszköz. Ehhez a készülékhez ajánlunk irattartónkat ami Apple tablet termékekhez kompatibilis.

Logózható tablettartó

Logózható tablettartó

Hasznos reklámajándék lehet a multifunkciós toll, amely egyben íróeszköz, toll- érintőképernyős eszközökhöz illetve adathordozó. Nem kell 3 féle eszköz, mikor 1 termékben minden szükséges benne van!

Reklámajándék- USB toll

Reklámajándék informatikusoknak – USB toll

Ma már legtöbben okos telefont használunk, amiknek jelenlegi üzemideje körülbelül 1 nap, mindennap töltenünk kell, mert nagyon gyorsan lemerül. Nem véletlen, hiszen rengeteg mindenre használjuk, olvasunk, kommunikálunk, mindig ügyködünk rajta valamit. Szerencsére már lehet vásárolni hozzá külső akkumulátort, ami nagyon hasznos tud lenni. Amikor éppen úton van az ember és lemerülőben van a telefonja és nagy szüksége lenne rá, akkor megmentheti ez a kis eszköz.

Reklámajándék informatikusoknak - külső akkumulátor

Reklámajándék informatikusoknak – külső akkumulátor

Laptop vagy számítógép használóknak ajánlunk vezeték nélküli egeret mint reklámajándék. Ez a típus azért kedvelt, mert nincs kábele, nem kell az eszközbe dugni. Könnyebb és szabadabb a használat vele. Szép, letisztult forma, könnyű logóztatás. Ha esetleg más színben keresi, oldalunkon megtalálja: link

Vezeték nélküli egér- logózott reklámajándék

Vezeték nélküli egér- logózott reklámajándék

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás