Reklámajándék tippek szerelmeseknek

Egyik kedvenc téli ünnepünk a Valentin nap! Magyarországon az 1990-es évektől kezdve ünneplik, évről évre egyre többen! A karácsonyhoz hasonlóan ez az ünnep is alkalmas arra, hogy szolgáltatásodat népszerűsítsd az ünneplők körében.

Reklámajándék a szerelmeseknek

Nem is feltétlen kell, hogy a terméked szorosan az ünnephez kötődjön, elég ha a célcsoportod körébe tartoznak a fiatalok és a párok! Persze óvatosnak kell lenni, mivel azok a fiatalok akik épp egyedül élnek, vagy nemrég estek át egy szakításon vagy váláson nem biztos, hogy lelkesednek majd a szerelemre ( vagy annak hiányára) emlékeztető szívecskés reklámajándék tárgyért ezért könnyen az ellenkezőjét érhetjük el logózott ajándékunkkal, ha nem vagyunk elég figyelmesek. Érdemes tehát a párokat kiszemelni, és őket ajándékozni meg Valentin nap alkalmából.

Kreatív Valentin napi ajándék ötletek

Valentin napról mindenkinek a rózsaszín és piros szívecske ugrik be elsőre. Azoknál akik szeretik ezt az ünnepet, bátran próbálkozhatsz egy szívecskés tárggyal, biztos lehetsz benne, hogy ajándékoddal örömöt szerzel és nagy valószínűséggel cukinak fogják találni azt!

Az édesség és a szerelem együtt jár, mi is lehetne kedvesebb egy dobozka cukorkánál, amit mindenhova magával vihetnek a szerelmesek. Elég nagy felület, így a logó is jól elfér a dobozkán!

Akár a bicikli szerelmeseinek is tökéletes lesz ez a villogó lámpa!

emblémázott reklámajándék szerelmeseknek

Melegítő párna

Milyen jó is az amikor a hidegben az ember kezét felmelegíti a szerelme meleg kezével! Egy melegítő párnával pótolhatod ezt az érzést akkor is ha nincs ott aki felmelegítse. 🙂

valentin napi ajándék ötletek

Jegyzetcsipesz

Kívánj boldog Valentin napot szív alakú asztali jegyzetcsipesszel! Ne felejtsd el szórólapodat, vagy névjegyedet felcsíptetni, mielőtt átadod 😉

valentin napi reklámtárgyak

Palack dugó

A Valentin napi vacsorának elengedhetetlen része a bor, pezsgő! Ugye milyen jól mutat majd az asztalon a szíves műanyag palack dugó?

Valentin ajándék szerelmeseknek

Valentin ajándék szerelmeseknek

logózott reklámajándék tippek

Gyertya szett

reklámajándék pároknak

Füstölő szett

Vannak, akik nem kedvelik a szívecskés tárgyakat, giccsesnek és komolytalannak tartják azokat. Nekik is kedveskedhetsz az Ünnep alkalmával, például egy meghitt hangulatot varázsoló füstölő szettel, vagy mécsessel, gyertyákkal.

emblémázott reklámajándék

Szilikon karkötő

Végezetül, gondoljunk azokra is, akik egyedül ünneplik ezt a szép ünnepet!  Ha párjuk nincs is, barátja barátnője mindenkinek van. Főleg lányok körében jöhet szóba egy szilikonos “barátságkarkötő”.

Reklámajándékkal mindig érdemes népszerűsíteni magatokat, csak meg kell találni rá a megfelelő alkalmat és terméket! Ha valami más ötletet keresel, mondjuk logózott édességet esetleg valami más logózható ajándékot, szívesen segítünk megtalálni a legjobbat!

 

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás