Raklámajándék gyereknapra

Gyereknapra reklámajándék

A tavaszi jó idő beköszöntével egyre több szabadtéri programot lehet szervezni, melyet a cégek is kihasználnak. Munkahelyi tréningekkel vagy családi programokkal állnak elő, melyre emblémázott tárgyakkal szeretnének kedveskedni és motiválni a munkatársaikat és azok családját. A program jellegétől függően, ma már szinte minden témában megtalálható olyan tárgy, ami a cég arculatához idomulva megtalálható a legtökéletesebb reklámajándék. Legyen szó akár sporttevékenységről, kirándulásról vagy éppen család barát eseményről. Korábbi cikkünkben kitértünk, hogy milyen remek reklámajándékok közül lehet választani egy kiránduláshoz, mely csupa érdekes és hasznos tárgyat tartalmaz.  Viszont ebben a bejegyzésünkben gyerekjáték kínálatunkból szedtünk össze egy csokorral. Tehát ha a gyerekeknek keresel ajándékot, akkor maradj velünk és nézd meg ötleteinket.

Gyereknap

Gyereknapot minden országban ünneplik, de bizony nem ugyan azon a napon, mint Magyarországon. Itthon május utolsó vasárnapja a gyermekeké. Az ünnep célja, hogy megemlékezzenek a világ gyermekeinek testvériségéről és egymás közti megértésről, valamint a gyermekek jóléte érdekében kifejtett küzdelemről. (forrás: wikipedia)

Pörgettyű

Még mindig sláger a gyerekeknél ez a szórakoztató, de egyben feszültséglevezető játék a fidger spinner avagy pörgettyű.
Rendeled meg a témához vagy céged arculatához passzoló színben!
Ára logózás nélkül: 492 Ft + áfa*

Reklámajándék gyereknapra

Reklámajándék gyereknapra

Mikadó társasjáték

Ezt már biztos a felnőttek is ismerik és netalán gyerekként játszottak is ezzel a fából készült játékkal. Egyszerű és izgalmas játék, melyhez kis logika és ügyesség kell!
Ára logózás nélkül: 316 Ft + áfa*

Mikado játék gyereknapra

Mikado játék gyereknapra

Társasjáték fából mint reklámajándék

Sokféle izgalmas játékot lehet játszani a 2 paklis franciakártyával és a hozzá tartozó dobókockákkal.
Családi közös ajándéknak tökéletes választás lehet a társasjáték! Rendeld meg itt!
Ára logózás nélkül: 993 Ft + áfa*

Jojó – világítós

A gyerekek szeretik az ügyességi és világítós játékokat mint például a jojó, így ez a darab elnyerné tetszésüket. Tanulható játék melyhez kis türelem és kitartás kell, hogy kisebb trükköket sajátítson el a gyerek.
Ára logózás nélkül: 439 Ft + áfa*

Színezhető tornazsák

A gyerekek szeretnek színezni, rajzolni, főleg a saját játékaikat pingálni. Egyben hasznos ajándék és mellette még kreativitását is kiélheti a gyermek. 4 darabn filtollal szállítjuk.
Ára logózás nélkül: 332 Ft + áfa*

Színezhető tornazsák - emblémázható ajándék

Színezhető tornazsák – emblémázható ajándék

*Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás